Aşk İlişkileri En büyük desteği kimden gördün bugüne kadar? Çapkın_kuru_fasulye6 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor destekli sütyenden gördüğünüz desteği... görmediğiniz erkeklerle neden birlikte oluyorsunuz? En büyük desteği kimden gördün bugüne kadar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etrafıma baktım zaman gerçek anlamda kimseden destek görmedim mümkün olduğunca yardım dahi istemem 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Boyle bir hatunum olsun 10 bin borcum olsun 😂 onu her yerden desteklerim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Annem tabiki o hep yanimda 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ailemden 1 1 Yorumla srkn61 +1 yıl Yas medeni durum dogru mu yazan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etrafıma baktım zaman gerçek anlamda kimseden destek görmedim mümkün olduğunca yardım dahi istemem
Boyle bir hatunum olsun 10 bin borcum olsun 😂 onu her yerden desteklerim
Annem tabiki o hep yanimda
Kimseye ihtiyacım yok.
İhtiyaç duyuyoruz sütyende ihtiyaç sonuçlarak😂
Ailemden
Ailemden
Yas medeni durum dogru mu yazan
Abimden 💃
Annemden