Lütfen okuyun, sevgilimin hatasını anlaması için, düzelmemiz için ne yapmalıyım?

4 yıla yakın bir ilişkimiz var. Yaşadığım yerde ikimiz tanındık imrenilen sevgilileriz. Ailelerimiz tanışıyor cididiyiz. Bu adam benim için çocuk gibi ağlayan bir adam. Ayrılmak istiyorum dememle hastanelik olan bir adam. Beni gerçekten çok seviyor bundan eminim. Her zaman hissettirdi, kalbi güzel dünya tatlısı biri, şükürler olsun. Güven problemim vardı ben demeden bazı şeylere kurana el bastı. Ama bir kaç kez bir olaylar yaşadık benim ona söylediğim laflar yüzünden vurmalarım tırnaklamalarım başladı. Yanlış yapıyodum sonradan kıyamıyodum pişman oluyodum her zaman alttan alıyordu. Ama benden bilgisayarını sakladı bakmamı istemedi delirdim şüphelendim. Ona başka erkek istiyorum, sen adam değilsin sana güvenmiyorum keşke senle olmasaydım öl, defol diye hakaretler ettim vurdum ittim ve dayanamadı o da bana vurdu hemde öyle böyle değil. Her yerim mor ve dudağım patladı. Çok sabırlı bir insan beni kimse çekmez ama kriz geçirdi başka erkek deyince delirdi. Bilmiyorum pişman oldu mu öyle kan aktığını görünce ama şu an da çok kötüyüz. Artık olmaz bitti bana bunu yapan erkekle evlenmem dedim o da 4 yıldır canım yerime koyduğım insana ben neler yaptım ama sen kaşındın dayanamadım bir yere kadar sabrettim dedi. Hata bende biliyorum ben ona her fırsatta zarar verdim başkalarını eskileri söyledim nefret kustum. Ama o ilk defa bunu yaptı ve korktum. Hiç kadına el kalkar mı diye soğdum ama bitsin asla istemem ancak bidaha olmaması için ne yapmam gerek, hatasını anlamalı. Ben yeterince anladım ben onu bu hale getirdim, sonunda yine de baktım didik didik tertemiz bilgisayarı, boşu boşuna bu haldeyiz. Gözü döndü diye kurana el bastığı yemini tutmadı bana el kaldırdı. Herşey düzelsin öyle sevsin uğraşsın istiyorum. Sevgi emek gerçekten ikimizde çöpe atamayız seviyoruz
Lütfen okuyun, sevgilimin hatasını anlaması için, düzelmemiz için ne yapmalıyım?