Kardeşim dediğim birisi?

biraz uzun bir yazı olacak üşenmeden okuyanlara teşekkürler şimdiden.
3 yıldır hayatımda kardeşim gibi olan birisi var kendisiyle 16 yaşında tanıştım şu an 19 yaşındayım ve yaşıtız. onun sayesinde şu an yaşıtlarımın yaşadığı aşk acısıymış, aldatılmaymış, özlemekten kafayı yemekmiş vesaire yaşamadım hayatıma kimseyi almama izin vermedi gerçi üniversiteye gidene kadar bir ilişkiye başlamak bende istemiyordum hiçbir şekilde itiraz etmedim o babam gibi dağ gibi arkamda yeri geldiğinde kızıyor bağırıyor kalbimi kırdığı gibi onarmasını biliyor tamamen ailem oldu karadenizli olunca kıskançlığı biraz sıkıntı ama atsan atılmaz satsan satılmaz kursa gitmediğim veya bir dersten kaçtığım zaman küçük bir çocuk gibi azar yiyorum hoşuma gidiyor onun için herkes bir yana ben bir yana kavga ettiğimiz zaman sinirlenmesi bile hoşuma gidiyor anasını satayım kasten bile sinir ettiğim oluyor bazen, onu sadece kardeşim olarak görüyorum seviyorum ama arada o kadar sevgi patlaması yaşıyoruz ki çok garip ve mantıksız gelse de kulağa arada bana sana aşığım diyor sevgilisi var ve ben kıskanıyorum beni kısıtladığı gibi onu da kısıtlamak istiyorum ama bıktırmaktan ve kendimden soğutmaktan korkuyorum yanında bir kız görmeye tahammülüm bile onun da aynı şekilde yanımda bir erkek görmeye tahammülü yok, aşığım desem değilim o da değil çünkü birbirimize karşı her zaman açık sözlüyüz ne yapmalıyız gidip bir tedavi mi olmalıyız?
Kardeşim dediğim birisi?