Aşk İlişkileri Sevgilisi olmasına rağmen eski sevgilisiyle takipleşen erkek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizin sevgiliniz olsa eski sevgiliniz size takip isteği atsa kabul eder misiniz?Amacı nedir? Sevgilisi olmasına rağmen eski sevgilisiyle takipleşen erkek? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SaykoPorsukkkk Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kabul etmezdim elemanın gözü hala o kızda galiba ayrıl :d 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyordu ki kızı Yorumla SaykoPorsukkkk +1 yıl Seviyormuş demek ki Yorumla Soran +1 yıl Değil o kişinin sevdiği biri var. Arkadaşım oluyor kendisi. Sevdiği var şu anki sevgilisini ve eski sevgilisini sevmiyor. Yorumla SaykoPorsukkkk +1 yıl Sevmiyorsa neden kabul ediyor? seviyor ki etmiş çocuk Yorumla Soran +1 yıl Yo bir kaç eski sevgilisiyle daha takipleşiyor Yorumla Soran +1 yıl Hepsini mi seviyor Allah aşkına 😁 Yorumla SaykoPorsukkkk +1 yıl O zaman kesin ayrıl Yorumla Soran +1 yıl Ya arkadaşım diyorum sevgilim değil😂 Yorumla SaykoPorsukkkk +1 yıl Engelle o zaman ben mutlu değilsem hiç biriniz mutlu olmayın Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ayrılınca sevgilinden insanlıktan çıkmıyor takipleşse ne olucak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki o kişiyle düşünür müsün tekrar Yorumla DevrimGenc +1 yıl Nasıl ayrıldığıma bağlı Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyordu ki öylesine çıktığı biriydi Yorumla DevrimGenc +1 yıl Sıkıntı olmaz o zaman Yorumla
öylesineactımki Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl kesinlikle böyle bir şey kabul etmem. tamam kız arkadaşı olabilir, ama eski sevgili ile takipleşmek nedir yahu? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi 🤦🏻♀️ Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Anlamam öyle alengirli işleri sevmem asla takibi kabul etmem ne münasebet yani. 1 0 Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Onun bunun hatta şunun çocuklugudur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Kuzgunnn06 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Onu yedek olarak tutuyordur her ihtimale karsı😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Iy iğrenç Yorumla Kuzgunnn06 +1 yıl Olan bu genelinin amacı budur. Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol (: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kabul etmezdim elemanın gözü hala o kızda galiba ayrıl :d
Sevmiyordu ki kızı
Seviyormuş demek ki
Değil o kişinin sevdiği biri var. Arkadaşım oluyor kendisi. Sevdiği var şu anki sevgilisini ve eski sevgilisini sevmiyor.
Sevmiyorsa neden kabul ediyor? seviyor ki etmiş çocuk
Yo bir kaç eski sevgilisiyle daha takipleşiyor
Hepsini mi seviyor Allah aşkına 😁
O zaman kesin ayrıl
Ya arkadaşım diyorum sevgilim değil😂
Engelle o zaman ben mutlu değilsem hiç biriniz mutlu olmayın
Ayrılınca sevgilinden insanlıktan çıkmıyor takipleşse ne olucak
Peki o kişiyle düşünür müsün tekrar
Nasıl ayrıldığıma bağlı
Sevmiyordu ki öylesine çıktığı biriydi
Sıkıntı olmaz o zaman
kesinlikle böyle bir şey kabul etmem. tamam kız arkadaşı olabilir, ama eski sevgili ile takipleşmek nedir yahu?
Değil mi 🤦🏻♀️
Anlamam öyle alengirli işleri sevmem asla takibi kabul etmem ne münasebet yani.
Onun bunun hatta şunun çocuklugudur
Nasıl yani
Onu yedek olarak tutuyordur her ihtimale karsı😂
Iy iğrenç
Olan bu genelinin amacı budur.
Anladım sağol (:
Yanlış hocaaam
Etmem