Sizin için evlilikteki mahremiyetin ailesine, çevresine anlatan bir eş'e sahip olmak boşanma sebebi olabilir mi?

Kesinlikle öyledir çünkü bunu rahatça anlatabilen insanın ahlaki değerlerinde ve mahremiyet algısında büyük problemler vardır.
Ve bu tarz insanlar aslında bir çeşit sapkınlık içindedirler yani teşhir neyse mahremiyeti dışa vurmakta aynı şeydir.
O yüzden bu şekilde bir insanla ortak bir hayat düşüncem asla olamaz.
Iki kisi arasinda olanin 4 duvar arasinda kalmamasi neticesinde bosanmalarin artmis olmasinin nedenlerinden biriis bu
Iyi kotu ne olursa olsun bu mahremiyete önem vermek lazim sanirim
Özel günü unutmak öyle ise bu kesinlikle öyle olmalı
Rica ederim.😊
Boşanma sebebi terbiyesizlik hatta koca olmaz öylesinden boşayım elini temiz tutmak gerek.
Cevap
26Cevap
Evin içinde olan, biten ne olursa olsun. Dışarıdan bir kişiden duyduğum gibi aşkından ölsem boşanırım.
Adı üzerinde mahremiyet, eşler arasında gizli olan bir durum. Neden başka bir şahsa aktarılsın ki?
Bence çok olağanüstü bir durum bu..
Doğru ama keyfi anlatanlar var. Çözüm almak isteniyorsa profesyonel birilerinden alınmalı.. Birçok terapist var bu konularla ilgilenen, işleri bu..
Zaten bu mahremiyetin kaybı evliliğin sonu demek. Tabiki boşanma sebebidir.
Bence % 100 olamalı bir konu nerde yaşandı ise orada kalmalı. heleki kendi mahremiyeti..
Mahkemeye intikal olursa boşanma sebebi olarak görülür. Yani anlatan çok aslında.
Boşanma durumuna kadar gelir mi bilemiyorum evli olmadan ama mahremiyet aşırı önemli benim için.
Yaşlı yaşlı kadınların aralarında kocalarının penisinden bahsettiklerini duyduktan sonra ne diyeceğimi bilemiyorum
Bence uzmanlara anlatilmasinda bir sakinca yok sonucta destek alicaz dimi
Aynen öyle canım benim soylememk anlatmamak lazım kımseye
@anticooor sız anlatıyorsunuz galıba
@anticooor hım anladım
Kadınlar her yaşadığını anlatıyor hem cinsine çok garip insan hiç düşünmez mi bu kadına anlatıyorum nefisi çekmez mi diye çözemedim
Son zamanlarda her şey boşanma sebebi olmaya başladı. Böyle giderse bunun önüne geçemeyiz
Evet kanunda da bosanma sebeblerinde yeri vardir aile mahremiyetinin saklanmasi
Aile mahremiyeti tabiki anlatılmaz anlatan geniş biridir kesin
Siz anlatmadiniz mi hiç
Evli değilim.
Olsaydım bile mahremiyet benim için önemli.
Çoğu şey..
Bu dedikleriniz de dahil.
Kesinlikle bazı şeyler anlatılmamalı. Bu konuda çok boşanan duydum
Kesinlikle boşanma sebebidir.
olabilir. mahremiyet önemli
Sanmıyorum ama iyi bir şey değil
Böyle bir şeyi düşünmek bile hoş değil..;(
kesinlikle boşanma sebebidir..
Evet kesinlikle sebeptir
Doğru ama herkez anlatıp duruyo sitede heele
Evet gizlilik olması lazım.
Yasal olarak evet...