Siz evliyken başkasıyla birlikte oldunuz mu? Çünkü ben olmak istiyorum çok sıkıldım eşimden boşanmakda istemiyorum. Siz evli bir kadınla birlikte olur muydunuz? { ahlak bekçiliği yapmaya gelmeyin,} 🧐
Cevabın nedir?
Siz ve sizin gibilerin toplumda yeri olmamalı diye düşünüyorum.. Aldatmak, başka biriyle yatmak ya da sevgili olmak değildir sadece.. Zihinde başka birilerini düşünmek bile aldatmaktır.. Siz zaten şu an sadık değilsiniz ki başka biriyle olsanız ne olmasanız ne Allah için? Dünyanın en güzeli de olsanız, en güzel yerini de görseniz hiç bir şeyden keyif almazsınız siz.. Bakışınız çirkin.. Kafanızın içi çirkin..
Ve sizlerle aynı havayı solumaktan utanıyorum..
Ayrıca şeytanı uzakta aramayın efendim... Şeytan içinizde.. 🤚20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAhlak bekçiliği demişsin kimsenin bozuk ahlakına laf etmem o bana düşmezde peki ya sevgi? Bu sevgiyi değersizleştirmek de ne oluyor? Madem sevgin yok o zaman ne yapmaya adamın arkasından iş çevirmeyi düşünüyorsun? Sana aynısını yapsa hoşuna gitmez emin ol.
50 Yorumla
Kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma bu dünya da saklayamazsin da öbür dünyada bedeli ağır olur. Simdi beni dini bı kişilik olarak algılama fakat illaki bizde bilerek ya da bilmeyerek hata yapıyoruz günah işliyoruz fakat ihanet ne bir hatadır ne de bahanesi olur sizin gibiler yüzünden evlenmekten karşı cinsten korkar olduk en masum insana bile güvenmez olduk her neyse ne halt yiyeceksen iyi düşün geri dönüşü yok hala yapacam diosan o masum sana sadık kocandan boşan da yap ne yapiyorsan
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Sadakat, ihanet, kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir!
Eşlerin birbirlerine karşı sadık olması gerekir! Eşinize sadık olun!
Eşler birbirlerinden başka bir karşı cinse kör sağır dilsiz ve sakat olmalı! Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı!
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın hiçbir anlamı yoktur!
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir!
Ahlak bekçiliği değildir bu yaptığım! 😊110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
224Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kırkından sonra azanı teneşir paklar demişler. Bir şey yapamazsın dkdjfjf
Sadık kalamiyorsaniz evlenmeyin arkadaş. Günlük takılın bir başkasını boynuzlamaktan daha iyidir.141 Yorumla
+1 yılAhlak bekçiliği yapmayacağım umrumda bile değilsin çünkü benim hayatım değil bu. Sadece şunu söyleyebilirim evlilik ciddi bir iştir yani kendinizi tam hazır hissetmeden ruh, beden ve akıl yönünden tam anlamıyla oluşmamışsanız bu kuruma dahil olmayın. Sayenizde karşı cinslerime güvenim gittikçe azalıyor hayat sizin devam edin. Kendi düşen ağlamaz sonuçta.
53 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı degil rahat ol
- +1 yıl
@Masmavi100 Biliyorum herkesin aynı olmadığını tüm insanlığı aynı skaladan sınıflayamam zaten. Buna istinaden gün geçtikçe buradaki sorular yüzünden ön yargım oluşuyor. Tabii ki her erkek ve kadın aynı değil.
- +1 yıl
Buradakiler biraz değişik , bilhassa cinsel konular açısından , benim de dikkatimi cekti
+1 yılYani bunu tercih edecek adamlar var elbet ama esinizde sizden sıkılsa ve sizi aldatsa. ne hissedersiniz
Bunu sormak istedim sadece.240 Yorumla
+1 yılAhlak bekçiliği yapmama gerek yok, çünkü kendini bilmeyen midesi geniş insanlar için ne denilse boş. Madem sıkıldın, en azından eşinden boşan. Haberi olsa, midesi bulanırdı emin ol.
82 Yorumla- +1 yıl
Eiyg verilmeli bu yoruma
- +1 yıl
@scorpiion_35 mıdelerı genıs bunların hanfendı
Islamda evli insan ihanet ederse recm ya i taslanarak olmesi gereken bir hukum veriliyo burda ahlak bekciligi degil hakkı konusmak gerekir malesef islam dini hakim degil ulkemize o yuzden senin gibiler istedigi gibi ihanetini ediyo ve yakalananlarda esleri tarafindan veya baska bir sekilde cezalandiriliyor o yuzden hergu belkide bu kadin cinayetlerini veya erkeklerin olumunu duyuyoruz eger cok istiyosan kacamak yapmak kopru altina in istesigin kadar bulursun ayrica cebine harclikda yaparsin mutlu mutlu kocana sarilirsin sonra kaybol simdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Siz eşinizden başka ilkmi yapmayı istıyorsunuz, yoksa yaptınızda fikirmi paylaşıyorsunuz. yapmayan çok azdır heleki erkek olarak yapmayışının nedenleri vardır, eşini sevipte yapanlarında nedenleri olduğu gibi , Diyelimki yaptınız eve vardığında mahçubiyetini eşin bilmesede suçluluk hissetmeyi kaldıra bilecekmisiniz. Birde yapma nedeniniz öanemli nedir bu yapma isteğiniz farklı bir şeyler görmekmi, farklı birşeyler yaşamakmı ya da eşinizi yetersiz olarak tanımlamanızmı.. Buraya yazamam derseniz dostane fikir paylaşımı olarak mesaj kutuma yazabilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılYani burda konusmak ne kadar dogru olur ama hislerinizi anlayabiliyorum. Burda buyuk ihtimalle her kez tarafindan tersleniceksin ama soyle bir gercek var ki bu senin bilinc altina coktan yerlesmis.. Yani bana gore senin amacin esinden gizli kacamak yasamak bir heyecan aslinda monotonlasmis hayatina. Burda seni ben anlarim ama baskalari anlar mi pek bilemem, Yaptigin dogru mu yanlis mi buna durumunuzu yasadiginiz olaylari esiniz falan bilmeden karar vermek güç
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına böyle şeyler yapmayın ya. sevmiyorsaniz bile sadık kalın aldatmayın. Evliyken başkasıyla konuşmayın. Yapamıyorsanız boşanın. Ama bu 40 ve üstü yaşlardaki erkeklere de dikkat edin hepsi yalancı ailesi çocukları varken başkasıyla konuşuyorlar. Sürekli yalan dolan. hadi diyelim ciddiyseniz erkeği iyice araştırın. Ya böyle şeyler yapmayın ya. en nefret ettiğim şey
40 Yorumla
+1 yılŞimdi ahkam kesip atıp tutmak taşlanak hariçten gazel okumak çok basit hatta en basiti ama bilinmelidir ki kınadığı şeyi yaşamadan can vermez insan bunun ardında yatan şeye odaklanıp anlamak ve ona göre çözüm bulmalı ben evliyken böyle bişey yaşamadım ama yaşayanıda taşlamadım senin bu durumdan rahatsızlığın veya rahatsız olmadığın durumu önemli daha çok
20 Yorumlaacıkcası evlenmeden hic bir kadınla hic bir şey yaşamak istemiyorumgecen haber de gördüm kadın sevgilisi ile oluyor oluyor sevgilisi tehdit ediyor 3 cocuklu kadın sonra adam eşine söyleyelim ilişkimizi diyor nerede yasak bişi var orada her zaman yuvalar yıkılıyor bekcilik yapmaya gelmedim arzularını tut bir insanın en önemli şeyi nefsini tutmak dır her şeyde bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ahlak bekçiliği yapmaya geldim kusura bakma
sen eşinle niye evlendin ozaman adam seni çekmek zorunda mı?91 Yorumla- +1 yıl
Vurdu gol oldu
İnsanlar bazen birbirinden sıkıldığını zannederler ve çoğu zamanda hata yapmaya açık olurlar ama ben şahsen bilerek birine ihanet etmeyi çok büyük bir yanlış olarak görüyorum. Emin olun sizi 1 hafta bıraksa eşiniz ona nasıl döneceğinizi şaşırırsınız. Bence kendinizi tutmaya bakın ve onunla yaşadığınız iyi anıları düşünerek ona olan bağlılığınızı yükseltmeye çalışın
00 YorumlaDur yapma evlisin bu düşündüklerin yanlış diyemiyorum
çünkü düşündüğün şeyleri yapmak istiyorsun
Bence bir insan istediği ne ise yapması lazım
Hem tadı daha farklı gizli olduğu için
ama unutma yakalanmadan yapmak çok zor dikkat et
Ben ben olurdum, oldumda00 Yorumla
+1 yılİşin günah boyutunun dışında çocuk yoksa git boşan çünkü evlilik sadece cinsel ihtiyaçlar üstüne kurulu bir sistem değildir evlilik demek esasen doğacak çocukların psikolojik ihtiyaçlarının garantisidir ille de başkalarıyla birlikte olacaksan boşan o yüzden
00 Yorumla
+1 yılKlasik KS arsız sorusu hayır 2 dk insan olmayı deneyin bakalım nasıl bir duyguymus gelin burda anlatın :)) birazdan sokak hayvanlarına mama goturucem ama karşımda sen olsan bir lokma ekmek su vermem sana bilesin :)
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi ki ahlak bekçiliği yapmayın yazmış. Aşağılayanlar hiç başkasına arzulayarak bakmadı mı acaba?
