Daha önceki actiklarini engelledim ,
simdi tekrar gördüm tesadüfen önerilen kisilerde. Profilde olan resim tipik onun sevexegi türden manzra resmi. Profilinede kendi bas harflerini yazmis. Birde profildeki manzara resmini paylasmis. Sonra gitmis bir iki arkadasini takip etmis.
seytan diyorki git o manzarali resmi begen 🙄
simdi tekrar gördüm tesadüfen önerilen kisilerde. Profilde olan resim tipik onun sevexegi türden manzra resmi. Profilinede kendi bas harflerini yazmis. Birde profildeki manzara resmini paylasmis. Sonra gitmis bir iki arkadasini takip etmis.
seytan diyorki git o manzarali resmi begen 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Begenerek elıne ne gececek ben onu anlamıs degılım ınsan benden uzak dursun der sen farklı yaptırım ıcındesın
madem pişman olup dikkat çekmeye çalışacaksınız ne diye ayrılıyorsunuz arkadaşım.. kafanız mi güzel
Söyle diYim bosanma karari aldigimda bir sürü olay olmusdu ailesi cok karismisdi. Daha sonra tekrar görüsmeye basladik ama bundefada barisma sarti ile benim
Ailemle görüsmemi istemiyordu , e haliyle kabul etmedim ( ailemin destegi ile ondan ayriödigimi düsünüyor )
Neyse bosandikdan sonrada geri barismak istedi görüsmeye basladik. O sirada bir baskasiyla tanismis.
Sonra o kizla olmuyor benle görüsmeye devam ediyor. O kizla görüstügü sira bana soguk davraniyordu. Megersem o yüzdenmis
Tabi ben bu olayi aylar sonra onun bir arkadasindan ögrendim , vicdan rahatlatmak icin anlatti sanirim oda.
Eski esime göre bunlarin hepsi yalan ama ben o görüstügü kizada yazdim. Onun söyledigi tarihle arkadasinin anlattigi tarih uydu.
Eski esime hesab sordugumda ise bana dedigi cvb defolup gitmeseyfin diye üste cikdi. Bariz yalanladi öyle birsey olmadi biz görüsmüyorduk o sira diye.
Herhalde iki üc gün kavga ettigimiz günü görüsmüyorduk diye adlandirdi
bak arkadaşım bu tür şeyler çocuk oyuncağı falan değil, aynı kitap ikinci defa okunmaz, istediğin kadar oku o kitabı sonu değişmez.. bu kadarını tecrübe edemiyor musunuz? şimdi siz barışsanız bile huzurunuz olacak mi? sağdan soldan sürekli cekistirmeler başlayacak, aileler iğne batırmaya çalışacak birbirine,, sonra efendime soyliyim ne kadar biz bunları aşarız deseniz de aşılmıyor bazı şeyler.. insaniz sonuçta duygu yıpranması illa ki oluşacaktır, bunlar size ağır bir yük olabilir, bunun dışında eski eşiniz bu süre içerisinde başkalarıyla daha fazla gözünü açmıştır, boynuz kulağı geçmiştir eskisi gibi olmayacaktır muhtemelen.. olgunca düşünürseniz bu ilişkinin olmaması için birçok şey mevcut.. ama ben sizi zorlayan derdinizi biliyorum da neyse.. ayar oldum.
Neymis o zorlayan derdim.
Evet biliyorum tüm bunlari ama düsünsene tekrar güvendim inandim düzelecek diye sonra bir baskasi ile görüstügünü ögrendim.
Hadi biz görüsmüyorken görüssün ama ben varken bana seni seviyorum derken bir yandanda o kiz.
En cok zoruma giden evimin önüne geldi seviyorum dedimgeri dön diye o kadar konusdu. Inandirdi beni ne diye geldi o zaman görüsseymis o kizla.
Sonrasinda biz aylarca görüstük. Allah bilir kac kere yapdi bunu bana benim haberim olmadan.
bak işte kendi ağzınla ne güzel diyorsun, bu adamdan bir halt olmaz! bugün sana bu yalanı söyleyen aynı anda kim bilir kaç kişiye aynı yalanı söylüyordur!!! özlemiş olabilirsin, bazı şeyler seni zorluyor olabilir, ve daha niceleri !!! ama bu şekilde ilerlemez, geleceğini göz göre göre riske edemezsin, yalan dolan bir hayatı seçemezsin... sen KADİN'sın, dünyanın en değerli varlığısiniz bana göre,, bir KADIN olarak güçlü olun, ne olduğu gelirsiz düzenbazlar yüzünden takıntı yapma vs üzülme.. öfkeyle dolu bir sevginin içinde olabilirsin şu an ama bu sana aklının oynadığı bir oyun !!! daha iyilerini hak ettigini düşünmelisin yoksa kıymet bilmezlerin yüreğinde harap olursun..
