AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Mutlu-mutsuz hepsi aldatıyor.
Yapma yaa. Allah allah herkesmi aldatır
Dogru diyo kız mutlu mutsuz her kadın aldatıyor hastalık bu virüs gibi
Erkekler aldatıyor dedim.
Öyle derler tersini
Evet bazı erkekler aldatır ama erkekle aldatmıyor gene kadınla aldatıyor. Burda erkekler sadece suclu degil
Evli bekar fark etmez erkek kadinda fark etmez karakterine kişiliğine bağlı.
Karakteri bozuk olan mutluluğa bile bakmıyor aldatıyor
Aala. Mutluysa aldatmaz. Hatta mutluluğunun bozulacağını düşündüğü için kaçar bu tarz şeylerden.
Karekteri bozuk olanlar genelde mutlu iken aldatiyot
Bence de aldatmanın mutlu mutsuz olmakla alakası yok karakter meselesi aldatan aldatır
Maalesef kadın ve erkekler aldatırlar. Çünkü gerçekten olmaları gereken kişiler ile olmazlar.
Tapıyorum yorumuna
@aycannn11 tarikat kursam gelir misin?
Sen kur beni çağır. Uğrarım
@aycannn11 tap bana
Kölen olurum
@aycannn11 kırbaçlarım
Yapmazlar eğer yalarsalar onlarda sorun var almayin kizlar
Kesinlikle aldatılır. Aldatmak için mutsuzluk bir bahane değil. Karakterle alakalı
Karakterle ilgili olsada mutlu olan mutluluğu başka yerde aramaz
bebeğim erkeğin aldatması genelde mutlulukla alakalı olmuyor
Merhaba Fark etmiyor bu devirde hem Kadına hem Erkek doyumsuzluk var tek birine sonsuza tek kalamıyorlar
Aldatmak mutlulukla alakalı bişey değil insanın karakterinde olan genelde karakter kanserlerinin yaptıkları şeydir
Karaktersizligin izahi yok. Aldatir
Seven başka kimseyi düşünmez bile başkasına bakıyorsa bile sevmiyor demektir
Bunun mutlulukla alakası yok içinde varsa yapıyor işte karekter meselesi
Arayış yine de vardır. Erkeklerin doğasında var bu. Ama istisnalar olabilir..
Evli ve Mutlu kelimelerini yan yana getirmez Erkekler
Herkes aldatabilir mutlu olmak yetmiyor demekki 😜 bag önemlii
Bizim erkekler herseyi yapabilir potansiyel var güvenmeyin :)
Genelde Mutlu Olanlar daha çok aldatıyor adı üzerinde yenilik aramak peşine düşüyorlar
Tabiki aldatiyorlar aldatmak icin illa bir sebeb olmasina gerk yok
Herşey beklenir o pisliklerden, evli olup da mutlu olan erkek her naneyi yer
Mutlu olan hiç kimse aldatmaz. bunun kadını erkeği fark etmez.
Herşeyin tam olmasına gerek yok aldatan her türlü aldatır ama eşini seven ailesine değer veren aldatmaz
Genelleme yapmamakla birlikte çoğu erkek bunu bir neden olmadan da yapıyor.
hepsi aldatmaz. bu konu çözülmeli bence herkes paranoyak oldu
Ağzınla kuş tut sen havadayken aşağıdakilere bakar 😂😂
Karakteri nasılsa bence aldatır.
Erkek milletinin ne edeceği ne yapacağı hiç belli olmaz
Adam gibi erkekler aldatmaz gevşek aç gözlü erkek aldatir
Insanoğlu doyumsuz hem erkekler hemde kızlar ikiside her meyvenin tadına bakmak istiyorlarssss
Aldatmayada bilir yani haaytini kurucağin kisiyi doğuru secmelisin ama erkeklerede guven olmaz
Hiçkimse hersey dörtdörtlükken aldatmaz illa bir sıkıntı vardırki başkasına yönelmistir
Cinsel hayat iyi değilse aldatır diye düşünüyorum
Akıllı kadın bir başka
Bu sefer top birlikte aldattığı kadına atılır.
Karakterinde sorun varsa evet
Erkek milleti değil mi yaparlar 😀
Erkek mutluysa yapmaz' bu kadınlara mahsus' ♪♫
Insandan insana degisir
Mutluysa aldatmaz tabi bu karekter meselesi.
kendini bilen bir birey aldatmaz
Karaktersiz olan her halinde aldatır
Hicbir evli erkegin mutlu oldugunu sanmiyorum
Hic bir evlilik birbirinin ayni degildir. Siz mutsuzsaniz baskalarida sizin gibidir dusuncesi yanlis.
