Yıllarca arkadaşım dediğin birine "Aşkım" diyebilir misin?Her şey mümkün aşk var ise eski dost da düşman da sevgili olabilir. Yeterki güven oluşmuş olsun duygulardan emin olunsun.❤❤❤❤
Olmaz aslında ama iki tarafta istiyorsa iletişimleri o yöne yani sevgili olmaya doğru kayıyorsa tabiki de olabilir. Bu ahlaki bir değer değil doğru iletişim kuran insanlar sevgili olabilirler bu gayet doğal.
Ama tam tersi söz konusu ise arkadaşım dediğin kişi ile yıllar sonra bir aşka yelken açmış isen zaten kişiler yıllarca birbirini biz kankayız diyerek kandırmıştır aslında gerçek hiç de öyle değildir. Sadece söylenmemiş sözler vardı ve söylendi
Hiç arada ask sevgi vs durumlarına girilmemiş ise? Yanı sıfırdan itibaren dost arkadaş muhabbeti yaşanmışsa sonradan birseyler olabilir evet ilginç olurdu ama olurdu yani :))
O zaman dostluğun anlamı nerede? Sahici değil de dilde bir dostluksa elbet denir ama bu da zaten içten içe kendimizi kandırdığımızı gösterir. Ben ne kimseye dostum derim, ne de aşkım
Evet oldu 1 sene 3 ay cıktık ama o sımdı hata yaptımızı cok iyi arkadastık ileri olamalıydı dedi ve ayrıldı beni unutamıyormus ama ilişki de istemiyor kısacası hisler degısık oluyor gercekten devam edilir mi bilmiyorım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
9 Senelik arkadaşlık sonucunda böyle bir durum yaşadık. Başlarda her şey güzelken boynuzlarım sivrilmeye başlamış daha sonra :))
Benim oldu aslında ben ona dost gözüyle bakarken o beni hep seviyordu hiç beklemediğim bir anda ona karşı ilgi duymaya başladım ve sevgili olduk çok mutluyuz neden olmasın