Aşk İlişkileri Eski sevgilim nude atmadığım için engelledi napicam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar sevgilimi çok seviyorum ama dediği seyide yapamazdim engelledi beni wp dan bir daha yazar mi Güncellemeler+1 yıl *Eski sevgilim Eski sevgilim nude atmadığım için engelledi napicam? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Adam seni sen olduğun için değil cinsel hazzı için tercih ettiğini anla. 1 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Seni cinsel obje olarak görüyor ve kullanıyor.Böylesini sevme ne işin var 0 0 Yorumla
AtlGun Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Böyle bir sebep yüzünden engelliyorsa, yazmasın zaten bırakın, bunun adı sevgi değil... 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. iyiya işte amacını direk belli etmiş daha ne istiyosun 0 0 Yorumla
Shangarial Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ya kizlar az akli basin da olun tabii ki atmicaksin birak gitsin bir de hala yazmasini dusunuyorsun 0 0 Yorumla
mirbey6 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ya soruyu okuyorum ayrıntıyı okuyorum düşmeyin bu kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orda eski sevgilim demek istedim daha alisamadim eski demeye Yorumla mirbey6 +1 yıl Kardeş nude mude boş iş Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Amacı seni kullanmak olan bir adamı nasıl sevebiliyosun anlamış değilim 0 0 Yorumla
BirGeceYarısı Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. sen saf misin ya kurtulduguna sukredecegine hala yazar mi derdindesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önüne bakacaksın edepsiz olmayan birini seveceksin bu sapıkların dönmesini de beklemeyeceksin 0 0 Yorumla
D3rt_Ortağıı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. ya bosverceksin onu ya da yaoicaksin cunku arasi yok bunun 0 0 Yorumla
CityLights Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Vajinusmus gibi davranmışsındır davranıyosundur eminim 🤙🏻 0 0 Yorumla
Ilişmiyorumkimselere Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Senin onu engellemen gerekiyordu yanlış yapmışsın 1 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. bence engelle sende çıkar öylelerini hayatından... 0 1 Yorumla MistırSe +1 yıl oyy canım puding çekti Yorumla
Dark_Passengers Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl böyle aşk mı olur be yazık cidden 0 1 Yorumla Dark_Passengers +1 yıl peki neden bir daha yazmasını istiyorsun bile bile neden Yorumla
pamukprenseeess Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Seveydi bunun için engellemezdi zaten 0 3 Yorumla pamukprenseeess +1 yıl Burada inanıp inanılmayacak bir şey söylemedim ayrıca istediğini yapabilirsin. Yorumla biarkadaş34 +1 yıl bırak bos ıslerı totos barı bu kadar bellı etme Yorumla pamukprenseeess +1 yıl Hadi yol al hadii Yorumla
Yatanadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Bana at sen onu boş ver 0 0 Yorumla
BiqKum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Sanal seks mi yapıyordunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Adam seni sen olduğun için değil cinsel hazzı için tercih ettiğini anla.
Seni cinsel obje olarak görüyor ve kullanıyor.
Böylesini sevme ne işin var
Böyle bir sebep yüzünden engelliyorsa, yazmasın zaten bırakın, bunun adı sevgi değil...
iyiya işte amacını direk belli etmiş daha ne istiyosun
Ya kizlar az akli basin da olun tabii ki atmicaksin birak gitsin bir de hala yazmasini dusunuyorsun
Ya soruyu okuyorum ayrıntıyı okuyorum düşmeyin bu kadar
Orda eski sevgilim demek istedim daha alisamadim eski demeye
Kardeş nude mude boş iş
Amacı seni kullanmak olan bir adamı nasıl sevebiliyosun anlamış değilim
sen saf misin ya kurtulduguna sukredecegine hala yazar mi derdindesin
Böyle bir şahısın hala geri dönmesini mi bekliyorsun?
Önüne bakacaksın edepsiz olmayan birini seveceksin bu sapıkların dönmesini de beklemeyeceksin
ya bosverceksin onu ya da yaoicaksin cunku arasi yok bunun
Vajinusmus gibi davranmışsındır davranıyosundur eminim 🤙🏻
Senin onu engellemen gerekiyordu yanlış yapmışsın
bence engelle sende çıkar öylelerini hayatından...
oyy canım puding çekti
böyle aşk mı olur be yazık cidden
peki neden bir daha yazmasını istiyorsun bile bile neden
Aman öylesini amacı belli çıkar hayatından
Seveydi bunun için engellemezdi zaten
Burada inanıp inanılmayacak bir şey söylemedim ayrıca istediğini yapabilirsin.
bırak bos ıslerı totos barı bu kadar bellı etme
Hadi yol al hadii
Bana at sen onu boş ver
Sanal seks mi yapıyordunuz
Hayır be
Allah ın sevdiği kulmuşsun kurtulmuşsun
Atsaydın ben hep atıyorum
Kim olsa aynını yapar, birine atman lazım
Atmaman lazım zaten.