Eski ortağı yani düşmanıyla, kocamı dolandırıp kaçmıştı ama o benimle yıllar sonra iletişime geçti ve ilişkimiz başladı. kocamdan gizliyorum öğrenirse moreli bozulur mu napar sizce
Güncellemeler
+1 yıl
ondan hep hoşlanmıştım artık otelde buluşyoruz her hafta
Güncellemeler
+1 yıl
kocamdan daha yakışıklı bu arada
Kocamı eski ortağıyla aldatıyorum öğrenirse ne olur lütfen çiddili yorum yapicak yazsın sadece?
Bihter ziyagil bile bu kadar coşmamıştı en azindan finalde kendini vurdu darısı başına diycem de insallah kocanın başını yakmazsin. Sunlari okuyan erkekler kizlar nasil guvensinde evlensin. kendi pisliginizde bogulun bence.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
laylaylom tekisin ya nasıl azgın karılarsınız aklım almıyo ya ya ayrıl sonra ne bok yersen ye ulan aldatmak ne söyliycek çok söz var sizin gibi kaşarlara ama değmezsiniz inşallah çevrendeki herkes arkadaşların akrabaların eş dost herkes öğrenirde insan içine çıkamazsın şeref yoksunu
:)))))) süpermiş.. Eeee adı üstünde ya ORTAK. :)) :) :) Bir de ortak + kocanın karışımından bir çocuk yapın , ikisine de benzesin çocuk.. Hem ortak , hemde koca bakarlar ona gül gibi..
Yeni ortağına ne zaman sıra gelecek? Yaşa gitsin. Eski ortağı mı yoksa kocan mı iyi beceriyor?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Seni öldürür. Sonra neden erkekler kadınları öldürüyor. Lan kadınlar insan oldular mı? Kendine çeki düzen ver. Yoksa ülkede bir kadın cinayeti daha işlenecek.
Morali bozulmaz ya ne olacak her insanın başına gelen sıradan şeyler ironi yapmıyorum ben herkesin aldattığını düşünüyorum evlilikten baya soğuttunuz:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
'' Çiddili ''
Anlıyorum...
Bihter ziyagil bile bu kadar coşmamıştı en azindan finalde kendini vurdu darısı başına diycem de insallah kocanın başını yakmazsin. Sunlari okuyan erkekler kizlar nasil guvensinde evlensin. kendi pisliginizde bogulun bence.
laylaylom tekisin ya nasıl azgın karılarsınız aklım almıyo ya ya ayrıl sonra ne bok yersen ye ulan aldatmak ne söyliycek çok söz var sizin gibi kaşarlara ama değmezsiniz inşallah çevrendeki herkes arkadaşların akrabaların eş dost herkes öğrenirde insan içine çıkamazsın şeref yoksunu
:)))))) süpermiş.. Eeee adı üstünde ya ORTAK. :)) :) :) Bir de ortak + kocanın karışımından bir çocuk yapın , ikisine de benzesin çocuk.. Hem ortak , hemde koca bakarlar ona gül gibi..
Yeni ortağına ne zaman sıra gelecek? Yaşa gitsin. Eski ortağı mı yoksa kocan mı iyi beceriyor?
Seni öldürür. Sonra neden erkekler kadınları öldürüyor. Lan kadınlar insan oldular mı?
Kendine çeki düzen ver. Yoksa ülkede bir kadın cinayeti daha işlenecek.
O zaman sen de aldat ve seni öldüren adama helal olsun diyelim. Mantıga bak
@Gizlikullanıcı0034 aynen helal olsun diyin.
Bunu yazanda düşünen birde kadın...
Kocan sanırım alışkın. Tek sorun ve tek kabahat düşmanıyla düşüp kalkman
Trolüne trolüne trolüne bandım 😂
Morali bozulmaz ya ne olacak her insanın başına gelen sıradan şeyler ironi yapmıyorum ben herkesin aldattığını düşünüyorum evlilikten baya soğuttunuz:)
cidden sizin gibiler yüzünden kimseye güven kalmadı awk
trol değilsen ve her ikinizde mutluysanız bizimle paylaşma sadece yaşa
bır gun hamıle kaldıgında anlarsın degerını kocanın
Öğrenirse çok üzülür devamını bilemem eşini tanımıyorum
Siz mezarı kazın girip içine yatın toprak atan olur merak etmeyin
Teyze adamın pili bitmiş sen takviyemi yapiyon adama
Birbirinizi sevmiyorsanı ayrılın istemiyorsanız dm yaz istersen öneri için caniko
La manyak mısın neden morali bozulsun hiçbişey de yapmaz
Yasak elma son bölümün özetini yapıyor arkadas
Hoşlanıyorsan kocandan ayrıl rahat takıl
Nasıl başladı merak ettim
Seni öldürebilir. Ben olsam öldürürdüm
Aferin sana kendine yakisani yapiyosn
bişe yapmaz tebrik eder madalya takar
İlişkiye de giriyor mudun yoksa saf sohbet mi?
Morali bozulur sanki ya
İkinizi de öldürebilir
Söylenecek o kadar şey var ki sana ama değmez
Kutlama yapar size
Sağlam kutlayacağı kesin, bol gürültülü.
böyle de bir fantezi var diyorsun
deli olur herhalde
Senarist olsana sen
trol
Keser seni
Vurmasın sakın
E yani
neden bosanmiyorsun
kocandan ayril bence
Krall