"İnsan düşünen hayvandır." Doğal döngüde erkek her zaman alfa rolü üstlenir izlediğiniz belgesellerden bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Amaç otoriteyi elde tutmak ve dominasyonu sağlamaktır. Biraz psikoloji, sosyoloji, biyoloji ve tarih bilginiz varsa 'kadınların alfa erkeklerden hoşlandığını' rahatlıkla kavrayabilirsiniz. Kadın ilk çağlardan beri eş olarak kendine 'güçlü, otoriter, baskın' erkek kişisini seçmiştir. Doğada da böyledir o yüzden 'insan düşünen hayvandır' yaftalamasını yaptım. Dişinin gözünde erkek despot olmalıdır hepimiz biliyoruz ki tercih bundan yana. Kılıbık erkekleri kadın yönettiği için eksik hisseder. Kadının doğal düzleminde yönetilmek vardır yönetmek değil. Ha şimdi buradan yanlış anlaşılmasın; alfa olup kadını dövmek, taciz ve tecavüz etmek durumundan bahsetmiyorum. Veyahut onu salt cinsel obje görmek gibi bir hastalıklı düşünceden söz dahi etmiyorum. Alfalık kadını korumaktır, baskısı kadını kısıtlamak değil zararlardan çekip almaktır. Liderlik etmektir tabii ama asla ezmeden ve hor görmeden. Yoksa alfalık altında yapılan çoğu şey barbarlık ve kadın düşmanlığıdır, tam olarak alfalık kadına güçlü olduğunu her daim arkasında bulunduğunuzu hissettirebilmektir. Yanlış anlaşılan alfa algısı var 'umursamazlık, kadını peşinden sürükletmek' bunlar alfalık değil kadın kişisinin saplantısından ileri gelen psikolojik fraksiyonların tetiklenmesiyle vuku bulur. Kadın erkeğin her daim güçlü (kas gücünden bahsetmiyorum kişilik ve karakter bakımından kendini ifade edebilen diktalıktan bahsediyorum) olmasını yegane unsur olarak görür. Light erkek diye tabir edilen kadın ruhuna romantizmlikle yaklaşan erkekleri ne yazık ki pek tercih etmezler kendimizi kandırmayalım şimdi. Romantizm isterler bunu da alfa erkek kişisinden isterler orada da paradoksa düşerler.
Kadına bağlı bence. Yönetmeyi seven bir kadın alfa bir erkekle yapamaz diye düşünüyorum. Çünkü sık tartışma olur birinin susması lazım. Yönetmek istemeyen bir yapısı varsa alfa daha iyidir tabi çünkü kendine değer veren yönetim kabiliyeti olan insan sevilir.
Bu alfa muhabbeti yanılmıyosam ya inci sözlük'teki they call me alpha nickli arkadaşın yarattığı akımdan ya da daha da önceden reddit'ten falan çıktı. Biz erkekleri kastırmaktan başka bir işe yaramıyor. Cool ol, kadınla dalga geç falan. Zamanında ben de kapıldım buna. Hani tamam kadının ağzının içine bakan sürekli iltifat eden eğilen bükülen biri olmamak lazım ama tam tersi de aynı oranda sıkıntılı. Bence denge önemli.
Bir şey düzelteyim light karakter yapısı değil beta karakter yapısına sahip erkek vardır. Yeri geldiğinde alfa olan yeri geldiğinde beta olabilen erkek. Aynı kadınalrın olması gerektiği gibi her şey dengeli olmalı.
Herkes gorevini yapacak yemek bulasik temizlik kadin işidir bunu yapan kadin hizmetci gibi hissediyorsa kendisini babasinin evine gitsin orda annesinin hizmetcilik yaptığı evde yasasin
Rica ederim ne demek inan erkek olduğum halde ben bile iğreniyorum bunlardan ya.. Sevgiline selam olsun ama nasıl izin veriyor buraya kullanmana cidden? 😄
Ahahah öyle mide bulantilari😂😂 ben burada sık duymuyorum zaten biliyorum burada yıllar önce kullandim bu sitenin nasıl bir sey olduğunu biliyorum önceden😂😂 erkek arkadasim izin vermesi zaten şifresi kendisinde olması şartıyla açtım bazen kafama takılan şeyler oluyor onu sormak için kullanıyorum
Şey olsa ne güzel olacak değil mi abazan filtresi düşünsene abazanlar soruma yorum yapmasın seçeneği gelmiş 😄 ha sen eskilerdensin o zaman tamam eski kulağı kesiklerdensin 🤔 ya tâbi amaç çok önemli burada biliyorsun ama yinede ben olsam izin vermezdim ya şifresini falan alsaydım da sabah akşam kontrol ederdim şu an sevgilim var mesela bana böyle açacağını söylese kesin sen bana sor ansiklopedi gibi sevgilin var derdim 😁
Vallaha ben söyleyecektim o profil resmini değiştir istersen diye de dedim şimdi yanlış anlarsın falan söylemedim çok doğru bir karar tebrik ederim emin ol daha rahat edersin 😄
En azından bir çözüm bulmuş olduk bu şekilde sıkma artık canını bu gereksiz insanlar için hepimiz böyle değiliz biliyorsun sohbetten muhabbetten arkadaşlıktan anlamayan insanlara canını sıktığına değmez
anlıyorum anlıyorum en güzeli hiç muhatap olmamak böyleleriyle ve anonim takılmak senin için hem erkek arkadaşından da sorun olmaz anonim takılırsan yani böyle fotoğrafsız