Eşinle konuş fantaziler yaşayın. Monotonlaşmış hayatınız değişmezse bu isteğin hep içinde olacaktır. Evli kadınla her erkek birlikte olmak ister ama şunu unutma:
Bir gün bitirmek istediğinde şantaja maruz kalabilirsin. İlla yapacaksan bu siteden uzak dur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece kendinin degil başka insanlarında yuvasını bozuyorsun yaptığın şimdilik hoş görünebilir ilerde bedelini ağır ödersin benden söylemesi. Ben evliyken aldatmadan ayrıldığma rağmen pişmanlık duyuyorum. Sağolsun illuminati çevrem sağolsun. Sizin yuzunuzden boşanan her kadına kocasını aldatmistirda oyuzden boşanmıştır gözüyle kötülük yapıyorlar siz yapiosunuz kahrını biz çekiyoruz oh ne ala memleket.
30 Yorumla
+1 yılya sen ve bu sorun troll ya da gerçek bilemicem yargılamak bana düşmez. şöyle diyeyim o zaman eşinden soğuduysan boşan kimse kimseyi kandırmasın aldatmasın. ben şunu söylemek istiyorum tamamen sen kişilik, karakter ve ahlaktan yoksunsun. 40 ından sonra yanıyorsım azgnlık hatsafhada yangından mal kaçırır gibi yok mu daha diyorsun tövbe de tövbe kuldan utanmıyorsa. rabbinden utan Allah hidayet versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yapın: Tam tersi olsa, eşiniz bunu yapsa ne hissedersiniz? Geyik gibi boynuz seversiniz bilemem... 👎
50 Yorumla
+1 yılPsikiyatrist olarak izah edeyim bu durumu en iyi siz bilirsiniz yaşam sizin seçimler sizin ama doğrusunu soracaksanız ayrılmadan yapmamak daha doğru fakat sizinde aşık olmak mutlu olmak ilgi sevgi hakkınız mutluluklar
10 YorumlaErkeklerin görüşlerine baktımda hayret ettim ne kadar cok aldatan insan varya evli değilim ama evli kadinla olurum diyen erkek ne kadar cok. Merak ediyorum da kendileri evli olsa eşleri onlari aldatsa ne yaparlardı ne kadar genis insanlar olduk biz bu sekilde olursak başımıza gelen felaketleri hakediyoruz
20 YorumlaHem ayranın dökülmesin hem g#tum sik. ilmesin degil mi bu
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar sure evli kaldim son aylar aramizda buz daglari varken bile bir saniye su dusunceye kqpilmadim
sikildiysan ayril ne yasamak istiyorsan yasa
seni tutan yok
hayatindaki insana bunu yapman neden
valla ilginc30 Yorumla
+1 yılAhlâk bekçiliği yapmayın demişsin ortada ahlâk kalmış gibi...
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle sabırlı olucaksın eşine olumlu davran eşinle iyi geçin Eşinle olan derdini sıkıntılarını esinle konuş eşınin nasıl davranmasını sakin kafayla yanlız ortamda bir kagıda yaz o kağıdıda eşıne ver veya esine kagıtta yazanları soyle
30 Yorumla
+1 yılsen anladığım kadarıyla fck buddy istiyosun oyle mi yani eşinden sıkıldın değişik fanteziler
01 Yorumla- +1 yıl
ve 45 üstüsün yani anlayamadım :D
+1 yılCinsellik her insanın içinde olan birşey bunu kimse inkar edemez fakat cinsellik isteğini ve arzusunu eşle yasamak varken neden başkasiyla yaşamak ister ki insan? Veya eşinden nasıl bıkabilir? Madem bıkacak neden evlenir? Bence cok anlamsiz kendi görüşüm yine saygi duymak lazim.
