Öncelikle herkese merhaba 👋👋👋 Hayat ve kader bazen çok acımasız olabiliyor iki birlik olup insanın en sevdiklerini ellerinde alabiliyorlar.
Kader her insana toz pembe yüzünü göstermez. Bazen kader en sevdiğin insanları arkanda bırakmanı ister sen istemezsin ama mecbursun'dur bunu yapmaya. Bazende en sevdiğin insandan vazgeçmek gerekir onun mutlu olabilmesi için. En sevdiğin insan geride bırakmak zorunda olduğunu bilmek ve hiç bir şey yapamamak. Ne bir konuşma nede bir açıklama yapamadan için kan ağlaya ağlaya gitmek... Gidene kınayı kalana roma'yı yakar mısın?Sizce ; Giden için mi daha zor kalını unutmak?
Yoksa kalan için mi daha zor gideni unutmak?
Daha önce böyle bir kader oyununa denk geldiniz mi?
Giden kişi zaten terk ettiği insanı bir daha görmemeyi ve ayrılık yaşamayı göze almış demektir, ister istemez elbet pişmanlık da yaşayabilir giden kişi, fakat terk edilen insan kadar üzüntü duymaz bu durumdan. Kendim için konuşacak olursam da, bu durum tam tersi benim için, benden ayrılan kişiyi artık düşünmem, onun için de üzülmem. Fakat terk etmek zorunda kaldıysam, kendisini kırdığımı düşünerek bir süre zor günler geçirebilirim...
Ben sana bir arkadaş tavsiyesi geçmişe ve geçmişte yaşadıklarına tutunursan geleceğinde geçmişine benzer. Onun çok pişman olması köpekler gibi sana yalvarması sana ne kazandıracak?
Eğer seni sebepsiz yere üzüp kırdıysa Allah senin hakini onda bırakmaz. Sana yaşattığının kırk kat beterinide yaşasa senin içindeki kini öfkeyi dindirmeyecek.
Ben askerdeyken bekleyen sevgilim dediğim kadın ben askere gittikten 3 ay sonra başkasıyla evlenmiş sosyal medyada düğün resmini gördüm nutkum tutuldu lal oldum bii anda. Sonra 2 sefer firar edip tunceliden istanbula gelmeye çalıştım üçündede yarı yolda yakaladılar. 1 seferde nöbette tüfeği dayadım çenemin altına dedim bitsin. O çeneme tüfeği dayadıktan sonra aklım başıma geldi. Kendime tek soru sordum "değer mi?" sonra unutmaya başladım her şeyi. Şimdi o kadının 2 tane bir erkek bir kız çocuğu var ve 5 ay önce boşanmışlar. Bu dünyanın hesabı ahirete kalmaz.
Inşallah öyle olur. Sürekli arayıp soruyor sebebi değer veriyormuş o yuzden mis benim aldiklarimi atmamış hala sakliyormus ama bitmiş gecen hafta bir sey gördüm aradim inkar etti yok birisi haksız yere sucluyorsun beni bidaha asla arama hakkimi helal etmiyorum dedi. Dün akşam whatsapdan kandil mesajı attı mesajlarimizi bile silmemis kaybetmeden yazdı çünkü 😂 anlamıyorum ki birisi var mı varsa niye saklıyor
Bende böylelerini anlayamıyor. Bir insan yaa beyaz ya da siyah olmalı. Gri olmamalı. Kıvıran insanlardan hiç hazzetmiyorum İnşallah söylediklerine inanmak gibi bir hata yapmasın.
Yani aldattı diyorsun 😂 aman umrumda değil bugün o kizi gordum de benden sonra eğer onunlaysa tabi çok güldüm 😂 whatsapda beni hala kolluyor düşün varsa sevme bile sevmiyor onu yazık
Askere gitmeden 1,5 sene öncesinden konuştuğum sevgilim vardı. Ben şahsen çok seviyordum oda öyle gözüküyordu. Askere gitmeden önce kendisine sordum beklemek istemezsen anlarım çünkü kimse kimseyi 1 yıl beklemek zorunda değil dedim. Oda çok sevdiğini ve bensiz yapamayacağını beni 1 yıl bekleyeceğini söyledi. Bende buna istinaden askerden geldikten 1 yıl sonra kendisiyle evlenmek istediğimi söyledim. Kendisi'de olabileceğini söyledi. Ben askere gittim sonra dağıtım iznine geldim buluştuk dolaştık eğlendik falan ben bu kez usta birliğine gitti aradan 3 ay geçti arıyorum açan yok mesaj atıyorum dönen yok doğuda tuncelide karakol dayım hiç bir şey yapamıyorum kafa yiyeceğim ama üs devremin telefonunu alıp facebook ve instgrama girdim ve o malum kişinin düğün resmini gördüm. Sonu tahmin edersin zaten. Delikanlı bir adama yapılacak hareket mi?
En İyi Cevaplar