Birbirimizden hoşlanıyoruz ama cesaret edip acilamiyor. Acilamiyorsa dudaklarima yapissin hicbirsey demesin istiyorum. Nasil olur bu? Nasil bir adim attirabilirim. En son durduk yere yanagimdan öptü ve heyecandan karsilik vermemistim. Nasıl itiraf ettirebilirim, nasil cesaret verebilirim. Ben bir adim atinca korkuyor cesaret edemiyor imkansiz çünkü bizimkisi. Yardim lütfen ne yapabilirim? Surekli baş başayiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdigini soyleyemiyorsa bari öpsün dedik ya sizde ne fesatsiniz! Kotu yorumlarınızı kendinize saklayiniz..
E ne diye öptü ki zaten bir nevi itiraf degil mi bu yani arkadasca bir öpücük oldugunu sanmiyorum😂
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öptü de sonra sevgililer günüydü tık yok. Her zamanki gibi davrandı. Optukten sonra bile konuyu değiştirdi ya cok tuhaf ama seviyor biliyorum.. napicam ya nasil cesaretlendiricem
Zaten o yaklasiyor öyle o kadar yakin ki, hatta o kadar yakin oldugu anlarda tutamiyor kendini ya yanagimdan opuyor ya da sarılıyor yuzume dokunuyor falan.. hem onun boyu uzun benden nasil durucam öyle
O uğraşıyor, ugrasiyorsa artik soylesjn itiraf etsin ya. Cesaret lazim. Bende var cesaret sonuna kadar. Kabul etmez diye de acilamiyorum. Nasil o cesareti verebilirim ya :(
Kendini yaşça büyük gormesi. Ben 22 yasindayim o 29. Bence normal ama o cok buyutuyor gozunde. Onu kabul etmicagimi düşünüyor bence. Cok iyi anlaşıyoruz kafa yapimiz aynı ve çok seviyoruz resmdn birbirimiz icin yaratılmısiz ama engelleri var işte asamadigi. Evlenmek istiyor ben küçüğüm ona göre işte.. zihnen ya da bedenen değil şartlardan dolayi.. egitim iş yasam vs.
Ben itiraf ederdim bir adim atmak istesem. Ondan bekliyorum. Soyleyemiyor cesareti yok. Yoksa opebilir ama konu opmesi de degil. Cesareti nasil verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
E ne diye öptü ki zaten bir nevi itiraf degil mi bu yani arkadasca bir öpücük oldugunu sanmiyorum😂
Öptü de sonra sevgililer günüydü tık yok. Her zamanki gibi davrandı. Optukten sonra bile konuyu değiştirdi ya cok tuhaf ama seviyor biliyorum.. napicam ya nasil cesaretlendiricem
Nefes mesafesinde yaklaş. Bişi deme. Anlamazsa kafasına vur bekle
Zaten o yaklasiyor öyle o kadar yakin ki, hatta o kadar yakin oldugu anlarda tutamiyor kendini ya yanagimdan opuyor ya da sarılıyor yuzume dokunuyor falan.. hem onun boyu uzun benden nasil durucam öyle
Yanağını uzat öpmesi için. Öpeceğş zaman başını çevir dudak denk gelir
Yok artık o kadarini da yapamam yani. Hem amacim ona bir adim attirmak
Mecbur kalır işte
Mecbur kalmasin kendi istegiyle adim atsın
İmalı laflar et. ya da küstüm sana de uzaklaşmış gibi yap
Onu yaptım uzaklaştım ve birkac adım geldi. En son seni seviyorum dedi. Ama yine net degil ya!! Hep ucundan dönüyor. Kafayi yicem
Yakasından tut...
