İlişki koçuna sor instagram hesabına işlem yaptırdınız mı?

normalde bu siteye yıllardır üyeyim ama böyle bir rezil durum için yeni hesap açmak zorunda kaldım. instagramda bir sayfada karşıma çıktı ismi @iliskikocunasor diye bir sayfa burda yıldız yükseltme yaptırdım meditasyon reiki şu bu dedi büyü değil diye aradan bir hafta geçti geçmedi arkadaşımda benim vesilemle farklı bir numaradan bu kadına para yatırdı aynı işlemi aldı. bir de ne görelim bire bir aynı listeyi okuyun diye bize kopyalayıp hazırlamış sözde ona sorsan bize has sadece bizim için hazırlamıştı ama cümleler sayılar bire bir aynı kafamdan aşağı kaynar sular boşaltı ama böylesini bir tek tek internette deşifre edicem bir de dekontumuzda mahkemede hadi bakalım parayı alıp insanları kandıran nur sultan hanım bizi aptal yerine koyamadın ben parada degilim benim için önemli bir miktarda değil belirli bir statüde insanlarız kimliğimde bu yüzden gizli ama ben seni deşifre etmesini bilirim gerçekte kimsin o saydığın eğitimler ustalıklar var mı yok mu tek tek adli prosedürlerle çözeceğim. listeyi açık şekilde paylaşabilirim isteyene
Güncellemeler
+1 yıl
özetle ilişki koçuna sor dolandırıcı çıktı
İlişki koçuna sor instagram hesabına işlem yaptırdınız mı?