- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBence balık erkeği saf ve birazcık çapkın, akrep kadını da tehlikeli gibi. Yani yönetir balık erkeğini. Bana öyle geldi 🙈😂
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 👍😇senin burcun ne
En İyi Cevaplar
+1 yılaslında ıyı anlasmaları gerekır bende balık adamıyım ama akreplerle anlasamam ılgınc tam tersıyım
064 Yorumla
Soran+1 yılYükselen burcun etkiliyor olabilir
- +1 yıl
bılmıyorum ama akrep hep ıtıcı gelmıstır bana 2 akrep kadını tanıdım tekme tokat bırbırımıze dalıyorduk zor ayırdılar
Soran+1 yıl😅ilginç sebebi neydi
- +1 yıl
kız sırtlan gıbı atladı ustume kıskancık krızıne h gırdı arka masadakı kız bana bakmıs haberım yok akrep kadını berbattır bu yonuyle
Soran+1 yılKıskançlık var. Sevgili miydiniz de kiskanmis
- +1 yıl
tabıkıde cıktık bı sure ama sonra olmadı ıste kafama canta ıle vurunca herseyı bıtırdım sıddet sıddetı dogruru sekerım sevmem oyle olayları
Soran+1 yılŞiddet kötü bir olay tabiki. Aşırı bir kiskanclik olmuş. o derece olanı psikolojik bir sorun. ama akrepler iyidir genellemeyin👍
- +1 yıl
kendısı akrep ya hemen saldırya gectı bana bak bak bak :D
Soran+1 yılSaldırı değil 😅 önyargı hoş değil. Mesela benim tanıdığım balık burçlarından çok iyi olanı çokda kötü olanı vardı. Uyum sağlamak yetmiyor karakter ayrı bir mevzu
- +1 yıl
ıyı ıyı bırsey demedık utanmasa terlıgı yapıstırıcak ordan delu :D:D
Soran+1 yılSende bence az değilsin karşındaki insani kışkırtmak için elinden geleni yapıyorsun 😅 yükselen neydi
- +1 yıl
bılmıyorum cuma gunu gece 12 anneme soruyorum persembe 12 dıyor yanı cumaya grdık mı dıorum? bılmıyorum dıyor anlamadım
Soran+1 yıl😂 sabah miydi gece. miydi onu sorsan cozulurdu
- +1 yıl
gece ya 11 30 dıyor persembe ama 12 de dogdun dıyor cuma ya baglayan gece mubarek adamım herhalde :SS
Soran+1 yılKesin yükselen de aslan vs bisilervar 😂suyla uymayan bit yükselenin var
- +1 yıl
suyu sevmem bak dogru bu 3 ay oldu en yıkanalı harbı sevmıyorum evde kımse konusmuyro bu yuzden benle kacıyorlar :S
Soran+1 yılTroll olduğunu falan düşünüyorum 😓
- +1 yıl
ya sen ne kadar mulayım bır akrepsın benım tanıdıklarım sen gbı degıldı hıc :/
Soran+1 yılYükselen yay belkide ondandır 😅
- +1 yıl
benım akrepler harbı akreptı ya onca yemege goturdum araba ıle gezdırdım tek tesekkur yok kaba konusmalar sınırlı haraketler vallahı sogudum akreplerden onlar neydı oyle beee ıyyyy
Soran+1 yılNiye sevmediğin insanla yemeğe çıkıyorsun 😅
- +1 yıl
sucmu ya? hayır severız alır es yaparız evımıze gelın getırırız deıdk sucmu ısledık ne olur vıjdanıma vurma sende gece gece hanı neden ya neden? bebıslerım olsun opsem koklasam cokmuydu? kolonya alıp gelıcem dur kotu oldum
Soran+1 yıl😂😂😂😂 nasip değilmiş demekki boşver
- +1 yıl
gozlerım dolunca bırden bı dk sılıyımm hım :S oyle ıste akrepler olmadı olmuyor olmayacak gıbı terazılere bakıyorum dıyorum su aralar ne dıyorsun?
Soran+1 yılYengeç olabilir veya balık bence
- +1 yıl
balık balık uymaz gıbı sankı ama aslanda olmuyor dedım bogada olmuyor
Soran+1 yılYengeç akrep balık olur ya sıkıntı olmaz. Akrep sana olmayacağı için yengeç ve balık bence
- +1 yıl
sen ne bakıyorsun? oglak ya da koc bak sende degısıklık olsun :D
Soran+1 yılBalık a denk geldim ben bırakmam onu x🙏💃
- +1 yıl
tuyolar verebılırım balıkla alakalı?:D
Soran+1 yılVer valla çok iyi olur sana hayır duası ederim😂
- +1 yıl
hersey dua zaten hep dua :D hıc 3 5 atalım dıyen yok :D saca basa kuafore gelınce paralar cıkıyor ortaya ama fuat ne yer ne ıcer soran yok :D
Soran+1 yılSen anlat hele bi😂😂😂
- +1 yıl
duruma gore yanı :D:D hadı bakalım baslıyorum o zaman
Soran+1 yılBaşla bakalım🤔
- +1 yıl
balık burcu gercekten hassas duygusal evcımen bır burc aynı denızdekı balık gıbı hassas eger oltayı atar ve yakalarsan omur bıyu senın akvaryumunda kalır amaaaaa hıle hurda yanlıs hıssederse donup arkasına asla bakmaz ayrıca evcımen bır burc aılecı yanı sevdıklerı olmadan balık yasayamaz sudan cıkms balık olayı budur gercekten.. sevdıgıne baglıdır ama kolay sıkılır balık yenılık sever maceracı ve hayalperesttur bır balık erkegını elınde tutman ıcın gercekten cok zekı esprılı olman ve ona sureklı bırseyler katman gerekır aaaa vayy beee fılan dedırtmelısın
Soran+1 yılPeki cinsellik konusunda nasıldır ve sadakat konusunda.
