Eskiden çok samimiydik, bana herşeyini anlatıyordu, okulda birlikte vakit geçirirdik. Bir ara önemsiz bir olay yüzünden konuşmayı kestik ama hep beni izliyordu. Bazen böyle yiyecekmiş gibi dik dik bakıyor, bazende mahcup olup gülümseyip gözlerini kaçırıyordu. Kendi benimle konuşmuyor ama başka erkekler benimle konuşursa sinirleniyordu. Aylar sonra onunla konuşunca hemen barıştı sorular sorup sohbet etmeye başladı, meğer o da ben onunla konuşmak istemiyorum sanmış o yüzden konuşmamış birde sen geldin ilk adımı attın teşekkür ederim dedi. Bir erkek hoşlandığı kıza mı gurur yapar yoksa herhangi bir kızada yapar mı bunu?
Değer vermese zaten gurur yapıp küsmezdi, hoşlanıyor olabilir
Hayır hoşlanmıyordur ve sadece arkadaş olarak görüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aslında biraz da kişiye bağlı, karakterine. Her kıza gurur yapanlar da var sonuçta. Seven erkek kıskanır, gerçi erkek knklar da kıskanıyor ama seviyosa belli eder ztn. Sen onun sevdiğini düşünüyosan seni seviyodur erkekler seviyosa gizleyemez, gizlemeyi beceremezler yani. Ama seni sevmediğine dair içinde ufakcıkk da olsa bir soru işareti varsa da sana olan ilgisini çok da abartmamalısın. Seni knksı olarak da görüyo olabilir.
Farketmez onlar için herkese aynı tavır aynı hareket
Kaç tane tanıdın da hemen uzman kesildin acaba?
@YagmurusevenAdamm yeterince
@Emilia1 Her erkek bir değildir. Her yaş aralığının davranışı farklı olabilir 18-21 / 22-25 vs. Her yöre erkeği bir duruma farklı tepki verebilir. Her eğitim grubu mensubu erkek tamamen birbirinden farklı davranabilir söylemeye gerek yok bunu..
Sen de yeterince tanıdığını düşünebilirsin. Genelleme yapamazsın yani. Yapmamalısın.
@YagmurusevenAdamm görmezden gel o zaman
@Emilia1 Güzel tavsiye ama görmezden gelinmeyi istemek acı birşey. Umarım hayata, en azından bazı şeylere bakış açın değişir.
@YagmurusevenAdamm umarım 😄
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!