Arkadaşlar yakın arkadaşım ve aramdaki şey?

Lütfen okuyun. Anlam veremiyorum artık. Lise sondan beridir tanıştığım bir erkek Var birbirimize çok benzeyen iki insanız çok ortak yönümüz var ve Fikirlerimiz hislerimiz hep aynı doğrultuda. İlk zamanlar çok hoşlandım. Sonra bunun saçma olduğuna karar verdim arkadaşlığımı bozmamak için sustum ve hislerimi bitirip arkadaşlığa devam etti ve zaten baya yakın arkadaş olduk. Neden hoşlandın derseniz yeşil ışık çok yaktı çok yürüdü bana. Bende öyle. Neyse işte şimdi sevgilisi var 1 yıl olmak üzere. Ama ne zaman konuşsak hep bende senin yerin çok ayrı çok başka bende ki yerin der. Ve kızar da. Bir kez saçımı kısa kestiricem dedim ve sonrasında eskiden kısa saç kullandığım zaman ki fotoğrafımı attım istemişti nasıl duruyor ki diye attığımda oha çok yakışıyor çok hoşuma gittin aşık oldum resmen dedi sonrası da 2 haftadır ailevi problemler yüzünden biraz stres ve moral bozukluğu var ona anlattığımda baya yanımda oldu bugün motordayken kasklı bir fotoğraf attım. Motoru çok sever makara yaparız diye. Sonrasında moralin nasıl filan diye sordu konuştuk. Boşver dedim sonrasında sana lazım olan tek şey şu an yanında olmamdı dedi sonrasında kıyamam sana boşveremem dedi. Ben anlamıyorum. bir ilgisi var mı yok mu kuruntu mu yapıyorum? Sevgilisi var çünkü
Arkadaşlar yakın arkadaşım ve aramdaki şey?