Evi terk ettim?

Arkadaslar umarim yazdiklarima karsilik yardimci olursunuz bana.

Ben 1 senelik evliyim ve evi terk ettim bugun. Esim beni cok assagiladi. Ikimiz calisiyoruz ve evi temizleme yemek yapmak camasir utu derken heryere yetisemiyorum. Esim bugun tuvaleti temizliodu bende tepki verdim oyle degil boyle yap diye. Sonra kavga cikti. Bana pasaklisin sen zaten, senmi bana ogretecen gibi vs cumleler kurdu. Inanin okadar agrima gittiki. Dayanamadim ve evden gittim. Cokta guzel kahvalti hazirlamistim. Şu an annemdeyim ve babamin haberi yok. Durumlari uzatmak istemiyorum ama bana ben bir hic misim gibi davranmasida normal degil. Degerimi bilmiyor sanki bana gidersende birdaha donme dedi. Gorumcemin dolduruslarida var tabiki. Arkadaslar inanin Şu an sabah hic aklimda yoktu evi terk edecegim. Aklim karisik bir fikri olan varmi? Annem bana gitmicen diyor ama ben gitmessem
ortalik kotu olcak ama tukurdugumude yaliyamamki
Güncellemeler
+1 yıl
Evime döndüm sonunda.. gorumcem olacak zilli esimi ariyor kahkahali sekilde telefonda konusuyor esime gununu soruyor ediyor. Hepsini gicikligina yapiyor!!! Ve aptal kocam ona uyuyor!!! Ayrica konusmuyoruz Şu an . Inanin gorumcemi bogasim var.
Evi terk ettim?