Konuştuğum çocuk asker muayenesinde boyuma 1.68 dediler dedi. Ben daha küçük bekliyosun. Çünkü fotolarda 1.59 gibi duruyor kilosu da var biraz. Ben 1.64 üm ama topuklu giydiğim zaman boyum oldukça uzun gösteriyor. Ve benim en takıntı yaptığım konu boy.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok aradın mı sen onu ya 1 68 erkeğe nasıl denk geldin sıkıntı sende
O beni buldu ben aramadım
Sende yüz vermişsin demekki hala konuşuyorsanız
Evet bırakmak istemiyorum. Öyle bişey olsa bile asker şu an oradayken böyle bişey yapmam
1.68 boyum var ama yanımda getir götürümü yaparsın dostum =) kendimden uzun sevgililerim de oldu.
Boyum 155 de kaldı üzülüyorum:( sana nazaran durumu vahim olanlar var
Haklısın
Minnak daha bir tatli geliyor bana ya boyim 1.86 benim
Yinede erkeğin boyu uzun olmalı
Benim uzun mesela uzun kisa tercihim olur herhalde
Evet ben topuklu giysem onu az buçuk geçerim Heralde
1.70 olursun herhalde demi
Evet olurum topukluda çok giyerim
Ama erkekler yaninda uzun kiz istemez ya geneli oyle yani
Bu ben boya hiç takılmam dedi. Bende aşırı takıntılıyım
Senden uzun olmasini mi isterdin
Evet en azından topuklu bile giysem onu geçemeyecek kadar uzun olsaydı
Peki seviyormusn
Hayır
Ozaman konusmayi kes yani bosa ümit verme ha seviyor olsaysin boyu takma derdim
Ama yavaştan bir bağlanma olayı var
Sevmiyosun ve baglanma mi var neye gore bu
Sesini duyunca hoşuma gidiyo iyi geliyo bana bazen sinir oluyorum ama belli etmiyorum ona
Hmm anladim ama o seni seviyor demi
Işte ondan emin değilim. Güzel sözler söylüyor bana düşünceli flaan ama sevgili olalım demıyor veya ben geçmişimden bir kaç erkekle konuştuklarımı anlattım bana hiç bir tepki vermedi. Hıı öyle mi dedi güldü geçti. Bir de hesabını açıkken kapattı sordum ben bilmiyorum kapandigini senden duydum dedi. Bir kaç gün sonra hesabı yine açıldı. Ben bu sefer bir şey demedim. Bunlar beni süpelendiriyor.
Haa ozamn isler degisir seninle ne amacla konustuguna emin olman gerek ddigin gibi Şu an askerde herhalde yanliz diye belki sana oyle davraniyordur askerlik bitince davranislari farkli olabilir
Emin olmama bile izin vermiyo. Her dkka yazsın demiyorum ama çok az konuşuyoruz. Çünkü tam birbirimizi tanımıyoruz. Haliyle ilişkide sağlam olmadıkça böyle beklemek çok yorucu
Yani orasi oyle ama emin olman gerekiyor bilmen gerekiyor niye üzülesin ki
Nasıl emin olucam asker diye hiç bir şey diyemiyorum da
Ya aslinda hersey askerden geldikden sonra belli olur biliyomusn ben cocugun hakkina yemek istedem tanimamda
Bekleyeceğim yani anlaşılan
Yani bekle derim sevmiyorsa uzak dur üzulmeni istemem bilirim o hissi
Benim sinir olduğum tek nokta geçmişim hakkındakilere hiç bir tepki vermemesi
Ya aslinda gecmisine o kadar takilmamasi normal ya gecmis sonucta onunla kinusmaya basladikdan sonrasi onu ilgindirir sende buna pek takma
Doğru aslında ama şahsen bir iki kelime bişey demesini beklerdim
Yani atiyorum biriyle biseyler mi yassdin o konu hakkinda birseyler sora bilirdi
Işte diyorum ya hiç bir tepki vermedi
Belki gecmisine karismak istemedi oda olabilir
Bilmiyorum ben bir tepki vermesini beklerdim. Bırak onlar senin değerini bilememiş ben varım artık kimseye ihtiyacın yok gibilerinden resmen normal bişey anlatmısım gibi kestirip attı.
