İnsan sevdiğine bile bile soğuk ilgisiz davranır mı?

Ben onu çok seviyorum. Hep ilgileniyorum, değer veriyorum. O da bu halimi seviyor ilgili olmamı düşünceli olmamı. Ama bunları yaptıkça ben kendimi değersiz hissediyorum. Mesela birşeyden rahatsız oluyorum yapmamasını istiyorum yapıyor onu yine. Mesela konuşurken şimdi müsait değilim biraz sonra konuşalım dediğinde onun gelmesini beklerken o gelmiyor o gün tüm gün bekliyorum ve o iyi geceler deyip uyuyor :( artık ben de soğuk davranıyorum bu halimin sebebini soruyor sorun mu var diyor yok diyorum yazmaya fırsat bulamıyorum gibi yalan bahaneler buluyorum. Kızıyor bu halime ama belli etmiyor tamam falan diyor. Birkaç gündür böyle soğuğum hiç yazmıyorum. O yazarsa cevaplıyorum. İyi geceler derse cevap veriyorum günaydın bile yok artık bir anda böyle triplere başladık ikimiz de birbirimizden bekliyoruz hep mesaj. Ama hep mi ben onun peşinde koşacağım niye bilmiyor ki değerimi niye yeteri kadar ilgilenmiyor benimle doğru mu yapıyorum böyle soğuk durmakla bilmiyorum sizce doğru mu arkadaşlar ?
İnsan sevdiğine bile bile soğuk ilgisiz davranır mı?