Evet
Hayır
Yalnızlık zorunluluktan
İkisi de birer seçim
Acı çekmek özgürlükse; özgürüz ikimizde...
Bunu sen belirlersin; ne eksik ne de fazla...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yalnız insan içine kapanmış ve iç dünyasından çıkmak istemeyen insandır. Ne kadar halinden memnun gibi davransa da o psikolojik durumda pekte iyi sayılmaz. Yalnız insanlar duvarla konuşur kendi kendiyle konuşur ürkek tavırlar sergiler. Kaliteli yalnızlık adı altında perdeler ördük önümüze örmeye de devam ediyoruz. Ya toplum bizi yalnızlığa itti ya da biz yalnız kalmayı tercih ettik. herşeye rağmen yinede insan üç beş dosta arkadaşa ya dolu dolu konuşmaya ya da bomboş konuşmaya muhtaçtır. Eğer Allah her insanın yalnız bir hayat sürmesini istese idi. Kadın ile erkeğin birbirine çekim sağlamalarıni istemez kalplerine sevgiyi yazmazdi. Yalnızlığın lüks olmadığı çok geç anladım. Anlatmadıklarimi yeni yeni anlatım kendimle yüzleştim iyiyim. şu an.
İlla bana edebiyat yaptıracaksınız.
Yalnızlık seçilmiş bir özgürlük olabilir seçimdir, özgürsün evet.
Fakat özgürlük seçilmiş bir yalnızlık değildir.
Özgürlüğü yalnızlıkla bağdaştıtamazsın.
Özgürlüğün ucu bucağı yoktur.
Kalıplara sığmaz sınır tanımaz.
İşin özü Özgürlük ana başlıktır yalnızlığı da kapsar.
Özgürlüğü seçmeyen bir yalnız, suçlu sayılabilir. O halde suçlu, suç unsurunu barındırıyor diye, suç sadece suçlunun mudur? Suçlunun suçu suç ise, suçsuzun günahı nedir?
Acı çekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de 🤠
Cevap
25Cevap
Yalnızlık seçilmiş olsa, yalnız olanlar mutsuz olmazdı gadası
Yalnızlık benim hep içimde idi... hatta cok güzel bir sözüm var kendime ait be kanka;
"İnsanlardan kaçıyordum; ruhları birer ceset torbası idi âdeta.."
İmza: Aşkın Jack sparrow ☠️🎬🎭🏴☠️
Yalnızlığı sevmem, özgürlük kalabalığın içinde farklı olabilmektir.
Yalnızlık özgürlük değildir küçük hanım. Yalnızlık tek başınalık halidir. Özgürlük ise hapsolmamış kendi kararlarını verebilen anlamına gelir. Yani yalnız olmadan da özgür olabilirsin.
yanlizligim yollarima pusu kurmus beklemekte
acilar gözlerini dikmis üstüme nöbette
bekliyorum bekliyorum bekliyorum
hadi gelin üstüme korkmuyorum.
Özgürlüğün yalnızlıkla alakası olmadığını düşünüyorum.
Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimiz de dedim asskkoo
Benim ki seçilmiş bir yalnızlık değil, seçkin bir yalnızlıktır.
İnsan yaşadıklarına göre kararlar alırlar. Umarım doğru bir karar olur bizler için.
Demogoji yapmıssın ama saçma bir soru. Yalnızlık bir seçim falan değildir. Yalnızlıktan kastın sadece istediğin insanın senin yanın da olması ya da istediğin birinin olmamasıdır. Tam manasıyla yalnızlığı soruyorsan etrafında kimseyle iletişim içinde olmamandır. Özgürlüğün istemediğini yapmamak olduğuna daha çok inananlardanım
Yalnızlık seçilmiş bir özgürlükse özgürlükte seçilmiş bir yalnızlık mıdır? Yalnızlık nedir? Özgülük nedir? Felsefik açıdan konuşma isteğindesiniz madem dünya da size bu iki sorunun cevabını verebilecek tek bir kişi var o da sizsiniz. Çünkü bu iki kelime nesnel olgular değildir. Gelin yapalım örneğin; yalnızlık özgürlük müdür? Evet. Çünkü istediğim her yere gidebilirim gibi mesela. 2 Yalnızlık özgürlük müdür. Hayır. Neden? Yalnız bir yere gitmekten korkarım. gb. Özgürlük yalnızlık mıdır? Evet. Neden? Yalnız istediğimi yapabilirim. 2 Özgürlük yalnızlık mıdır? Hayır. Neden? Tek başıma her istediğimi yapamam gibi. Sorduğunuz soru içsel öznelliğime dayanıyor ve siz fazla agrasifsiniz
Allah aşkınıza bu bir soru
Kişisel değerlerimizi bilerek cevaplandırırız
Ayrıca demogojinin yerinin açıklamasını yapmamışsınız
Bence sizi epey bir germiş ki demogoji yapmışsın diyerek yaftalama çabasına girmişsiniz. Bu benim sorduğum sorunun cevabı değil. Zihninizi toplayın ve sorumu düzgün okuyun.
Tek bir cevap verin binlerce cevabınızla ilgili bir soru içeriği sunmuyorum size.
İyi aksamlar
kesinlikle öyle
özgürlük her zaman yalnızlık değildir
Yaşamak hüner değil
Seninle ölmek istiyorum
Tavuk yumurta muhabbetine döner bu iş
yalnizlik özgürlükse
tutsak olmaya razıyım
Özgürlük yalnızlık değildir ki
mesaj lara bir dönüş yapmadın be😁😁😁😁
Yanlizim dostlarim yanlizim yanlız
Nispeten evet.