EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.
Her ne kadar yaş diliminde 'pedofili' olmasa da etik bakımdan söz edersek yaşa bağlı değil ama birliktelik bağlamında psikolojilerde 'pedofili' olma adayıdır. Yani yaş aralığı aşırıya kaçınca ister istemez bu sonuç ortaya çıkıyor, etik değil. Üç yaşındaki çocukla on dokuz yaşındaki kız sadece yaş olarak benzemez lakin otuz yedi yaşındaki adamın her ikisiyle de olan düşünceleri bana göre iğrençtir. Tasvip edebileceğim yaş farkları değil çünkü, absürtlük görüyorum.
Bence girmeli arkadaşım 17 yaşında erkekte olsa kadında olsa bu yaşlarda hayatını etkileyecek kararlar verecek yaşta değiller ne kadar olgun bir kaç örnek görsemde yaşanmışlıktan olgun olup yaşı küçük olsalarda bu konu aşar ve yaşa farkı çok fazla kişiler arasında en fazla taş patlasın 8 yaş çünkü 8-9 yaş üzeri olununca ciddi jenerasyon farkı çatışması olacak ve kişiler anlaşamayacak büyük olan küçük olana bir süre sonra sadece cinsellik gözüyle bakacak
Ama o yaşlandıkça ben guzellesicem yani o yaşlandıkça benim yaşım ona göre baya geride ya hani sadece cinsellik olarak görmemeli bence büyük bir nimet olarak görmeli beni
aynı şekilde sen kendini düşün? ya abi televizyonlarda gerçeklerde var örnekler çok kadın 32 yaşında eşi 46 yaşında cinsel ihtiyacını karşılayamadıgı için 13 yıldır aldatıyormuş 3 cocugunun 2 sı bı adamdan bırısı baska adamdan yazık degıl mı HE BOYLE OLACAK DEMIYORUM AMA COK ORNEK BOYLE Şu an BOYLE DUSUNURSUN AMA HAYAT BU ILERIDE AKLINI CELER SADECE CINSELLIK ICIN DUSUNCE YASININ EN GUZEL DONEMLERINDE ESIN YANINA UYMAYABILRI OYLE HISSEDEBILIRSIN DUGUNLERDE GEZILERDE VS BUDA ONEML IFAKTOR CINSELLIK bir YANA JENERASYON FARKI VAR TARTISMA CIKINCA USTE CIKACAK VEYA SENIN bir SORUNUNU KLAY ANLAYACAK DEGIL BUDA BIR GERCEK
Pedofili değil. O çok başka bir şey ama şey biraz sıkıntılı. Uçurum var arada bildiğin sübyancı gibi kız doğduğunda adam kocaman delikanlı imiş saçmalık
Bunu bende düşündüm
Gereksiz çok yani bence. Uçurum resmen sen 35 yaşında olduğunda 53 yaşında biri olacak yanında düşünsene. Kötü bence
Ya da o 60 ken ben daha 40
Hıhı evet. Ve 40 yaşındaki kadının hala enerjisi her açıdan yerinde olur. Yanında babası gibi duracak bir insana değil de yaşına daha yakın, vakit geçirmek isteyecek olduğu ve mutluluğa doyuma ulaşması biraz daha zor olur o yüzden bence
Eig için teşekkür ederim
ilk canım cicim olur adam 45 e gelir kız 25 e başlar artık tartışmalar bilirim o işleri tabi çoğu kişi dinlemez olanda kıza olur!

tamam da adam 45 oldugunda kız daha 25 yaşında gencecik çıtır güzel genç vs yani adam öpüp başına koymaz mı aksine?
sen öyle san aşk duygu olcağını sanmıyorum 45 yaşında bir adam olsa olsa cinsellik düşünür 25 yaşında bir kadında kendisi için ideal ve güzeldir dersen aşk önemli değil cinsellik olsun bişiy diyemem bro
Cevap
10Cevap
Hayir cunku 2 taraf da resit ve kendi karatlarini kendi verebilir seviyede. bir zorlama oldugunu da sanmam
Evet ama yinede yaş farkı korkutucu demi
Evet ama ona karat vericek olan sizsiniz
Bence pedofili değil çünkü karşımızdaki çocuk değil. Ama doğru bir durum da değil.
Büyük konuşmayayım belki ben de o yaşlara gelince çıtır kızlara bakarım :D
Ahahaj saçmalama ya onun dediğine göre özel bulmuş beni karakterine yakın bulmuş ben dedim peki bu iş olmazsa dedim olabilir dedi ben yine de senin gölgen gibi arkanda olurum ihtiyacin olursa yetisirim dedi
Senin adam bekarsa sizin iş olabilir. Severseniz birbirinizi sıkıntı yok.
Benim durum farklı. Acaba ileride evlendikten sonra eşimden sıkılır mıyım diye korkuyorum. Evliyken aynı anda genç kız metres yapsam mı diye düşünüyorum 😎🤣 O yüzden pedofili değil bence :D
Tabiki bekar
19 yaşında birisi reşit kendi karar verecek durumda bu pedofoliye girmez
Birde pefolinin tanımına baktım da diyor ki ergenlik öncesi veya ergenliğe yeni girmiş olması gerek diyor e 18 yaşında biri ergenliğe yeni girmiş değil hatta ergenliğin sonlarinda yetişkinliğe doğru adım atmış
aynen öyle. sonuçta genç kız.
.
18 in yasal olarak reşit kabul edilmesi bir yana, 22-24 bence daha aklı başında bir yaş.
.
İki tarafta reşit ama yine de yaş farkı çok be abi kfksjsjsn
Aynen ya görüşün ne bu konuda
Ben kendi adıma konuşayım kendimden bu kadar küçük biriyle sadece cinsel birliktelik kurarım onun dısında ciddi bir şey olmaz yaş farkı çok ve kişiler bence kafa yapısı olarak uymazlar anlaşamazlar
pedofili olması için ergenlik öncesi yaşta olması lazım birinin sen reşitsin her bir şeye pedofili diyip duran insanlar ne kadar cahil yahu
18 yaşını dolduran herkes çocukluktan çıkmış olur. Pedofil denmez ama sübyancı yaftası yersin. Benden demesi
Ben yemem o yer büyük olan o
Zaten büyük olan yer haklisin
Yasalara göre bir problem yok
Hanım kızımız reşit. bir sorun yok
Ayyy gerçekten mi içim rahatladi biraz
Pedosili çocuk yaşa ilgi duyulmasıdır. Bu değil.
Tercih meselesi
10 yaza kadar normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?