04 Yorumla- +1 yıl
Eee insanin ruhu kardeşim olunca kisiligide karaktersiz oluyo demekki...
- +1 yıl
@Hırçın_byn Ablacim inan degişmiyorlar ben hep suna inanmisimdir bir insan neyse odur degişmez içinde varki öyle oluyor. Kendini eşine saklamak ve sadık olmayı maleseff herkes yapamiyor
- +1 yıl
Saygimi duymak lazim. Aldatan insanin kendine saygisi yokki zaten olsa aldatmaz.
Eee insanin ruhu o-r-o-s-p-u olunca kisiligide karaktersiz oluyo. Normal geliyo böyle seyler artik bunlara... - +1 yıl
Nezaketen dedim yoksa duymuyorum diyorum ya içinde oluyor insanin naparsan yap boş yani ben bir insanin asla duygulariyla oynamam ona bunu yasatmaya hakkim yok ve sevmedigim hoslanti duymadim birisiyle cinsellik yasamak zaten tiksindirir beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının yaratılışı zaten çokeşlidir. Farklı erkeklerle birlikte olmaya biyolojik olarak ihtiyacın var o yüzden istiyorsun. Bu eşinin de hayat arkadaşın olmadığı anlamına gelmiyor aynı zamanda. Bundan dolayı normal bir durum yaşadığın. Kimin ne dediğine bakma cidden doğru olan bu. Ve evet birileriyle birlikte olabilirsin özgür hissedebilirsin kendini o konuda. Nişanlımın düzenli görüştüğü birkaç kişi var.
00 Yorumla
+1 yılEvliyken başkasıyla birlikte olmam ama evli bir kadınla birlikte olurum. Çünkü ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Yıllardır doyamamanın verdiği tutkuyla öyle güzel sevişiyorsunuz ki... keşke yerini şehrini bilsem de seninle saatler geçirsek ;)
00 Yorumla
+1 yılSadık kalamıyorsan evlenmeyeceksin. Bununla beraber sen hem bencil hem de düşüncesizsin çünkü en önemlisi karşındaki insanı düşünmüyorsun. Öğrenirse nasıl hisseder veya aynısını ben yaşasam nasıl hissederim.
00 Yorumlaboşanmak istemiyorum ama birlikte olmak istiyorum. bunun neresi ahlak ki ahlak bekçişi olmaya gerek yok tamamen hastalık olarak nitelendiriyorum.
100 YorumlaKocanın ağzını bir ara baktın sıcak bakıyor açık açık konuş, swinger falan takılırsınız miss gibi.
53 Yorumla- +1 yıl
Swinger vazgecilmezimiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyken ne la🤪🤪
Sa. Sevgiliyken kalıyordun da evlenince mi bozuldun?
Bizden istiyın onay mı?
Yapabilirsin caizdir mi?
Yaşın gelmiş geçmiş
Bu saatten sonra maneviyata yönel bacak arandançıkar kafayı30 Yorumla
+1 yılKendini asabilirsin mesela hani karşıdakine bırakma işi eğer aldatırsan.
En azından daha şerefli şekilde ölürsün yok yere adamında başını yakmazsın hem.10 Yorumla
+1 yılSaçmalık aptallık boşanırdım bosanmasamda olmazdım kimseyle
40 Yorumla
+1 yılEşiniz sizi Aldatsa çok iyi yaptınmi dersiniz boyle bı dusunceniz varsa bari eşinize saygınız olsun boşanın oda yoluna baksın sizde ne yapıyorsanız yapın..
20 Yorumla
+1 yılAslında istediğiniz şey çoğu evli bayanın aklında olan ama itiraf edemediği bisey.. Asla böyle bir hata yapmamanizi öneririm nacizane tabi. Evlilik çok kutsal birşey, basitleştirmeyin lütfen.
