büyük bir hata yaptım sevgilimi aldattım?

merhaba ben şu an çok çaresizim ne yapayım bilmiyorum 4 senelik bir ilşkim var 1 sene önce sevgilimi aldttım butun hakaretleri hakediyorum belki evet ama nasıl yaptım bılmıyorum onu cok sevıyorum ve kaybetmekten korkuyorum ağustosta allah nasip ederse sözümüz var ailemle tanıstı ailesiyle tanıstım ciddiyiz aldattıgım erkek önce peşimi bırakmadı aylarca mesaj attı numaramı degıstırdım evımı buldu en son mesaj attım ve sevgılımın oldugunu rahatsız etmemesını söyledım bırdaha mesaj atmadı 5 ay kadar olmuştur ama dün yine faceden eklemiş ne yapayım sizce sözleneceğimi söylesem gider mi ya da hiç cevap vermiyim mi erkek akadaşıma gider diye korkuyorum erkek arkadaşım asla ıhanetı affetmez korkuyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
çocuğa mesaj attım eklemişsin birşey mi oldu diye özledim sadece dedi bende aynen sunu gönderdim

ben bir hata yaptım ve seninle görüştüm ama hayatımda bitek onunla mutlu oldum lutfen rahatsız etme onu kaybetmek ıstemıyorum onu kaybetmeyı göze alamam dedim tamam kusura bakma rahatsız ettim dedi tamam dedim sildim faceden tekrar
büyük bir hata yaptım sevgilimi aldattım?