2 ay arkadaş olarak konuşmuştuk sonra laf arasında ben seni sevebilecegimi düşünmüştüm dedim ama şimdi bir şey hissetmiyorum iletişimide kopardım bir şey diyemedi ara sıra aklına geliyor muyumdur karakter olarak beni beğeniyordu çünkü 20 gündür konuşmuyoruz (sevgili yapsa bile aklına gelir miyim ) arkadaşlar hoşlanıyor diye değil bir arkadaş olarak aklına takılır mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana değer veriyorsa ve önem veriyorsa illa ki aklına geliyosundur
Verdiğini söylüyordu ama erkeklere pek güven olmaz
Evet ama onu sen istemediğin ve ittigin için her daim aklına gelirsin erkekler elde edemediğini kızı hatırlar elinin altındakini değil
Seni sevebilecegimi düşünmüştüm diyen benim :(
Cidden ben itmiş mi oluyorum sonda
Evet öyle oluyorsun numaranı falan da sildirmissin gölü sen atmışsın yani
Bu iyi teşekkür ederim o zaman yorum için 😊
Rica ederiimm🙈
Yani adım atan da sen oldun , iletişimi koparan da değil mi?
Adım atmak değilde baktım biri bana yazmıştı oda neden insanlara şans vermiyorsun dedi bende 2 aydır konuşuyorum bu çocukta bana her gün mesaj atıyorsa demek bir şey hissediyordur diye düşündüm ama yanılmışım demek
Bende sana bir şey diyeyim mi dedim seni sevebilecgimi düşünmüştüm ama artık bunu sana söylediğim içinde arkadaş olarakta kalamayız eskiden hoşlandığım biriyle arkadaş kalamam dedim ve elveda ettim
O zaman iyi yapmışsın , en azından gerçekçi davranmışsın. Sana hak veriyorum
Daha fazla acı çekmek istemedim kendime saygımdan dolayı
Oh hem yallah de hemde beni dusunuyomu diye sor oh
Ama neden yallah bunu bir sor bence
Ee begenmemissin
Adım atmak değilde baktım biri bana yazmıştı oda neden insanlara şans vermiyorsun dedi bende 2 aydır konuşuyorum bu çocukta bana her gün mesaj atıyorsa demek bir şey hissediyordur diye düşündüm ama yanılmışım demek
Bende sana bir şey diyeyim mi dedim seni sevebilecgimi düşünmüştüm ama artık bunu sana söylediğim içinde arkadaş olarakta kalamayız eskiden hoşlandığım biriyle arkadaş kalamam dedim ve elveda ettim
Belki blöf yapmisdi sana emin misin
En azından seni sevebilegimi düşünmüştüm derken oda bende sana karşı bir şey önceden hissettim diyebilirdi bence blöf değildi
Hatta ben zor seven biriyim
Birde bu salakça şeyi söyledi ben birini sevebileceğini düşünmüştüm dedi sanki konu buydu
Ee sonra bisey demedimi
Yok başka zaman olsa gibi bir şey dedi galiba sözünü kestim zaten olmazdı dedim oda gidecek misin dedi bende gitmek değil dedim bunu söyledikten sonra olmaz oda bu zamana kadar nasıl arkadaş kaldın dedi bende senin işlerin yolunda gitmiyordu o halde bırakmak istemedim şimdi her şeyi düzene soktun dedim
En son benim tanıdığım değer verdiğim seren gitmez
bende belki dwger verdiğin kişi değişimdir birde burdan bak dedim numaramıda silersen bende seninkini silecem dedim
(Yani bunun yaptığı şark kurnazlığı hala arkadaş kalmak istiyor sadece kendini düşünüyor )
Sildimi numrani?
Şimdi birşey hissetmiyorsan bence yorma kendini
Hissediyorum
Hiç yazmıyorsun
Bilmiyorum bacım ne seni ne onu nede aranızda geçenleri bilmediğim için yorum yapamam ki
bilemiyorum keşke bilsem
:(
Kan gün konuştunuz?
Kaç gün konuştunuz
2 ay her gün bazen 2 günde bir genellikle mesajda neden
Ozaman ara sıra aklına geliyosundur evet 2 ay az değil
* o ara hoşlandığı biri vardı
Zaten benden hoşlandığından aklına gelsin demiyorum ama iyi bir arkadaştım :(
Her ne olursa olsun ara sıra aklına geliyosundur ama ondan öteye gitmez yani sana yazmaz bence sadece arkadaştınız sonuçta
Ya zaten numaramı sil dedim yazmaz bunu söyledikten sonra yazmasını beklemiyorum ama bilmem unutulmak kötü bir şey
Kanka boşver bence okadar takma kafana seni anlıyorum ama yapacak bişey yok
Haklısın kanka zaten unuturum
Iyi geceler
Sosyal medyadan takipleşiyot musunuz wp den felan
Hayır numaramı sil dedim
Sosyal medya kullanmıyordum zaten
Eğer ki sana değer vermişse eminim ki geliyordur
Evet zaten iletişim koparacağım zaman tanıdığım Değer verdiğim seren gitmez demişti
Geliyordur öyle hemen unutulmaz
Gelmiyorsundur
Bu kadar çabuk mu siliyorsunuz her şeyi
Bir şey olmamış zaten, aklına gelmelik bir durum yok
Seni sevebilegimi düşünmüştüm dedim buda mı aklına gelmez ya
Düşünmüştüm demişsin, kelimeler önemlidir bu erkekte pek bir etki bırakmaz
Bu yorumuna sevindim valla
Aynen etki bırakmamışsa o cümle bir yerleri kalkmamışsa beni hatırlamasada olur
Seni seviyorum demek var bir de düşünüyordum demek var biraz mantıkla her şey hallolabilir. Hem de niye bir yerleri kalksın
Genelde erkekler Biraz ego yapıyordu
Ben zor hoşlanan biriyim
Seni sevebilegimi düşünmüştüm dedim ya birden şey dedi biliyordum sevebileceğini
Buluştuğumuzda da heyecanlıydım dedi bende dedmki buluştuğumuzda heyecanlı değildim o kadar salakça konulardan bahsettin ki dikkatimi dağıttın ne seni dibledim ben kendim konuştum dedim
Yani birde diyorsun ki neden bir yerleri kalksın
Bu boş muhabbetlere erkeklerin kalkmaz rahat ol sen
Kalırsın