Aşk İlişkileri Bir erkek niye fake misin der? Esra_caner35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sen fake misin? Beni çok sahte hesaplardan kandırıyorlar. Takipçin de az dedi. Niye böyle der? Güncellemeler+1 yıl 23 yaşındayim. 18 yaşına yeni mi girdin dedi Bir erkek niye fake misin der? Cevapla Erkek Soruları Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kamelyalisir Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 43% +1 yıl neden cunku hayatta hıc bırsey olamamıs takıpcı olunca kendını bırsey sanırlar. bende senın gıbıyım benım 35 takıpcım 405 takıp ettıgım var fake dıyorlar kendı resımleım aılemle olmasına ragmen benı hıc ılgılendırmıyor ınan kı senıde kırmasın.. 0 3 Yorumla kamelyalisir +1 yıl sıkma canını. neguzel bır bayanın gec göstermesı kadar guzel bırsey var mı? Yorumla Esra_caner35 +1 yıl 23 yaşındayim. 18 e yeni mi girdin. Anlık attım bu sen misin. Fake gibi duruyorsun. bir de takipçin az... beğendiği için mi der bole Yorumla kamelyalisir +1 yıl Aptal insanlarla ne isin var kuzum? sen altin gbisin degerini bilen insanlarla ol seni balciklada kapasalar altin yine altindir unutma Yorumla
orchi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok Güzelsindir Böyle Biri Böyle Az Takipçiye Sahip Olamaz Diye Düşünüp Fake Hesap Damgasını Vurur Normal Birşey Bence Ben Olsam Bende Yapardım 0 4 Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Arkadaşlar çok kandırıyor falan dedi. bir de senin takipçide az dedi. sahte gibi defi Yorumla orchi +1 yıl Anlık Fotoğraflarını Atarak Kanıtlayabilirsin. Adamda Haklıdır Bu Konuda Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Attım. Bu sen misin şimdi dedi. Yorumla orchi +1 yıl İnanacağını Sanmıyorum Artık. Fake Algısı Zihnine Yerleşmiş Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. ben de öyle herkese soruyorum cevap vermeyeni onaylamıyorum. Kızlar stalk yapıyor, kandırıyor oynatıyor 0 0 Yorumla
godofideas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sosyal medyanın %60ı erkek fakat Hesapların %60ı kadın. 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Dolandırıcılığın bin türlü yolu çıktığı için artık kimsenin kimseye güveni kalmadı 0 0 Yorumla
walkinggg1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl senin yazacagını tahmin etmemiştir sanırım beklediginden iyi gördugu için 0 1 Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Güzel bulduğu için mi Yorumla
MamcıklıKız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Güzel olduğunu düşünüyorlarsa öyle derler, normal 1 3 Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Arkadaşlar beni çok fake hesapla kandıriyor. Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Dedi . birde senin takipçide az fake gibi dedi. 23 yaşındayım. 18 e yeni mi girdin defi Yorumla MamcıklıKız +1 yıl Boşver inanmıyorsa inanmasın kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin :) Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. sahte olduğunu düşünüyordur belki de. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Fakesin demek ki o Yüzden 0 0 Yorumla
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Gerçek olamaıyacak kadar güzelsin bahanesi 0 2 Yorumla Esra_caner35 +1 yıl Bu yüzden mi sorar. Arkadslar beni çok kandırıyor dedi. fake hesapla dedi. bir de senin takipçide az.. 23 yaşındayım. 18 e yeni mi girdin dedi Yorumla excalibur1 +1 yıl Ya sen problemlisin ya da arkadaşın nasıl bir muhabbetiniz var ya anlaşılmıycak seyler değil bunlar Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kandırmışlardr ondn öyle davranıyordr 0 0 Yorumla
Askabar Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Fakelerden bıkmıştır çünkü 0 0 Yorumla
Yatanadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Sen fake misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
neden cunku hayatta hıc bırsey olamamıs takıpcı olunca kendını bırsey sanırlar. bende senın gıbıyım benım 35 takıpcım 405 takıp ettıgım var fake dıyorlar kendı resımleım aılemle olmasına ragmen benı hıc ılgılendırmıyor ınan kı senıde kırmasın..
sıkma canını. neguzel bır bayanın gec göstermesı kadar guzel bırsey var mı?
23 yaşındayim. 18 e yeni mi girdin. Anlık attım bu sen misin. Fake gibi duruyorsun. bir de takipçin az... beğendiği için mi der bole
Aptal insanlarla ne isin var kuzum? sen altin gbisin degerini bilen insanlarla ol seni balciklada kapasalar altin yine altindir unutma
Çok Güzelsindir Böyle Biri Böyle Az Takipçiye Sahip Olamaz Diye Düşünüp Fake Hesap Damgasını Vurur Normal Birşey Bence Ben Olsam Bende Yapardım
Arkadaşlar çok kandırıyor falan dedi. bir de senin takipçide az dedi. sahte gibi defi
Anlık Fotoğraflarını Atarak Kanıtlayabilirsin. Adamda Haklıdır Bu Konuda
Attım. Bu sen misin şimdi dedi.
İnanacağını Sanmıyorum Artık. Fake Algısı Zihnine Yerleşmiş
ben de öyle herkese soruyorum cevap vermeyeni onaylamıyorum. Kızlar stalk yapıyor, kandırıyor oynatıyor
Sosyal medyanın %60ı erkek fakat Hesapların %60ı kadın.
Dolandırıcılığın bin türlü yolu çıktığı için artık kimsenin kimseye güveni kalmadı
senin yazacagını tahmin etmemiştir sanırım beklediginden iyi gördugu için
Güzel bulduğu için mi
Fake olduğunu düşünmüş
Güzel olduğunu düşünüyorlarsa öyle derler, normal
Arkadaşlar beni çok fake hesapla kandıriyor.
Dedi . birde senin takipçide az fake gibi dedi. 23 yaşındayım. 18 e yeni mi girdin defi
Boşver inanmıyorsa inanmasın kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin :)
Cunki Burda Fake dolu bende inanmam
sahte olduğunu düşünüyordur belki de.
Fakesin demek ki o Yüzden
Gerçek olamaıyacak kadar güzelsin bahanesi
Bu yüzden mi sorar. Arkadslar beni çok kandırıyor dedi. fake hesapla dedi. bir de senin takipçide az.. 23 yaşındayım. 18 e yeni mi girdin dedi
Ya sen problemlisin ya da arkadaşın nasıl bir muhabbetiniz var ya anlaşılmıycak seyler değil bunlar
Kandırmışlardr ondn öyle davranıyordr
Fakelerden bıkmıştır çünkü
Anlık resim almak için derler.
Fakesin sen
Sen fake misin
Çok belli
güvenmiyordur
Fakeye benziyon 😂