Ahahhaha 😂😂😂 kaçarken mi
Kaçarken de olabilşr ilk görünce de olabilir. Yakasından tut düğmesi falan kopsun seninde yapacağın işinde korkaklıpınında falan sayıdır işte
Ahahhahahahahahahabbahahahah 😂😂😂😂😂 sesli güldüm valla helal olsun. Tamda istediğim bu
İkide tokat atsan of tadından yenmez. Öylesi hakkediyor
Evet ya.. seviyosan git konus abi ya konusamiyosan öp yani bu kadar zor mu ya. Baslicam boyle işe ya!!!
Şimdi ara söv :)
Yarın yüzüne nasıl bakicam 😂😂
Gülüyoruz ama bir yolu olmali ya :(
Kırı gibi gelecek. O kedi buraya gelecek. Büyük aşklar kavga ile başlar hem
Çok üstelerse sarhoştum dersin
İşyerinde mi
Yok be şimdi söv. Yarın konuşurken akşam sarhoştum dersin
Eyvallah
👍🏿👍🏿
Hormonlar burundan fışkırıyor, kudurdun mu kız yelloz
Cok aşığım artik net bir adim atmamasi beni çıldırtıyor parcalamak geliyor icimden ya son çare öpsün bari dedim 😂 cesareti nasil vericem
2 ay sonra buraya gelip 😂 sevgilim içime saldı hamile kaldımmı nolur yardım edin postu atma!!! 😂😂
Kendisine Senin cesaret vermen lazım
Evet ama nasıl
Ne zamandan beridir tanışıyorsunuz?
3 yıl
Aklına takılan soruları özelden yazarmısın istersen
sürekli 333 de ona bakıp
Dokun ona
Hep o dokunuyor bende karsilik veriyorum. İlk ben mi dokuniyim yani ise yararmi gercekten?
Evet
Yarin denicem teşekkür ederim 🤗🤗🤗
Kıskandım leeen
Kiskanma kiskanma sanada cikar benjm gibi seven 😂 siz olarak bir onerin var mi peki
Bana rafa kaldırdım ama kısmet tabi 😂 bir an sus gözlerinin içine falan bak yakınlaş ona devamı kendiliğinden gelişir
Sende iş var 😉😂 eyvallah güzel bunlar
Tecrübeler :))
İmkansızsanız niye uğraşıyorsun
O uğraşıyor, ugrasiyorsa artik soylesjn itiraf etsin ya. Cesaret lazim. Bende var cesaret sonuna kadar. Kabul etmez diye de acilamiyorum. Nasil o cesareti verebilirim ya :(
İmkansız kılan husus ne
Kendini yaşça büyük gormesi. Ben 22 yasindayim o 29. Bence normal ama o cok buyutuyor gozunde. Onu kabul etmicagimi düşünüyor bence. Cok iyi anlaşıyoruz kafa yapimiz aynı ve çok seviyoruz resmdn birbirimiz icin yaratılmısiz ama engelleri var işte asamadigi. Evlenmek istiyor ben küçüğüm ona göre işte.. zihnen ya da bedenen değil şartlardan dolayi.. egitim iş yasam vs.
Yaş farkı sorun olabilir hiç başlamasın istiyordur bu yüzden belkide
Kızım senin kısırlaştırılman lazım. Damızlık kısrak gibi nefes nefese yazıyor zilliye bak.
Yaa gercei o kadar önemli mi ya bu
Zillisin
Gece gece azdırmayın mileti yahu
Ayip be ayıp, itiraf için cesaret vermek istiyoruz burda
Bluzunu kaldır fenerleri göster.
Sen öpsen
Ben itiraf ederdim bir adim atmak istesem. Ondan bekliyorum. Soyleyemiyor cesareti yok. Yoksa opebilir ama konu opmesi de degil. Cesareti nasil verebilirim
Cilve yap
Nasıl? İsyerindeyiz sürekli
Sen yapış o zaman
Reddetme ihtimali var. Aklinda engelleri var. Cesaret versem biraz zamanla cözülecek gibi ama nasıl?
Yapış ne olacak ya
Aç memelerini
Zinacı mahluk