Aşk İlişkileri Sevgilimle buluşurken hangi elbiseyi giysem ( Beline kemer takıcam ) ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor fotodakiler model ben değilim ! Nisan sonu buluşucaz bu arada bunlarla donar mıyımm:Dd Güncellemeler+1 yıl Yeşil olanA v yaka açtırdım bu arada ve bordo dışında hiçbiri kemersiz ommuyor Güncellemeler+1 yıl 💫💫💫 Sevgilimle buluşurken hangi elbiseyi giysem ( Beline kemer takıcam ) ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Maniaac Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ilk bulusmada bu elbisede kemer takma acik havads donarsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlk buluşma değil Yorumla Soran +1 yıl Nisan sonu belki ısınırr Yorumla Maniaac +1 yıl 1 ve 4 Yorumla
Killabang Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İlla böyle giyinmek zorunda değilsin ki daha güzel kombinler yapabilirsin malum hava soğuk pantolon falan giyerdim ben olsam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pantolon giydim daha önce o yüzden elbise giymek istedim ... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sonuncuya bayıldım ya hiçbişey olmaz dışarda mı olacaksınız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafede otururuz sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra bir sinema gider ama Yorumla
YakışıklıBağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Birinci ve sonda ki olabilir ama diğerleri abiye kalır 1 0 Yorumla
icinizdenbirinsan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Eğer kemer takmak istiyorsan en sondaki diğerleri kemerle güzel olmaz favorim yeşil 😍 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aksine yeşil olan çok güzel oluyor Yorumla icinizdenbirinsan +1 yıl Olabilir yeşille kemeri göz önüne getiremedim o yüzden dedim ama yeşil gerçekten çok güzel Yorumla Soran +1 yıl Bende onu çok beğendim kiremit rengide var onun rengi bir tık koyu fotodakinden Yorumla
-avira07- Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Fazla iddialı değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo değşl düz elbise hepsi bordo dışında Yorumla
CostarColombus Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Elbiseler güzel ama kemer takma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kemersiz olmuyor bordo dılındakiler belden oturan model değill Yorumla
сэдалиса Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ilki çok güzelmiş linkini atar mısın lütfen :d 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Atayım ben aldım nasılsa:Dm.trendyol.com/.../indigo-baglamali-elbise-twoss20el1403-p-34613953 Yorumla сэдалиса +1 yıl teşekkür ederim. ilkini giy bence. altına çorap mutlaka giy Yorumla Soran +1 yıl Ria ederim de onun altına ten çorap dışında başka renk çorap olmazki Yorumla сэдалиса +1 yıl bence olur siyah saydam veya opak zevkime güven Yorumla Soran +1 yıl Bir bakayım deniyim Yorumla
SchobieldhLarswen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Şimdiden Nisan sonu hazırlığı guzel kafa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha işimi sağlama alayım kararsız kaldım bapayım Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 1. En güzeli 0 0 Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yesil giy mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam mkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ilk bulusmada bu elbisede kemer takma acik havads donarsin
İlk buluşma değil
Nisan sonu belki ısınırr
1 ve 4
İlla böyle giyinmek zorunda değilsin ki daha güzel kombinler yapabilirsin malum hava soğuk pantolon falan giyerdim ben olsam
Pantolon giydim daha önce o yüzden elbise giymek istedim ...
Sonuncuya bayıldım ya hiçbişey olmaz dışarda mı olacaksınız
Kafede otururuz sanırım
Sonra bir sinema gider ama
Birinci ve sonda ki olabilir ama diğerleri abiye kalır
Eğer kemer takmak istiyorsan en sondaki diğerleri kemerle güzel olmaz favorim yeşil 😍
Aksine yeşil olan çok güzel oluyor
Olabilir yeşille kemeri göz önüne getiremedim o yüzden dedim ama yeşil gerçekten çok güzel
Bende onu çok beğendim kiremit rengide var onun rengi bir tık koyu fotodakinden
Fazla iddialı değil mi
Yoo değşl düz elbise hepsi bordo dışında
Elbiseler güzel ama kemer takma
Kemersiz olmuyor bordo dılındakiler belden oturan model değill
Yeşil
ilki çok güzelmiş linkini atar mısın lütfen :d
Atayım ben aldım nasılsa:D
m.trendyol.com/.../indigo-baglamali-elbise-twoss20el1403-p-34613953
teşekkür ederim. ilkini giy bence. altına çorap mutlaka giy
Ria ederim de onun altına ten çorap dışında başka renk çorap olmazki
bence olur siyah saydam veya opak