Kayınbaba ve kaynanamın nankörlüğü?

Arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak kusuruma bakmayın!! Ben 2 yıllık evliyim eşimle mutlu bir evliliğimiz var yanlız evliliğimiz biraz sorunlu oldu , benim kendi ailem çok kötü insanlar sadece parayı düşünürler, düğünümde ailem yoktu tek başımıza bütün herşeyimizi yaptık. Sonrasında 1 yıl Türkiye’de kaynanam gilde kaldım ben evlendikten sonra çok değiştiler, kendilerine 40milyarlık kredi çekip araba aldım. 10 milyarlık yardım ettim ayrıyetten, sonrasında biz eşimle Yurtdışına taşındık ve 5 ay boyunca eşime iş bulamadık yeni gelmiş olduğundan dolayı, kredilerini ödemek için gece gündüz tek başıma çalıştım ! (Bu arada ben yurtdışı vatandaşıyım) Ama benim değerimi kesinlikle bilmediler çok değiştiler. Ben onları annem babam bildim! Oğlunu ararlar sürekli bebek gibi severler ama bana gelince aramazlar sonrada sen aramıyorsun derler neyse.. biz burda çok sıkıntı çektik kıramızı ödiyemicek hale geldik ama bir kere bile yardımcı olmadılar! Evlerindeki televizyonu ellerindeki telefonları hepsini borç yapıp ben aldım. Bugün öğrendimki kaynanam gidip bizim sorumlarımızı herkese anlatmış bende aradım neden anlattığını dedikodu yaptığını sormak için , kayınbabam ve kaynanamda bana olur olmadık laflar söyledi, sen insan değilsin sen kötüsün sen böylesin , sonradan hemen eşimi arayıp beni kötülemişler eşine söyle sakın bizi aramasın artık falan diye!! O artık bizim için bitti demişler. Eşim bana olduğu kadar ailesinede çok fazla düşkün ve ailesine asla laf söyletmez ben haklı olsam bile sesini çıkarmaz ! Herzaman ailesi kendilerini haklı çıkarırlar! Neyse arkadaşlar ben onlar için yaptığım şeylere çok pişmanım. Yazın eşimle Türkiye’ye gitmeyi düşünüyorduk eşim kesin gitmek isticek.. Sizce napmalıyım bu nankörlüğe nasıl yanıt vermem gerekiyor. Eşimin beni savunması için napmalıyım lütfen akıl verin lütfen
Kayınbaba ve kaynanamın nankörlüğü?