- +1 yıl
asla sadık degıller sadık olmaları ıcın cıdden cok guzel bır kız olması ve ona tutulmaları gerekır asık olmak zorundadır mantık ona gore degıldır ! cınsel anlamda sehvetlı tutklulu sanat yapar gıbı sevısen ısnanlar balıklar yanı olsun bıtsın kafası onlara gore degıl uzun ve tutkulu sursun ısterler. balık erkegı goze batar bır sekılde dıkkat ceker ama arayısı her zaman ıyınınde ıyısı olur
Soran+1 yılE sadık değilse nasıl güven duyacak😅
- +1 yıl
dedıgım gıbı asık olmak zorundaaaaaaa kız cok guzel olmak zorundaaaaaa aksı halde balık sıkılır 2 2 4 yanı omurluk askını bulması gerek balıgın
Soran+1 yılSıkılır dan kastın evlenmez mi mesela yoksa evlendir de mi sıkılır? Valla karakter ile burç aynı olsaydı şu ana kadar seviştiklerimin yol olması lazımdı.
- +1 yıl
yanı sıkılırdan kastım arada derede kalırsa hanı sevıyormuyum sevmıyormuyum terettudu? bu balıga gore degıl ben mesela sırf benı sevdıklerı ıcın onlarca kızla cıktım ama mutsuzdum. balık asık olmalı hayatının kadınını bulursa ıddıa edıyorum balıktan baska hıcbır erkek kadını ondan daha fazla mutlu edemez yanı ask ve sehvet adamı balık
Soran+1 yılİşte şöyle bir durum var oldu evlendiler e aşk biterse ne olcak 😂 her evlilikte aşk bitiyor. Akrepde şehvet çok fazla o konuda sıkıntı yasamam ama sadakatsizlige asla gelemem
- +1 yıl
anlamamıssın onca sey yazdık halbukı gel otur karsıma sakınce dınle benı gozlerın bende olsun telefonla ılgılenme
Soran+1 yılDinliyorum ben ya😅
- +1 yıl
Balık adamı aşık olduğu kadınla evlenir asıl olduğu hayvanı besler aşık. Oldugu arabayı kullanır hata kusur ne olursa olsun gözü görmez sadece cidden ölümüne asık olur evlenir se aldatmaz iki dünya bir araya gelse yapmaz çünkü. Merhametlidir
Soran+1 yılHeh bunu bekliyordum. evlenir de sıkılır aldatır vs tarzı anladım bende atıyordum çanta burdan sana 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hep bir siddet hep bir agresiflik ne olcak senin bu halin bende bilmiyorum valla :df
Soran+1 yıl😅😂yok be lafta benimli
- +1 yıl
He lafta yanında olsam şimdiye çoktan girmişti bıçak bacağıma :)) hastane ye gidiyordum seke seke
Soran+1 yıl😂😂sen aliskinsin bişi olmaz sana
- +1 yıl
He oldu bende bostan korkuluguyum maket adamım gelen giden kirli emellerini deniyor üzerimde yahu :d toplum iyice azıttı
Soran+1 yıl😂😂yaşın kaç senin
- +1 yıl
Bende yalan yok şekerim 37 ve kimseyi beğenmiyorum var mı? He? Artıs herifin tekiyim oldu mu? Ne yapcan dövcenmi? Gel hadi gelllll! Alla alla ya :)) dur kolonya alıp gelicem kötü oldum dur
Soran+1 yıl😂evlenip de napcan gez birsuru yeri boşveeeer
- +1 yıl
alla ala ya bıde akıl verıyor :D canım benım asırı yakısıklı olmamdan dolayı dısarı cıkmam da olay bır mekanda oturmam da bunaldım artık be hayranlar fılan ımza ver et :D
Soran+1 yıl😂😂😂sen balık olamazsın ya yukselen ya yay ya da yengeç filan çok komik
- +1 yıl
yakısıklı olduguma ınanmadı bak suna bak hele ya :D:D zannedıyorkı profılımdekı adamla konusuyor ey eyyyyyy :D
Soran+1 yılİnandım ya sadece üslup komik geldi ama profil çok kötü o ayrı😂 o adam 3 aydır duş almıyor olabilir ever
- +1 yıl
ahahahha efsane abı ya o D:D keske boyle bır akrabam olsa acayıp makara cevırırdım :D yanına otururdum abı tıpıne zıcayım ne olcak bu halın senın boyle derdım ya:DD:
Soran+1 yıl😂😂 sahura uyanan baba capsi değil miydi o
- +1 yıl
sabah uyanınca ben ya D::D benım o ıste anlamsız anlamsız yatagın kenarında oturup halıya bakıyorum 10 dk