00 YorumlaBunun için çok güvenilir birisine rastlanan gerek. Sonuçta anladığım kadarıyla evliliğini tehlikeye atmayı istemiyorsun. Sadece ufak tefek kaçamaklar. Aman dikkat et serserinin birisine denk gelirsen tüm hayatını mahvedebilir. Doğru insanı bulursan hiç korkma ve kendini at kollarına doya doya yaşa derim.🕺🕺💏
00 YorumlaBen bugune kadar 2 ayri kadinla boyle bir hata yaptim 3. Defa oluyodu yapmadim bence sende yapma esinle konusup bu konuyu cozmeye calis iletisimsizlik probleminiz var sanirim
00 YorumlaBak simdi 10 dakika icersinde 150 tane nasibin siraya girer, hatta 150 kilomusun, vajinanda mantarmi var, HIV tasiyicisimisin hic önemli degil, sen yeterki bu soruyu sor, tek tek sonra sec😂😂
00 Yorumla
+1 yılSen eşinden değil onunla yaşantından sıkılmışın sana gösterdiği ilgi yetersin geldiği için dışarıda arıyorsun ilgili seviyorsun ama o sevgi yetmiyor ona sadık kalmana senin ilgiye ihtiyacın var her konuda ilgisiz kaldığından kaynaklı bu durum bence önce sorgula eşini acaba seni aldattığı için mi seni ilgisiz bırakıyor yoksa sana karşı duyguları öldügü için mi önce bunun cevabını bul kadınlar ya da erkekler ancak eşlerini aldatmayı ilgisiz kaldığı zaman düşünürler.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyosan ayrıl Ama ne olursa olsun eşini aldatma
Belki sana yetmiyor Olabilir veya belki sen farklı tenler arıyo olabilrsin
Ama bu düşüncelerine bir şekilde dur demen lazım00 Yorumlareis kendine takma yar+ak al. İllaha başka biriyle beraber olacaksan bunu kocana açıklaman lazım yoksa onun hakkına çok fena girersin cehennemi 100% garantilersin yani söyliyim
00 YorumlaAbla ben evlenmeye müsait bir insan değilim yani ne bileyim evlenmek bu devirde pff en uzun ilişkim 1 hafta ya geçmiş olsun yanlış yollara düşmezsiniz umarım
00 YorumlaEvlenmeseydin o zaman niye evlendin. Madem sadık kalamiyacaktin
30 Yorumla
+1 yılAhlâk bekçiliği yapamayız zaten. Gerek yok böyle bir kişiliğe😏
30 Yorumla
+1 yılEvlilik böyle birşey demek ki bekarken evlilik düşünüyoruz. Emin olmadan evlenmemek gerekmiş o zaman.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmak istiyorsan Yap
61 Yorumla Libidoların esiri olmuşsun , enişte de erken final vermiş sanırım sıkıldığına göre. Erkek'lerin de ahlak dersi verdiğine bakma özelden yazsan çoğu tav. Sana tavsiyem aldatma boşan ne istiyorsan onu yap.
00 Yorumla
+1 yılBen sırf bu yüzden evlenmiyorum ya aldatırsam diye djsk sevgili de olmuyorum
55 Yorumla- +1 yıl
haydaaaaaaaa
- +1 yıl
Noldu yavrun
- +1 yıl
sıkılmak kolay mı öyle. binbir çeşit fantezi var
- +1 yıl
Sıkılırım ben
- +1 yıl
öyle olsun bakalım :)
+1 yılEşinin yerine koy kendini ondan sonra bu soruyu tekrar sor ;)
20 YorumlaSıkıldıysan boşanın. Boşuna eşini de kandırma, zamanını çalma. Biraz empati yapın
20 Yorumla
+1 yılNe dememizi bekliyosun ki tamam git yap tastikliyoruz mu diyelim adam akıllı sorulara cevap verilmez burası cevap dolu
10 Yorumla
+1 yılBoşanacaksın kimsenin kimseye böyle bir şey yapma hakkı yok aldatma kandırma gibi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Asla ve kat a olmam.
Kestirir atarım yine de olmam.
Bunu kendime asla yakıştıramam.
.00 Yorumla Asla olmam, kadın bir defa hata yaparsa devamını getirebilir. Kocan bunu ogrenince senden boşanır ve yuva yıkan adam olmak istemem asla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Burdan onay beklemen ilginç kafana koymuşsun belli ki hayat senin hayatın, sadece eşine haksızlık ettiğini bilmelisin.
00 Yorumla
+1 yılNamusunu oyuncak edip her meyveden yiyen ve sahibine ihanet eden evliliğini yuvasını hiçe sayana sen bunu kendine veya ilerde bir kızın olurda senin gibi yaparsa o zaman neyin ne olduğunu bilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence psikologa başvurmalısın ya da bu durumu kocanla paylasmalisin senin durumun maratonlasmadan kaynaklaniyor olabilir tatlim
01 Yorumla
+1 yıltwitter'da görüyorum evli çiftler fantazi yapıyorlar. belki senin adamın da fantazisi vardır ne biliyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (250)
Devamını Gör(295)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem