Sevgilimi aldatıyorum gibi bir sey?

4 senelik ilişkim var. Birlikte yaşıyorduk sonrasında o bana birlikte yasayıp fazla masraf yaptıgımızı söyledi ve ailelerimizin evine dönmemizi söyledi. Aslında kötü giden bir sey yok aramızda ama onun maddi durumu iyi değil. Ailesinin durumu baya kötü annesi temizlik görevlisi vs. Asla kötülemek için söylemiyorum. Ben sonucta 4 senemi verdim bu ilişkiye kötü düşünsem devam etmezdi bu kadar. Ama artık bir son göremiyorum bu ilişkide. Bizim aramız iyi ama sonu olmayan bir ilişki bu. O yabancı bir de. Kendi ülkesine dönecek 3 sene sonra. Geri dönmeyecek büyük ihtimalle bende onun ülkesine gidemem cünkü Türkmen o ve orda hayat cok zor ve babam evliliği kabul etmiyor. Yani bir sonu yok bu ilişkinin. Bana suanda bir cocuk yazıyor. Cok zengin. Önceden tanısmıslıgımız var sevgilimin eski is yerinin sahibinin oğlu. Cocuga cevap verdim bende. Yarın görüşeceğiz. Çok kötü bir sey biliyorum ama bu cocuktan hoslanmazsam sevgilimi bırakmak istemeyeceğim biliyorum. Ama suanda ona söyleyemiyorum. Ne yapacam bilmem
Sevgilimi aldatıyorum gibi bir sey?