Cok güzel yazmissin , evet cok haklisin tüm bunlari biliyorum ama bir yanim vazgecmiyor ondan. Affedemiyorumda bir arada bir derede kalmis gibi hissediyorum.
Gerci onu affetmem icin birsey de yapmadin.
Sacma bir sekilde arkadaslarini araci yapdi burnundan kil aldirmiyor.
Ilk defa bu sekilde iletisim kestim.
No degistirdim ortak arkadaslarla iletisimi kestim.
Birde bana sen bensiz yapamazsin gibi konusmusdu ben onunla iletisimi kesmeden
bak ben seni çok anlıyorum, hatta seni senden daha iyi anlıyorum çünkü hayatım boyunca kadınları anlamaya çalıştım, çünkü KADIN kelimesinin kıymetini de anlamini da çok iyi biliyorum.. seni ona bağlayan şeyler kısıtlı, az çok tahmin edebiliyorum, neyse kardeşim belki farkında değilsin ama onun özgüveni altında eziliyorsun, onsuz olamaz ya da onun verdiği mutluluğu kimse veremez zannediyorsun ama yaniliyorsun... bu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir, gün gelir herkes herşeyden vazgeçebilir, bir kadın olarak senin ne kadar kırılgan ve narin bir kalbin olduğunu biliyorum,, nerden mi biliyorum? çünkü çiçekleri çok seviyorum... Şu an ne alaka diye kendi içinden geçirdiğini hissedebiliyorum,, o halde iç sesine cevap vermek ıstiyorum.. kadınlarda çiçek gibidir, narin ve kırılgan muhteşem bir çiçek... bir çiçekle ilgilenmezsen solar gider güzelliklerini göremezsin,, kadınlar da oyledir, bir kadını mutlu etmek çok zor değildir, ruhunu okumak gerekir.. kadınlar cicek gibi ilgi ister,, çünkü bir kadına verilebilecek en büyük ceza ilgisizliktir,, yakışan en güzel süs ise yüzünde ki tebessümüdür... buda sevdiği adamın görevidir.. çünkü sizler bizlere Allah'in en güzel emanetisiniz... işte bu yüzden bu adam seni hak etmiyor!!! kendini adım adım yalan dolan bir hayatın içine atma,, çünkü barışırsan hicbir zaman bu adamın sadakatinden emin olamayacaksın... inan bana çok okumuş, araştırmış, hayatı ve insanları gözlemlemiş biri olarak söylüyorum bunları, tüm olgunlugumla ve benligimle söylüyorum ki bu adamla mutlu olamazsın kardeşim... neyse k. bakma uzun yazdım ama senin iyiliğini düşünüyorum,, karar senin, bundan sonrasını senin düşüncelerine bırakıyorum... umarım bir kadın olarak üzülenlerden olmazsın!!!
Yok barismayi düsünmüyorum , sadece üzülüyorum hayal kirikligi , herkes söylüyordur böyle ama ben cok sevdim , cok fedakrlik yapdim.
Böyle olmamaliydi diyorum.
Kendimi begenmis oldugumdan veya egomun tavan yaptigindan degil ama biliyorum böyle benim gibi seven benim gibi onun dediklerini uygulayani bulamiyacak.
Evden disari cikma derdi cikmazdim
Aileme onsuz gidemiyordum
Arkadaslarima bile gidemiyordum. Sadece onunla cikiyordum evden.
Cöp atmaya bile inmedim o izin vermiyor diye.
Annesinin evini haftalik temizlige gidiyordum yeri geldi annesi ve ablasi gezmeye gitti ben ev temizledim ama bir kere bile silayet etmedim.
Ama sonucunda yine ben suclu oldum neymis annesinin evini o diyince temizlemisim.
Allah razi olsun karim bir dedigimi ikiletmiyor diyecegine , ne abisinin karisi nede ablalari temizlk yapmiyordu , ben hem calisdim hem evimle ilgilendim hemde annesinin eviyle.
Hastanede calisiyordum , eve yorgun geliyordum , bana hadi kalk ablama diyordum. Bir kere bile yok gelmiycem demedim yorgunda olsam gittim esimi yalniz birakmiyim diyen. Onun sözünün üstüne söz söylemedim.
Ya bu muydu bu emeklerimin karsiligi. Daha bu gibi bir sürü sey ama anlattikca aklima geldikce kötü oluyorum ben bu kadar cabalarien o bulunmaz hint kumasi sandi kendini.
Benim ilk evliligimdi. Onun ikinciydi.
