gerçekten seven erkek kendini nasıl belli eder..
onun ne kadar sevdiğini anlamak için ne yapmak gerekir
onun ne kadar sevdiğini anlamak için ne yapmak gerekir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eğer tanımadığınız biriyse çok kolay yanına gidin ve ondan bir şey isteyin mesela uçum bitmişte sende varmı gibisinden bir şeyler sorun eğer benim gibi size uç yerine silgi falan uzatıyorsa daha sonra kalemiyle uğraşıyorsa amaçsız yere ve tüm bunları yapmak için sırasına giderken eli ayağına dolaşıp masaya toslayıp kalçasını morartıp canı çok kötü yanıp ama hiç bir şey olmamış gibi oradan sessizce uzaklaşıp sizi yalnız bırakıyorsa yani utanmış ise %99 size deliler gibi aşıktır :)
link
dene bi:)
- Sürekli sana dokunmak seni öpmek istiyosa (seven erkek dokunmaz, sevişmez demeyin. Asıl seven erkek sevdiği insanla bunu yapmak ister)
- Senin yanında olmadığında seni çok özlediğini söylüyosa
- Senin sorunlarınla ilgileniyosa
- Eh birazcıkta olsa kıskanıyosa :)
- Seni dinlemeyi seviyosa
- Gururla elinden tutup geziyosa... aslında seven erkek kendini çok belli eder utangaç bile olsa, seni seviyorum demese bile çok rahat mimiklerinden anlarsın.
kaybetmekten çk korkuyrsa sahplenyrsa deli gbi kıskanıyrsa ve herşeye rağmen bırakmayp ölümü ble göze alp sevgsi aşkı içn mücadele edyrsa hç korkmadan işte o zmn gerçkten sevyrdr..
Cevap
9Cevap
seven erkek kendini belli eder tınlamayan erkekte kendini belli eder bunu nasıl anlayamadığını anlayamadım doğrusu her seni seviyorum diyen erkekte sevmez aslında kızı elinde tutmak için ağzına sakız edip çiğneyip çiğneyip attığı bişeydir bu söz...
Böyle bir test yok ayrıca her seviyorum diyene de aldırma , sana olan davranışları ve söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmasına bak ..
ne çiçekle ne de hediye ile anlayabilirsin.onların değeri kaç kuruş ki.uzun bir süreliğine bir yere gidersin ve giderken vedalaştığınızda gözleri hafifte olsa doluyorsa kesin seviyordur.
kişiye göre değişir o. bazısı içinde yaşar sevgisini bazısı herkese anlatır. bazısı hep seni seviyorum der bazısı hiç söylemez. kesin bir formülü yok
kaybetmekten korkar.sahıplenır kıskanır.ne yapıyo nereye gıdıyo kontrol eder.sonuna kadar bırakmaz.cınsellık yasamaz onunla.dokunmaya kıyamaz.her konuda durust olur.
gercekten sevıyosa test edebılırsın cınsellıkten yaparsa sevmıyo yapmazsa sevıyodur.
sevmıyosu dıye odan mı faydalanıcaksın.
öss yle yada en yakın
kpss var yap işte bişeyler yaw
tut kolunda koy kapının önüne dönerse seviyodur seni:)))
bende bunu anlayacak kapasite yok..zaten sevende saklıyor anlamaya çalışmıyorum artık.
sürekli seninle görüşmek istiyorsa seninle ilgileniyosa
bir anda degil zamanla anlarsın onu ;)
yanında saçmalıyorsa iş tamamdır
aynen :)
seven bi zahmet belli etsin ugrasmam...
başka bir kız aracılığıyla onu sınaya bilirsin
Araba mı bu test sürüşü yapıcan .
Kaybetme korkusu varsa seviyodurr
Test etmem...
turnusol kağıdıyla..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar