Normal konuştuğum çocuk bana kalp emojisi attı sizce neden? Derste bana mesaj attı sabah ilk defa oluyo bunlar ve hikayemi ilk görenlerde
Hoşlanmaya başlamış
Normaldir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size kalp atması gayet normal birsey asla yanlıs düsüncelere kapılmayın, çünkü uzun bir zamandır veya 3 aydır falan konusuyorsanız artık samimisinizdir bu samimiyetten dolayıda kalp atması normal hemde çok normal asla yanlıs düsüncelere kapılmayın dediğim gibi, bu kisi sadece size olan samimiyetini gösteriyor kalp atmak iki karsı cins arasında arkadaslıkta normal birseydir çoğu karsı cins yapabilir samimiyetten kaynaklanıyor dediğim gibi.
Birkaç gün oldu
Eğer çok fazla friendly takılan bir insansa asırı samimiyse herkese karsı gayet normal dediğim gibi.
Aşırı samimi değil sık sık mesajlaşmıyoruz
Yinede iki cinsin birbirlerine kalp atması hoslanma olarak yorumlanmaz kesinlikle, çünkü kalp hoslanma diye yorumlayan kisiler düsünün size karsı çok iyi samimiyet besliyordur pek samimi olmasada ileride olcağını gösteriyor size karsı samimi falan gayet normal iki cinsin birbirlerine kalp atması, gözlemlemeye devam edin zaten birkaç gün içinde hoslanma olmaz duygular gelisir 4-5 ay içinde belli edilir hoslanma yani sanmıyorum ben.
Cevap
9Cevap
Bak şimdi çok tuhaf emojilerle normal diyen birileri var mesela ondan dolayı gözlem yap sana karşı nasıl davranıyor beden diline de bak yeterli kanıt değil bu..
"Anama ana diyesen" demek istemiş. Çünkü kalp emojisi hep bu amaçla kullanılır.
Normal çünkü çocuk duygusal bir boşlukta olabilir o yüzden denk gelene yazıyor olabilir
Öyle biri değil kendisi
E o zaman hoşlanmış demek ki
Yanlışlıkla olmuştur😂😂
Vay o çocuğuna bak ya.. : D
Sık sık Mesajlaşmıyoruz
Sana işaret yollamış 😊
duygusal biri olmndan mı
İstiyor olamaz mı?
Boş işler
Yuz verme
etkilenmis senden
Hoşlanmaya başlamış