İntikam alma konusunda kadınlar mı, erkekler mi daha tehlikeli ve acımasız olur?Kadınlar daha can yakar gibi düşünülse de bu konuda erkek kadın ayrımı yapmiycam canı yanan can yakmak isteyebilir. Bunun ne kadar tehlikeli olacağı kişinin ne kadar acımasız olduğuna bağlı bir durum...
Günaydın💙💙💙
İntikam almak isteyen kadın mı, erkek mi daha tehlikeli olur?
İnsan önemsediği insanın canını yakmak ister, ister ki olanlardan bir ders çıkarsın ve doğru tutunsun hayata ya da onunla olan iliskisine. Ben sanmam ki kimse tam bir nefretle intikam alsın, o zaman bu sadist bir girişim olurdu, intikam değil. Bunun sizinde dediğiniz gibi cinsiyeti olamaz. Ben kırdıysam kırar, yandımsa yakarım. Lakin bunu dozunda ve zamana yayarak yaparım. Bu konuda üstüme tanımam desem karşı cinse haksızlık, iyisi mi önce sırtımda ki okları çıkarıp, önce bir iyileşeyim... sonra bakarız çaresine...😊
Kadın daha acımasızdır. Çünkü kadınlar sever ve hayatından çıkarabilir. Bu da intikamları anlamsız kılar. Açıkçası umursamaz. Erkek, kadını hayatından çıkarsa bile hala kendisininmiş gibi bakar. Kendisi yoksa o kadın hiç mutlu olmamalı ve nefes alamamalıdır. Bu sebeple kadının mutlu görünmesi bile erkeğe karşı silahtan daha etkilidir. Bir başkasıyla mutluluk pozu ise erkeğe ölüm gibidir.
Eski sevgilim. beni. aldatmisti. bende onun kuzenini ayartip yataga atmis ve ona soylemistim. deli olmustu. Baska. sevgilim de karaktersizdi ayrildik sonra arkadasima numarasi verdim konustular cocuk. buna bam bam telden aradim aoruntulu dalga gectik. Kimsenin yaptigini yanima. koymayin guzel ders verin ki görsünler yaptiklarini.
Canım bunun cevabını hepimiz biliyoruz 😅 biz kadınlar olarak intikam almada en üst seviyedeyiz bu yüzden kadınlarla uğraşmamak gerek hatta ben bir kere abimden müthiş bir intikam almıştım abim banyodayken içeriye torpil atmıştım ya hala gülüyorum çok komikkk 😅
Hayatımda bir defa intikam aldım nasıl bir intikam aldımsa herifin 7 sülalesi etkilendi ama daha sonra olgunlaştım Allaha havale etmeyi öğrendim Allah senin intikamını sessizce çok güzel alıyor
Erkekler fiziksel olarak zarar verir genelde. Kadınlar ise sabırla avını bekler intikam için. Sinsi planlarını yapar, uygulamaya geçmek içim acele etmez, çünkü zamanı çok iyi kollar.
Kadın tehlikelidir eski kız arkadaşımin hain planlarına kurban gittim ben :/ Müge anlıya cikicam zaten böyle olmiycak! Tv lere çıkıp sürün sürün surundurucem onu az kaldı seyredin
Kadın ; Canı yandığı zaman daha tehlikeli olur. Çünkü canı yanan kadın kural tanımaz ve Kadın her türlü intikamını alır.. Erkek ; Canı yandığı zaman gözü görmez ve Can acıtır. Ama sağlıklı düşünemez o yüzden kendi canını da yakar.
Acımasız kadın aldatıyor acımasız erkek maalesef öldürüyor hiç bir neden insan hayatından önemli olamaz kimse de kimseyi aldatmasın arkadaş sosyal mesajimida verdiğime göre gidebilirim 😂😂😂
En İyi Cevaplar