Aşk İlişkileri Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer? aktas00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hani herkes der ya erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye peki kadınların giden yol nereden geçer? Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
https://www.dailymotion.com/video/x7e9945Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer?Bence kesinlikle erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Aslında bunu erkeklere sormak lazım. Benim eşimin midesinden geçmişti, evlilik sürecinde 18 kilo almıştı.Ben yemek yapmayı çok seviyorum, mantı konusunda baya iyi olduğumu düşünüyorum.Yemek yapmayı sevdiğim için ekstra bir iş olarak görmüyorum ben. 0 0 Yorumla
XMaviTurnusolX Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bir gülüş o kadına herseye bedeldir yani erkeklerin nasıl midesinden geciyosa bence bans göre bir kadınında erkegin sefkatli ve o an size gülümsemesi sizi gülümsetebilmesi kadar güzel bisey yoktur ben oyumu bu yandan kulaniyorum 😊 1 0 Yorumla
Doçka21 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Inan onlarda bilmiyodur ne istedigini bilmeyen tek canli kadın 1 0 Yorumla
Murat4567 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Önceden mideden geçerdi simfi malesef bel altından geçiyor 0 0 Yorumla
ilov3you Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Bakış, gülüş yüzü sohbeti kalbi💓 1 0 Yorumla
OnaSor Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen yemek onemli 0 0 Yorumla
Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer?