Aşk İlişkileri Evli birinden çok hoşlanıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş yerimize çalışıyor muhasebeci sizce açılmalı mııyım duygularımı saklamak istemiyorum artık ya? Güncellemeler+1 yıl en azından bir kahve içsin benimle elini tutayım gözlerine bakayım Evli birinden çok hoşlanıyorum? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tekrarugradım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Sonuclari agir olacak..Hadi sen duygularini actin.Ve bu da itin biri cikti. Isyerindeki herkese yayabilir. Sana kotu bakmalarini neden olur..Eger olumlu olursa cok yanlis yerlerde olacak hikayen.. Esin bunu haketmiyexek.. 0 0 Yorumla
kırmızıfularlıbağyan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Ne umuyorsun peki adam senin için yuvasını mı yıksın ne mantıkla içimde tutamıyorum söylüycem diyebiliyorsun bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun? 2 0 Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Senin gibi gurursuz onursuz karılar bu dünya ya sadece sınav aracı olarak gönderilmiş başka bir açıklaması yok :D 0 0 Yorumla
candy1212 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Ayy karisi seni dovsede haberlere ciksan bizde izlesek 1 0 Yorumla
Fhknn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. yuva yikanin yuvasi olmaz. amacim yuva değil elde edim yatayim tamam diosan da sorma zaten o karakterliysen 1 0 Yorumla
Espenuka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Eline tutmak yetmez, ayart adamı kız. Rast gele. Vohhouu 0 0 Yorumla
nofckingway Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Aynen ablacım aynen açıl hatta git oğlu yeğeni falan varsa komple onlara falan da açıl anasını s*k komple ailenin tamam mı 3 0 Yorumla
tvplus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Rahat ol ve Açıl. En fazla reddeder. Günümüzde red olasığı düşük. 0 0 Yorumla
Kürkçü_dukkaniii Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl içinde kalacağına açıl gitsin :) tadına bakarsın en azından bir gece 0 0 Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Bir daha Dünya yanı geleceksin? Fırsatını buldukça ver zevk al, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açılma tabii ki de ne b*ktan uçkuruna düşkün insanlarsınız ya evli diyosun adam 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Içinden geleni yap ama sen uzun vadeli bir ilişkimi yoksa sadece eğlencesine mi 0 0 Yorumla
Asabimen Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Dudağında sigara ile petrol tankerinde dolaşmak amanın kaçınn 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evli birine aşık olmak bitiriyor insanı:( 0 0 Yorumla
Baharyeli34 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bu ne cesaret, ne rezalet, bu ne çirkinlik ya.. 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sonuclari agir olacak..
Hadi sen duygularini actin.
Ve bu da itin biri cikti. Isyerindeki herkese yayabilir. Sana kotu bakmalarini neden olur..
Eger olumlu olursa cok yanlis yerlerde olacak hikayen.. Esin bunu haketmiyexek..
Ne umuyorsun peki adam senin için yuvasını mı yıksın ne mantıkla içimde tutamıyorum söylüycem diyebiliyorsun bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun?
Senin gibi gurursuz onursuz karılar bu dünya ya sadece sınav aracı olarak gönderilmiş başka bir açıklaması yok :D
Ayy karisi seni dovsede haberlere ciksan bizde izlesek
yuva yikanin yuvasi olmaz. amacim yuva değil elde edim yatayim tamam diosan da sorma zaten o karakterliysen
Eline tutmak yetmez, ayart adamı kız. Rast gele. Vohhouu
Aynen ablacım aynen açıl hatta git oğlu yeğeni falan varsa komple onlara falan da açıl anasını s*k komple ailenin tamam mı
Rahat ol ve Açıl. En fazla reddeder. Günümüzde red olasığı düşük.
içinde kalacağına açıl gitsin :) tadına bakarsın en azından bir gece
Bir daha Dünya yanı geleceksin? Fırsatını buldukça ver zevk al,
Açılma tabii ki de ne b*ktan uçkuruna düşkün insanlarsınız ya evli diyosun adam
Içinden geleni yap ama sen uzun vadeli bir ilişkimi yoksa sadece eğlencesine mi
Dudağında sigara ile petrol tankerinde dolaşmak amanın kaçınn
:))) allahım yarabbim
Açıl tabii ki beklediğin kabahat
Vur kaç olur bu işin sonu razı isen
Evli birine aşık olmak bitiriyor insanı:(
Bu ne cesaret, ne rezalet, bu ne çirkinlik ya..
Çok yanlıs bence bos ver
Peynirlik yapma
Götür elemanı
Yuva mi yikican kaltakklar fahiişeler gibi
Senin gibilere ne dendiği ortada
Sakın yapma
Kustum şu an
Sovdurtme gece gece
Yapış dudaklara
Olmaz
o bakıyomuu
sende evli misin