Ben bekarim cevremde evli mutlu hic erkek yok :)
Beklentileri neymiski evliliktende hayalkirikliginami ugramis cevrendekiler mutsuzlar
Mesela anlattiklari , asiri para harcayan ev kadinlari , yemek yapmayan kadinlar , temizlik yapmayan kadinlar , kocasinin ailesini evine kabul etmeyenler , calisip para kazananlarda eve maddi destegi degilde kendine calisan , yaz kis hergun tatil ve gezmek isteyen , ... daha 100 sey daha yazarim adamlarin anlattiklari evlilikten kadindan tiksindim. Mesela birinin cocugu ameliyat olcak 50 binde hic paralari yok , kadin calismiyo 2 cocuk var kadin 300 tl ye parful almis , ve adam itiraz edince cocuklari alir memlekete doner maasinin yarisini nafaka alip cocuklari gostermem sana diyo :) 20 ye yakin arkadasim var yarisi bekar yarisi evli. Evli olan 10 tanesinin 1 tanesi mutlu :)
bir an esra eroldayim sandim. 😂😂😂😂
Zaten esra erol muge anli seda sayan gibi kisiler yuzunden kadinlar kafalarinda sanal bir dunyada yasiyor :) tv de olan herseyi gercek hayatta yasayaxagini saniyor beklentiyi yukseltiyor calisan kadinda ev hanimlarida ayni... bence evlenmek salaklik... atasay ve blue daimont un mucevher firmasi reklamini iZledin mi
Hahaha😂😂😂😂
Altin pirlanta mucevher vs gozumuz yok sicak bir yuva yiyecek ekmek ve sagligimiz olsun en buyuk zenginlik bu benim icin. Onlar reklam adi ustunde zaten
Reklam degil konu ne dedikleri ;) kiz diyo ki evlendik diye sevgili degil miyiz tabiki sevgiliyiz bana her gun altin alabilirsin diyo ;) bir ark bir kizla tanustirdi kiz bana ilk gun araban evin var mi diye sordu var dedim. Bende kiza sordum senin araban evin var mi diye far gormus tavsan gibi oldu :) temennilerin guzel allah gonlune gore versin
Zengin bir tipin durusun vardir kiz ondan sormustur. Hem beklentilerini acik etmis, cevrende yok galiba mutavazi aile terbiyesi almis mutevazi bir bayan
Ben bankaciyim aksama kadar onlarca karakterde insan goruyorum , zor bir hayatim oldu kolay elde etmedim hicbiseyi kiymetini bilirim.. zengin degilim ama muhtacta degilim. Cevremde calisan veya ev kizi mutavazi derdim evlenip yuvamda kocamla cocugumla mutlu olum hamd ederim diyecek bir kadin yok. Bence bu tur kizlar yuzde 10 . Bu azinlik yuzde 10 da 18 yasinda asik okuyo baglabiyo kocaya mutlu oluyolar. 30 yasini gecen erkek ve kadinlarin beklenti ve sartlari yuksek oluyor
Kariyer sahibi biri oldugunuzu ilk bastan yazinizdan anlamistim. Bu dusuncemde yaniltmadiniz beni. Yalniz o 18lik kizlar simdikiler degil bizim donemimizde vardi. Mutavizi kiz dememden kastim buyuk sehrin kalabaligindan uzak daha mutavisi sakin bir kasabada yetismis kulturlu kizlar. Bunlar ozellikle buyuk sehirlerde ve zengin yerlerde yetismis kisilere gore daha mutevazi ve beklentileri kucuk ama mutlu olmayi ve mutlu etmeyi bilen insanlar.
Kesinlikle haklisin tarifundeki kizlar iste bahsettigim o kucuk yuzde 10 daki azinliktaki kizlar :) artik kimse kimseye aracilik yapipta tanistirmiyor , kisir bir dongu var herkes evlenmek istiyo ama kimse bulamiyo
Karakteri yoksa aldatır acımaz
Mutluyken aldatmazlar bence
%80 i Aldatır %20 si aldatmaz.
Mutluysa neden aldatsin
Mutlu mutsuz ne fark eder yinede aldattır
Aldatiyorsa bulmuş da bunuyor demektir
Her cins evli bekar aldatır sevgi yoksa
Gözü dışarda olan ortada sadakat yoksa yaparla
Mutluyken kimse aldatmaz
Niye aldatsın kafayı mı yemiş.
Kanında köpeklik varsa her türlü aldatır
Mayasında varsa her halükarda aldatır.