tipi dışında hiçbir özelliğini geliştirememiş, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, sosyal medya bağımlısı birine aşık olmaktansa tipi, güzelliği olmayan harika muhabbeti, karakteri olan birine aşık olmayı tercih ederim
Görüşüme ve gözlemlerime göre dış görünüşe aşık olmak pek doğru gelmiyor bana. Erkekler için ilk etapta dış görünüş çok önemlidir, fakat insanın kişiliği/huyu artık ne denirse, bir süre sonra daha önemli hale gelir, asıl güzelliğin orada olduğunu anlarlar. Tabi bu karşımızdakine hangi gözle baktığımıza göre değişir. Yanında gezdirmek, arkadaşlarına hava atmak için ilk dış güzelliğe bakanda mevcut. Kendisine hayat arkadaşı arayan biri için durum tam tersi olur tabi. Aşk öyle basite indirgenen bir duygu değil. :D
"Aşk" kapıyı çalarsa... Bu ne fiziğe nede giyilen giysiye bakmıyor sanırım. Apansız olan ve gelişen birşey. İnsanoğlu kime aşık olacağını seçebilseydi eğer içinden çıkılamayacak bir karmaşıklığa doğru giderdik diye düşünüyorum. Bu yüzden de şahsıma istinaden bazen bir bakış, gülüş, bir an agızdan çıkan umursamaz ve düşünmeden çıkan bir söz ile dahi "Aşk"a yelken açılabilir. Geliyorum , geleceğim demez.. Bir anda olmuştur, haberimiz olmaz. Olduğunda iş ilten geçmiştir.
Erkeklerin görüşünü okudum da bazıları namus önemli mönemli demiş. Ulan madem öyle o zaman sizi seven kızları niye elin namussuz karılarıyla aldatıyosunuz. Laf kalabalığı yapmayın. Erkek için fizik çok önemli arkadaşım. Önemli değil dediklerine bakma. Kızlar için ilk sırada değildir fizik.
Fizikteki sorunlar düzeltilebilir ama kalp deki bozuklukları düzeltmeye, bazen bir ömür bile yetmez. Şahsım olarak, kadınlarda gözlere önem gösteririm.