Haklisin belki oyle olmasi gerekirdi yani ya da seni rahatsiz ediyorlar mi ya da ulasmak isteseler sana ulasabilirlermi gibisinden sorsa daha mantikli olabilirdi
Aynen dediğin gibi görüyomusun hiç onları falan diyebilirdi. Kafam gerçekten çok karışık. Bu boy takıntısını bile takmam eğer çok sevseydim. Çünkü ilişki sağlam değil askere gitmeden 2 hafta önce tanıştık. Sürekli benden beklerse bazı şeyleri olmaz. Sürekli bu şekilde giderse bir gün başka bir gün başka ben sıkılırım. Yorulurum.
Ya sen sevmiyosun oyle dedin sıkılacam diyosun yorulcam diyosun uzatmanin bir anlami yok bence bende yasadim benim yasadiklarimi bilsen demem o ki ne olacagini kestire biliyosun sen umut verme bari umut vermekte cidden kotu
Ben sadece böyle beklemek istemiyorum artık. Çok düzgün karakterli Yakışıklı da aileside anlattığına göre tam benim aileme göre ama sürekli aynı devam edince insan sıkılıyor bir süre sonra elbette yaşamışsındır yaşamazsan şu an beni anlayamazdın diye umuyorum. 1 hafta daha bekleyeceğim onu.
Bekle ozaman askerden sonra tavri sana karsi davranisida cok onemli bekle ozamn
Peki teşekkür ederim beni dinledigin için
Rica ederim 😊
evlenince sen erkeği kucaklayıp yatağa götürürsün artık
Çocukta topuklu giysin o zaman sorun filan kalmaz ;)
malesef takıntı gıt uzunla cık nolcaksa cm olsa
Asker şu an
valla byun önemı yok ama sen uzun bul bence
Karakteri de dış görünüşü de çok düzgün ama
olsun sen takıntılısın mutlu olamassın eksıklık degıl ama sen öyle dusuncen
1.64 normal bot kız için.
Onun için peki
Sende Zehra Güneş sayılmazsın
Bende1.75 im ama kosa gibü geliyo bana
Yinede arada çok boy farkı yok
Sizin boyunuz normal bence boya takıntı etme benim kız arkadaşımda1.65 ti ben 1.75 ama kıdasın derdi bende de takıntı oldu
Boylarımız tam eşit iyi yani öyle mi.
Yani benim boyum1.75 kız arkadaşım bendwn kısa olsun 160 olsun isterdim ama birisini swvdiyawmde boyunu sorun etmem ama zevk meselesi ben mesela kısa kızkarı severim
Senin için sorun yok o zaman ben uzun erkekleri seviyorum yanıma daha çok yakışıyo sanki. Bu konuştuğum çocuklada yeni konuşmaya başladık. Belki duygularım yoğun Değil ki bunu sorun yapıyorum
Aynen o yzdendir yoğun duygu beslesen dwki gibi sevsen sorun etmezsin o yüzden emin ol önce zamanla srverim deme benim eski sevgilim öyle dedü zamanla severim belki sonra3 yılımızı verdik terketti öncekendin emin ol
3 yıl mı bayada olmuş. Emin olmama bile izin vermiyor. Bir gün çok ilgisiz diğer gün çok ilgili hep değişiyor duygularım
Kesin emşn ol insan sinirli halindw kwndini belli eder ve kareını ver swnde odageçen ömrüne yqzık etme ben emşn dim mesela hep seversim ilgi gösteriridim ve aşık dwildi bana ama beni swvdiğini söylerdi karakterün çok iyi derdi hep ve bigün yüzüstü bıraktı beni bir engelle terkettü haala canm yanıyo ama hep dua ettim ona gene ediyorum
Peki ona ne demeliyim bilmiyorum
Daha yenş sevgilisin danırım çnce emin ol ona söyle deneyelimama fazla ümitlenme tarzında konuş oda çabalıyacaktır çabasına göre karar ver
Sevgili değiliz olalım demıyor zaten o ışık yakmadıktan sonra ben niye adım atayım ki