Aşk İlişkileri Neden engeli açmıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir seneyi geçti ve eski sevgilim hala engeli açmıyor rahatsız etmedim bile Güncellemeler+1 yıl Biriniz de mantıklı cevap verin ya Neden engeli açmıyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
scorpiion_35 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl 1 sene boyunca, kaç kişi ile konuşup aynı şekil de engelledi acaba ! Hiç düşündün mü ? 😅 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben onun seviglisiydim beni unutamaz Yorumla scorpiion_35 +1 yıl Önceden sevgilisiydin ama. 😅 Yorumla
sinanpasha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Niye açsın ki adı üstünde eski bitmiş yok artık ama senin için içini yiyor açmasını istiyorsun onu stolklamak istiyorsun senden sonra mutlu oldumu görmek istiyorsun 0 0 Yorumla
hasan2547 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kızım unutmuş seni sacmalama ne engeli hayatından engellemis seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Unutmuşmu dur? Yorumla hasan2547 +1 yıl Unutmuştur erkekler çabuk unutur asla unutma karıya bile gitmiştir o Yorumla
ameliyathane Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Bence engellediğini bile unutmuşturÇünkü epey bir zaman geçmiş aradan 0 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Açmasın. Böyle daha iyi senin için boş ver. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye? Yorumla PolyannaElisa +1 yıl Açarsa ümitlenirsin, kendini tutamayıp yazarsın. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasil bir yuzsuzluk bu yaa seviyeni dusurme sen kizsin zamanin kizlari kafayi yemis gercekten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istiyorsun sen Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bana yazz acil bisey dicem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diceksin Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Engel kaldirma için Yorumla Soran +1 yıl Burdan de ne diceksen Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gurur gurur enfele vurur 0 0 Yorumla
Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 1 sene geçmiş halen ondaysan, eleman eyi yapmış :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olum sebep ne Yorumla Z_eus +1 yıl encrypted-tbn0.gstatic.com/images Yorumla Soran +1 yıl Kendine bak sen ne diyosun be Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Unutmuştur artık seni 0 0 Yorumla
gulsun01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Hatırlamıyordur seni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Unutamaz beni onu parmağımda oynattım Yorumla gulsun01 +1 yıl Unutmaz da, kimse kimseyi unutmaz ama istemiyordur net seni Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur Yorumla
_BayZ_ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Niye açsın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye açmasın Yorumla _BayZ_ +1 yıl Eski eskide kalmıştır çünkü Yorumla Soran +1 yıl Eee ölünceye kadar açmıcak mı ne demek bu Yorumla _BayZ_ +1 yıl Açmaz inşallah iyi olmuş sana Yorumla Soran +1 yıl Hadi len ordan Yorumla _BayZ_ +1 yıl Hahahahhaha bırak bu işleri yenilere bak sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 sene boyunca, kaç kişi ile konuşup aynı şekil de engelledi acaba ! Hiç düşündün mü ? 😅
Ama ben onun seviglisiydim beni unutamaz
Önceden sevgilisiydin ama. 😅
Niye açsın ki adı üstünde eski bitmiş yok artık ama senin için içini yiyor açmasını istiyorsun onu stolklamak istiyorsun senden sonra mutlu oldumu görmek istiyorsun
Kızım unutmuş seni sacmalama ne engeli hayatından engellemis seni
Unutmuşmu dur?
Unutmuştur erkekler çabuk unutur asla unutma karıya bile gitmiştir o
Bence engellediğini bile unutmuştur
Çünkü epey bir zaman geçmiş aradan
Açmasın. Böyle daha iyi senin için boş ver.
Niye?
Açarsa ümitlenirsin, kendini tutamayıp yazarsın.
Nasil bir yuzsuzluk bu yaa seviyeni dusurme sen kizsin zamanin kizlari kafayi yemis gercekten
Ne demek istiyorsun sen
Bana yazz acil bisey dicem
Ne diceksin
Engel kaldirma için
Burdan de ne diceksen
Gurur gurur enfele vurur
1 sene geçmiş halen ondaysan, eleman eyi yapmış :D
Olum sebep ne
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Kendine bak sen ne diyosun be
Unutmuştur artık seni
Hatırlamıyordur seni