İki insan birbirini seviyorsa üstesinden gelemeyeceği bir şey var midir varsa size nedir? Sevgi olursa bir çok şeyin üstesinden gelinebileceğini düşünüyordum ben yanılmışım sanırım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Önemli olan bağlılık, sadakat. Sevgi bir yerden sonra yerini alışmaya bırakıyor. Bağlılık ve sadakat olduğu zaman her şeyin üstesinden gelinebilir.
O kadar haklisiniz ki insan kendinden emin olduğu sürece halledilmeyecek çok az şey var.. ne yazık ki herkes boyle düşünmüyor ama sevgi aşk her zaman herkese hissedilecek bir duygu degil
Inanır mısın az önce okudum;
Ask kutsal değildir, aşık olacağımız insanı seçebiliriz, aşktan kaçmak mümkündür, ask için ölmek gerekmez, kaderimizde yazılı değildir, aşksız bir ömür geçer, ask olmadan da hayatin anlamı vardır, ask bütün sorunların çözümü ve bütün soruların cevabı değildir, ask biter.
Sanırım bu paragraftan sonra bir şey eklememe gerek yok...
Ben ne yazık ki buna katilmiyorum ya 😕
Canım sağolsun 😄
Dünyada rahat yüzü yoktur.. Sıkıntının birini gönderirsin diğeri başlar. Çok zor bu işler
Rahatsızlığa sıkıntıya bilen sevdiğin insanla bir olup devam etmek acıyı azaltmaz mi? Ayrı kalmak daha çok yikmaz mi insani
Bu dediğin görecelidir. Zamana ve mekana göre değişiklik gösteriyor. Son dediğin doğru olabilir ama
Ben ne olursa olsun sevgiyle her şeyi iyilestirirdim ama ne yazık ki herkes benim gibi düşünmüyor
Mesela nasıl iyileştirirdin?
Sevgimle emegimle guvenimle bir yolunu bulurdum
Ne yazık ki para bütün manevi değerlerimizi yedi.
Ben de öyle düşünürdüm, ne zamanki karşı taraf işine geldiği gibi davrandı o zaman salak kafam her şeyi anladı
Ne yazık ki herkes boyle düşünmüyor
Sevgi nedir ki hiçbir şeyin üstesinden gelinmez sevgi ile sevgi soyut bir şey ne işe yarar
Sevgi o kadar basit degil ama
Basit değildir ya da güzeldir bilemem ama sevgi için hiçbir şey feda edilmez bence
Her şey tabiki feda edilemez bu mümkün degil fakat insan elini tasin altina koymadan bir şeyler kazanamiyor buna eminim mutluluk kolay kazanılmıyor
Valla duruma göre değişiyor
Durum mesafe ise
Herşeyin üstesinden gelinemez
Mesafenin?
Bu aradaki sevgi ve bağlılıkla alakalı bir durum. Ama gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. Tabi bu durumu aşanlarda elbette var
Haklisiniz ama bence bu bir iliskiyi bitiren tek etken olamaz olmamali
Tek etken değil zaten. Sonuçta aşanlarda var
Evet ben aşabilen olmak çok isterdim
Belkide aşarsınız. Belli olmaz
İnsallah aşarız mutluluğu onunlayım yaşamayı o kadar çok isterdim ki
Umarım hakkında hayırlısı olur. Umarım iatediklerin hakkında hayırlıdır
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Rica ederim 😊
Belkide daha fazla üzülmemek içindir
İki insan birbirine değer veren onemseyen.. Ne olursa olsun bir yolunu bulurdu. Birbirinden ayrı kalmak daha çok uzerdi
Bu söylediğin doğru da olabilir yanlışta
Kime göre yanlis? Mutluluk dedigin şey bu fani dünyada kolay elde edilmiyor kendi adıma konuşayım birine guzel hisler beslemek sevmek hic kolay degil.. bunu basarmissin beraber olup her şeyi basarirsin benim nazarimda bu boyle en azından insan sevdiğiyle çok daha güçlü hissediyor
Umarım mutlu olursunuz. Sen bu konuda çok özverinizin demekki karşı taraf hayırsız
Hayırsız demek dogru degil ama benim kadar inansa kendine bir çok şeyi başarmıştık. Keske sebebi başka bir şey olsaydi
Demekki korkak biri. Özelden konuşsak olur mu
Yok sağolun görüşürüz icin
Tek başına sevgiyle de olmuyor
Evet doğru haklısın
Aile
Mesafelerin üstesinden gelir mi sence
O kolay ya aslında o en basit i
Di mi bence de.. ama sen inanıp o inanmiyorsa bu zor iste
Güvensiz ilişki ise ne yaparsan yap fayda etmez
Güven zaten okey de kendine inanmak önemli olan
İnsan ilk kendine güvenir sonra karşısında kine güven verir daha sonra sevgi
Bunlar olduğu sürece mesafe asilir mi sizce?
Ben aşmaya çalıştım o istemedi
Ben de öyle hazırdım halbuki ama ne yazık ki onun kendine inancı benim kadar yoktu
Bazı insanlar kaldıramıyor bunları korkuyor
Doğru
Diğer tarafq gelir
Anlamadım?
Diğer taraftan yazar mısın özel
Yok teşekkür ediyorum görüşünüz için
Beni yanlış anlama o durumu çok iyi biliyorum
Evet durum çok üzüyor beni
Seni çok iyi anlıyorum ama sen beni farklı anladığın için birşey diyemiyorum
Vardır. Sevgi her şeyin üstesinden gelemez
Mesafenin üstesinden gelir mi
Ve karşındaki insanın karakterine bağlı bir durum
Haklısınız sabırlı bir insan olmak gerekiyor
Yoktur dicem olmayacak çünkü sevmek herşey degil
Yokluk
Yokluk dedigin seye sevdiğin insan katlanamiyosa o sevgi değildir ya. Ben bunun sevgi ile asilabilecegine eminim yeter ki insan kendinden emin olsun
Bundan 15-20 sene öncesi falan için geçerli galiba bu paran yoksa hiçsin günümüzde görüyoruz parasız hiç birşey yapılmıyor elin kızını babasının evinden benle cefa çeksin diye çıkarmak da yanlış bence sonuçta Allahın emaneti iyi bakmak lazım
Haklisiniz kimse zor şartlarda yasamanin hayalini kurmaz fakat mutluluk para dedigin şeyle geçici bir sure seninle oluyor.. gerçek samimi duygular parayla satın alınamıyor
Ben o konuda sağlık dışında paranın satın alamayacağı bir şey yok düşüncesindeyim
O da sizin görüşünüz ama ben oyle düşünmüyorum
Yokluk mertliği bozar derler.
Sizde haklısınız tabi bende önceden böyle düşünüyordum para araç diyordum
Sevgi aşk gibi soyut hisleri para ile satım alamazsin ama
Evet alamazsın ama paran yoksa sevgi ve aşk karın doyurmuyor
Ben boyle düşünmüyorum..
Saygı duyuyorum düşüncen güzel ama ben öyle düşünemiyorum