Takıları bosverin yani😂😂
Evlenince düğün yapmak mı yoksa dünya turu mu tercihin?
Takıları bosverin yani😂😂

Düğün yapmak çok zahmetli gereksiz. Nikah yap Düğünün parası ile araba al dünya turu yap ev peşinatı ver
herşey mümkün.
Biz çok gelenekseliz çok saçma sapan adetler var. Çok para harcanıyor ve neymiş millet görsün diye.
Çok gereksiz yersiz durumlar.
Takilar zaten dügüne gelenler tarafindan dügün masrafini karsilamiyormu, hatta fazlasiyla karsiliyor.
Diger masraflar, altin, ceyiz, ev esyasiydi zaten evlilik sonrasi ihtiyac olan esyalar ve altinlar bir yatirim.
Ayrcia dügünün manevi bir özelligi, güzelligi var tatile herzaman cikarsin ama dügün anisi bir kere. 1 ay dünya turuna yapilan masraf geriye gelmez, birde hayal kirikligi olursa, 1 ayda yollarda bosanir gelirsin
Düğün değil de yemekli bir şey yapmak isterim çünkü dinimiz böyle buyuruyor peygamberimizin bu konu hakkında hadisi de var diye biliyorum :) ama çalgı çengi değil de şade bir yemek organizasyonu güzel olur 😊🌹
Cevap
18Cevap
Tabi ki dünya turu başkalarını eğlendireceğim diye dünyalar kadar masraf yapmaya gerek yok bence biz en iyisi eşimle dünya turuna çıkalım 🙈😂😂
Sade bir nikah yapar düğün masrafına vereceğim parayı ihtiyacı olan birilerine verirdim daha faydalı bir yere gitmiş olurdu onlar mutlu ben mutlu 😊
Amin cümlemizin inşallah 🙏🏻 Çok teşekkür ederim 😊
Çok güzel fakat Ailemin daha önce herkese taktığı takılar ne olacak?
Düğün yapmayı hiçbir zaman istemedim. Sevmediğim akrabalarım için boş masraf yapmayalım. 😂
Dünya turu bence milleti doyurmak yerine ben gezerim
Biz nikah kiyip aksamda arkadaslarla yemek yiyip eglenceye gittik. iki gun sonra turkiye turuna ciktik sarayda da dugun yapsan kimseyi memnun edemezsin. karinlarini evlerinde doyursunlar yemekli dugun basli basina sacmalik zaten.
Düğün fazlasıyla gereksiz masraf bence zaten, o paranın hayatımıza yeni bir düzen kurmaya calısırken daha çok yardımı olacaktır.
Düğüne harcanan dünya para israf ve koca bir boşluktan ibaret. 1 gecenin şatafatını yıllarca ödemeye ne gerek var.
Tabi ki dünya turu bir de o insanlar için masrafa mı gireceğim
Dünya turu benimde tercihim olurdu, gereksiz akrabalar evlensn diye düğün derneğe ne gerek var
Dünya turunu seçerdim ama 100 bin liralık düğün yapacak param yok ki :')
Düğün başkalarını eğlendirme aracıdır.. bir getirisi olmadığı gibi başlı başına zarardır. İt dayımın kurt dayısı pasta yesin diye düğün mü yapayım
Önce Aile ve arkadașlar arası ufak, șirin ve eğlenceli bir düğün Organizasyonu sonra dünya turu
Tatil olsun da dünya turu kalsa da olur. düğüne para mı verilir
İkisi bir arada olursa mucize olur ancak 😂Dünya turu ah ah 😅
İkisi de değil. Sessizlik ve sakinliğe ihtiyacım var 😂
Gelinlik giyinmeyi çok istiyorum aslında, bilmiyorum ama bu isteğim içimde çiçekler açtırıyor
İkiside değil aslında ama illa birini seçecek olursam düğün yapmak
Bu devirde dünya turunu tamamlıycak kadar evli kalmayı düşünen kalan kadın bulamazsın. Saatlik yolculuk seç
Mantıklı. Öyle isteyen eş adayına rast gelmekde önemli.
Düğün yapan net saftır şu ortamda al karını git milanoya güzel bir hafta geçir daha ne olsun
Önemlı olan eş dost akrabalar bırlıkte olabılmek çerez yemış yemek yemışler önemlı degıl
Düğün sevmem dünya turu
Dünya turu önceliğim fakat akrabalara taktığımız altınları nasıl toplucaz
Bana Göre Dünya turu da... Ananeme göre düğün şart! Düğünsüz nikahı kabul etmez nerdeyse...
Ben düğün seviyorum sonuçta biseferlik bişey hatıra olarak kalıyor
Evlenmek başlı başına gereksiz bir şey 😀
Yalan yalan 😀
Evlenince kim mutlu oluyor Kİ. Bir süre sonra o pembe rüya bitiyor.
23
Evlilik benim gözümde artık değersiz bir kurum
Önce insanların görüşlerine saygı duymayı öğren. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
Önce kendin büyü verdiğin şu cevaba bak ciddiye alıp cevap vermek zaman kaybı
Kusura bakma seni ciddiye alıp cevap verdiğim için hak etmediğin şeyi yapınca sonuç böyle oluyor işte yadırgıyorsun sende insan yerine konulmayı. 😏
Ben düğün seviyorum yaptikta bana göre düğün olmasa olmaz
Kesinlikle dünya turu.. Ama önce Türkiye turu 🥰
kesinlikle dünya turu
Evlenince eşimle dünya turu yapmak istiyorum.
Düğün benim için daha önemli
Tatile çıkmak en güzeli✂️
dünya turu düğünden daha eğlenceli :D
Ikisini de seçemem ikiside çok masraflı
belki ikisini de yapmayız
Düğün gereksiz masraf. Gezelim beaa
Düğün şart diyenlsr gösteriş seven egoistler
Hadi dünya turuna 😂👍
İkiside değil cebimize kalsın
İkisi de
Düğünsüz evlilik mi olur yav , makul fiyatta düğün olur dünya turu da yapılır
Düğün gereksiz bişey dünya turu güzel olurdu
Küçük bir eğlence ardında dünya turu :)
Dünyayı gezmek varken sizde yani
O düğün yapılacak asgh
Tabi ki dünya turu düğün neymiş
Düğün sevmiyorum, mangal partisi yapacağım
Milleti eğlendireceğime "kendim eğlenirim"
Tabiki dünya turu
Düğünya Turu :D
İkside olsa iyi olurdu
Her düğün aynı olmuyor ama
Dünya turu tabi ki.
Ben araba alırıdm
Düğün
Dünya turu 😉💪
kesinlikle dünya turu isterdim
Düğün şart ama dünya turu daha cazip bir fikir..
Dugun
Nikah yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?