Ya insan demezmi ikinci evliligim bu biraz ceki düzen verim kendime diye.
Kendisi mesela telrar evlenmeye kalksa asla bosanmis birisiyle evlenmez , hic evlenmemis olmasi lazim
gerçekten çok üzüldüm yazdiklarini okurken, ne yazsam da kelimelerim hissettiklerinin yanında sönük bir mum gibi kalacak belki ama ben yine de üzüntune ve düşüncelerine ortak olmak için yazıyım.. bak şu anlattiklarin arasında bir tane bile güzel özelligi bulunmayan biriymiş, kendisinden tut ailesine kadar ömür törpüsü oldukları aşikar, senin gibi harika özellikleri olan bir kadını üzmeye kıyamaz bir insan, yağmur yağsa uzerine titremesi gerekirken kıymetini bilememiş, zaten adam olsa önce ki evliliğinde başarıyı yakalardı.. adam olsa sana sahip çıkardı,, adam olsa bir kadının gönlünü almak için başka birini devreye sokmazdı, hicbir yönden adam değilmiş, ben her zaman derim, bir insanın mevkisi ve makamı en yükseklerde olsa bile önemlisi olan insaniyeti ve kişiliğidir... sen yine evlensen bile o aileyle kaç yıla kadar başa çıkıcan? kaç yil şüpheyle yaşayacaksın? kaç yil bunların kahrını cekeceksin.. ? kendini ateşe atma lütfen, üzme tatlı canını, senin güzel kalbine soğuk bir ayaz yakışmaz,, senin güzel kalbine bahar bahçe yakışır... birak o hak ettiğini yaşasın, sen hayatına bak... inan bana senin iyiliğine olmazsa bu kadar uzun yazmazdım,, çünkü dünya bir kadının mutsuz olması için çok kısa... mutlu ol...
diğer yorumlarını okudum onların dediğini yapmamalısın.. senin hayatını onemseyecek olsalardi o şekilde önerilerde bulunmazlardı.. ama yine de sen bilirsin.
Ya zaten su an hic birsey yapmam , yani böyle duygusal bir animda bir sey yaparsam zararli ben cikarim.
O yüzden en iyisi önce bir sakin kafayla düsünmek. O zaman sanirim zaten suanki duygumun sacma oldugu kararina varirim.
günaydın arkadaşım☕ sonuna kadar bu yazdiklarimi iyice okursan sevinirim!!! simdi ba sliyorum bak zaten en tehlikeli zamanlardır duygusal anlar, bir anda onu yanında isteme anları, onu ozlemler falan... işte bu tür anlarda insanlar genelde bir anlık gaflete düşüp yazıyorlar ya da bir şekilde kendilerini belli ediyorlar ama bu ılerde en büyük pişmanlıkları doğuruyor..
bak seninle ne yapalım biliyor musun? bu tür duygu yoğunluğu zamanlarında eğer güçsüz hissediyorsan ve baktın yazacak gibisin hemen buraya gel, bu paylaşımı hicbir zaman silme, buraya gelip bana danış ben elimden geldiğince senin yanında olurum.. beni bir dert istasyonu gibi düşün, düşünceli ve yorulduğunu hissettiğin zamanlarda bu dert istasyonuna gelip dinlenmeye çalış, yorgunluğunu attıktan ve derdini paylaştıktan sonra tekrardan git.. bir çeşit ağlama duvarı da olabilir dert istasyonu da.. yeter ki sen yanlış kararlar alma.. lütfen bunu kendini yapma arkadaşı..
hahh abence salaga yatç.. senımı takıp edıyor bosnasam asla bır daha yuzne bakmam takıp de etemm
Onun asil hesabini engellemisdim , sonra hesabina benzer iki hesab daha acmisdi onlarida engellemisdim.
Bunu yeni fark ettim yani öneri olarak cikmasa yine fark etmezdim
Yok benim hesabimi takip etmiyor , güya kardanyürüyor izini belli etmiyor
pekı sen onu takı p edıyromusun?
Takip etmiyorum ama stalkliyorum henüz daha tam unutamadim onu galiba. Iki ay öncesine kadar görüsüyorduk.
Bosandikdan sonra barismak istedi ama benöe görüsürken bir kizla tanismis. Bir arkadasindan ögrendim öylelikle iletisimi kestim
dun bosanan bır bayan komusyu gordum saat 10,30 kadın yanında bır erkek guluse guluse evıne gırdı erkegınde elınde de sıyah bır torba vardı bellıkı sarap alınmıs... senın kı cok kıskanc ıse hayat ona zından olmnustur.. ıllla sneın de bırı ıs olcak haytaında
amann evlı ollmakd azor dememkkı bosanmak da zor... zo rbee
Evet asiri kiskanc , onsuz disari adim atmami istemiyordu
e sımdı ne oldu dusunsnee sen gece vaktı bır erkekle sokakta gorcek mesela veya evının onunde cıldırır
Sen bensiz yapamazsin diyordu bana öyle korkusu yokdur sanirim
Neden böyle şeyler istiyorsun hatırlanmak için mi yoksa 🤔
Istiyorsun derken anlamadim
Resim beğenmek filan
Bilemem sanirim daha duygularim var birde fake hesab aciyorsa bu kadar belli etmeseymis
Tekrar evlilik yapmadınız mı ikiniz de 🤔
Yapmadik
☕️☕️Günaydın ☀️ Tekrar birleşme olasılığı yüksek hayırlısı olsun inşallah 🙏😊
Günaydin
Öyle birsey olmasina imkan yok bence. Cok uzadi artik bu durum ve affedilemiyecek seyler yapdi
Anlatmak istersen dinlerim 🤔
Sen de fake hesap ile yürü ona :))
yaa eskilerle uğraşmayı ne çok seviyosunuz
Ahahahahahahaha 🤣🤣🤣 sende mi fake hesap açtın
Yoo o nerden cikdi 😂
Belli ki sen de rahat durmuyorsun 😂😂😂
Benim kücük kardesim var fake acmaya gerek yok 🙈
Bilemiyorum artık orasını😂😂😂 Allah bilir senin aklında neler var neler 🤫🤫🤫
Eaki gunlerdeki gibi sanal yapin
Beğen tabi
Havalanmazmi
Senden gizli yapmıyor mu gözümden kaçmaz demek icn begeniceksin
Anlamami istedi sence
sende fake hesapla oynat onu
Nasil
fake bir hesap aç yabancı bir kadın ama çok fake olmayan çok açıkta olmayan bir kadın ile
Yok sadece iki üc takipcisi var kendiside iki kisiyi takip ediyor
sende katıl onlara işte
ya da mesaj mi yazim
yok mesaj yazma ilk o yazsın ki sen avucuna daha rahat alırsın
O burnu düsse kaldirmaz.
Daha önce ya arkadaslari araci oldu ya da beni arayip yanlislikla aramis gibi yapdi.
Simdi no da degistirdim öLede yapamaz. O arkadaslari ile iletisimi kestim
bir çok kişi düşer ama
Nasil anlamadim
yani onun eninde sonunda düşeceğinden eminim
Yani bekle diyorsun
evet canım ekle resmini beğeb ve bekle
Biraz düsüncem emin degilim , Şu an duygusal olarak saglam degilim yarin belki farkli olurum
anladım
konuşmak istersen sen bilirssin
galiba yalnızlıktan sıkıldın sen
İçinde tutma git sor hayırdır de
Sonra nolcak
Ne olacak peki sonra
Bilmiyorum sanirim daha tam unutamadim
Ben buradayım diyorsun yani
Yok aslinda niyetim oda degil. Yani tekrar birsey düsünemiyorum onunla ama vazgecemiyorumda.
Yani affedemiyorum sanirim bu yüzden
Anladım kızgınlığın öfken var yani
Yok kizginlik degilde üzgünüm.
Arkadasindan ögrendigimde ilk ona sordum dogrumu diye oda yok ölye birsey dedi.
Ilk ona inanmayi secdim , ama bana o kadar ukala bir tavri vardiki yok öyle birsey derken kendimi kötü hissettim.
Bir süre aradim onu , sonra arkadaslarini araci yapdi görüstük , ama kirgindim ona. Onu görünce daha iyi anladim o gün icimdeki o kusku yüzünden o görüstügü kiza yazdim
Oda arkadasiyla ayni tarih söyleyince eski esimi engelledim aramalarini felan
Neyse bir iki gün sonra gizliden aradi benim no engellemissin felan diye konusmak istemedim.
Bir kolyesi kalmisdi bende , onu bahane ederek benimle bulusmak istedi.
Ayak üstü görüstük , sarilmak isedi. Uzak tuttum güvenmiyorum dedim , güveneceksin dedi.
Ac insta whats app göster dedim güvencem dedim. Hayir dedi benim sözüme güvenceksin dedi.
Neyse bende gittim , geri dönmezsen biter diye aradi bir kac kere dönmeyince oda engelledi beni. Sonra birdaha konusmadik
Daha sonra arkadaslarini instagramdan cikarttim , cikarttikdan sonra arkadasinin karisi aradi iletisimde kalmaya calisdi.
Ama istemedigimi söyledim
Hmm
Aman sallla
((: dinle şeytani
Eski sonuçta sana ne
Hayda