Neler yapar? Aşık değilim diye önce kendini kandiramamis bir erkek karsisindakini nasil kandirmaya çalışır hangi hareketlerde bulunur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer benim gibi duygularını saklama ustası ise anlamazsın bir iyi bir kötü davranır bazen kalbini kırar çaktırmaz yani
Cok belli ediyor bu ama insan muallakta kaliyor yinede ya evet kalbimi de kırıyor bazen birde cok ilgili davrandığını farkedip hiç yokmuşum gibi yapıyor ama insan düşmanına yapmaz böyle normalde çaktırıyor. Sarılasi geliyo tutamıyo sarılıyor sonra pisman olup kötü davranıyor bu hoşlandığını gösterir dimi?
Çelişki de kalmış sen elini tut götür bunu nereye götüreceğine sen karar ver gideri var sana
6 aydır nasil bir celiski bu.. ben basbasa cikma teklifi ettim 2 kez kabul etmedi hep ortamda bulusuyoruz. Adim attigima pisman ediyor kararsiz. Ben itiraf etsem ne degisicek.. cok zor durumdayiz ama bunu o yapıyor
Ov O zaman olmuyorsa zorlama elin de kalır yoksa elim de kalmıyorsa evimdeyim nasıl sa he yo homi özgürlük mikrofon da koskoca bir yalan özgürsün nasıl olsa çok seviyom bu nakaratı git başkasından hoşlan sonra parmağın da oynatır uyandırayım
Of yaa gercektenmii 😔 cok üzüldüm şu an..
Hayat acı kankam ya kimsenin üzülmesini istemiyorum ama ağır yorumlar yapmazsam eğer siz üzüleceksiniz sonra elim de değil
Kaçamak kaçamak sana bakar senin yaptığın seni sevdiğini göstermemek için aptalliklar yapar oda kesinlikle beceremez
Bu aptallıklar aşırı şeyler dimi? Yani normalden cok daha farklı seyler. Hiç yokmuşum gibi davranmalar, bazen kizmalar, hep hikayeme bakarken bakmamalar, kendini tutamayip istemeden bunların rol oldugunu belli etmeler dimi?
Benim dediklerim çok farklı ama senin dediklerinde çok farklı bilemedim seni sayiyorsa seni kırmaz yok gibisin bile görse seni incitmez
Uzaklastirmak icin kırıyor o da cok nadir ama 2 dk sonra oyle pisman oluyoki..
Ozaman seviyordur şüphe etme
Teşekkürler 🙏
Anlayamazsın hareket tavrından. Senin gidip iltifat etmen ya da dibine bir defa olsun girmen gerek iletişime geç hal ve tavrından anlarsın
Anlıyorum ama emin olmak icin sordum bu soruyu, belirgin bir hareket yok mu
Yok knk erkekler sizin gibi değil biz dengesiziz yani anlayamazsın
Bakmiyo bakmiyor sonra bakinca bie bakıyorki neden bakmadigini anlıyorum ki.. gözlerini kısıyor hafif ve göz bebekleri büyüyor o bakisi. Dediğin gibi bazen diyorum ki yanlış bir anlıyorum ben ya hoslanmiyie sonea birşey oluyor tamam abi kesin hoşlanıyor diyorum baska yolu yok yinede aradayim.. birde durduk yere bir kere yanagimdan öptü beni yine öyle anlamli baktiktan sonra. Sonraki günlerde de resmen yokmuşum o gibi davrandı. Hoşlanıyormu sence?
Öptüyse seviyordur anlattıklatın kadarıyla utanıyor sadece
Arkadaşca degildir dimi bu, utangac degil disa donuk ama boyle opunce elimi tutunca ya da salirinca hemen kaçıyor ya da yere bakıyor. Hoşlandığını biliyorum aslinda ama bazen cok farklı davraniyor normalin tam tersi ona anlam hic veremiyorum. Herkese ayni davranirken bana bir cok iyi bir cok kotu davraniyor ortasi yok? Neden sence
İlk defa seviyor ilk defa aşık oluyor galiba 😂😂 birazcık yontman gerekecek ama saf temiz birisi anlattığına göre yontunca çok güzel birşey çıkacak
Gecen sene bana hayatinda hic asik olmadığını sadece çıktığı kizlardan hoşladigini soylemisti askin ne olduğunu bilmiyordu.. gercekten bana asik olmus olabilirmi yoksa yine hoslantimidir? Yaklasik 6 aydır aşırı ilgisi var. Haklisin dogru bildin cok temiz kalpli cok iyi biri, birde cok romantik biri ama acilma konusunda cok beceriksiz.. bende onunki geçicidir diye bise yapmiyorum bide o arada beni istememis gibi yaptığında bir adim atasim gelmiyor.. sence hoşlanıyor mu asikmi ya
Bence hoşlanıyor ama özgüvensiz ne yapması gerektiğini bilmeyen birisi böyle birisini gerçekten sevebilecek misin?
Seviyorum zaten.. ama o adim atmayinca bende kendimi durduruyorum iste cok aci çekiyoruz karsilikli.. arkadasim bide.. kaybetme korkumuz var nasil olur bu iş?
Seni başkalarına sorar
Hoslanma belirtisi bu, var bunlar aşık olduğunu biliyorum ama gizleme belirtisi nedir?
😨🤷♂️
Utanır
Cok dışa dönük olan bir insan ve utaniyor ben yanindayken kesin hoşlandığı anlamina mi gelir bu
Hayır tabi duruma göre değişir