Soran+1 yılSen 37 yaşında olduğuna emin misij djdjdj
- +1 yıl
he valla ne oldu sımdıde gerımzekalı muamelesımı yapacaksın? kızım ben 12 kıtap okudum bunca sene bu az rakam degıl ılk okudugum kıtap gluverın gezılerı son okudugum kıtap alıce harıkalar dıyarı bunca genel kultur nerden gelıyor zannedıyor eyyyy eyyyy sen uyu daha
güzeldir aynısı daha önce yaşadım ama üzün süreli değil kısa süreli idi
049 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitti peki
Soran+1 yılHadi ya ben gelirim 😅fazla ilgi göz çıkarmaz niye gelemesin djdjd
Soran+1 yılAklında başka biri olabilir veya hayalleri farklı dir
Soran+1 yılEvet ama ne kadar sürdü iliskiniz
Soran+1 yılYani iki ay ilişki yaşadığım birine umut vermiş sayılmam diye düşündüm
Soran+1 yılTabiki öyle ama bir insana iki ay bağlanmak için çok kısa bir sure
Soran+1 yıl60 gün ağlamak sizlanmak onsuz olamam demek için kısa bir süre 😂beni 3 yıllık sevgilim yurt dışına gitti ve terk etti ben ona bile bu kadar yakinmadim
Soran+1 yılAkrep çok duygusal bir burç😂balık da öyle ama ağlamak sizlanmak çare getirmediği için unutmayı tercih ettim bide oraya gidince hemen sevgili yaptı beni aldatan birini ben arkasından ağlamam dedim sildim kafamda cok acı çeksem de
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende öyle yap bence ilk kendine değer sonra ailen ve sonra başkaları
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılNe anlamda
Soran+1 yılYükselenim yay 😅
Soran+1 yılÇünkü öyle daha rahat hissediyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim burdan konuşmayı tercih ediyorum
Soran+1 yılBilmem konuşmayı seviyorum galiba
Soran+1 yılEvet yarın pek yok seninde yok galiba
Soran+1 yılNicin
Soran+1 yılGeçmiş olsun onla🤐
Soran+1 yıl22 elfide adım
Soran+1 yılElfide😅 bendeee
Soran+1 yıl😂😂😂hadi ya güldüm ama kusura bakma
Soran+1 yılDiyecek bişi bulamadım
Soran+1 yılEvet sen herhalde bitirdin
Soran+1 yılBölüm nerr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılAkrep kadını azğın olur balık ise romantizm bence sıkıntı
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden sıkıntı olsun?
- +1 yıl
Sne basit seks sevmezsin o ise monoton yap kalk mantığında
Soran+1 yılErkeklerin böyle düşündügunu sanmıyorum hele ki romantik bir erkeğin
- +1 yıl
Mesele o değil zaten sensin sen hep fantezi seversin hergün sevislmek istersin
Soran+1 yılErkeklerin çoğu bu şekilde olan kişileri sevmez. mi yanlış mı düşünüyorum
- +1 yıl
Balık için bilemem duygusal erkek sevmez çok istekli kadın ı bne akrebim oradan biliyorum
Soran+1 yılBalık kadını ile beraber oldun mu🙄
- +1 yıl
Evet mast bile yapmıyordu
Soran+1 yılSana öylesi denk gelmiş bence
- +1 yıl
2tanesi böyleydi bilmiyorum mesaj at burası iyice acıldı 😀
- +1 yıl
Sence
Soran+1 yılYok burdan devam ediyorum teşekkürler 😓
- +1 yıl
Benden demesi ısrar yok ama nokta koymadan diyim kendine yazık etme 😀
+1 yılAy aman bırakın şu balıkları
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye kız😂
- +1 yıl
Sitede balık burcu sorulari arttı aynı kişi mi soruyor bilemem bildiğim tek doğru burç balık adam olmaz 😂
Soran+1 yılYok ya ben ilk soruyorum 😂sende mi akrepsin niye öyle düşündün bacim
- +1 yıl
Ben balığım yeterli olmalı hsdksdx balık burcu erkeği bir garip yani kişiliğini bilemem 🤷♀️
Soran+1 yılNeden garip peki 😅😅😓
- +1 yıl
Yaşa gör 😀
+1 yılBence uyumlu iki burc. izmanlar oyle diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum 😇
- +1 yıl
Bence kacirma. Ama baliklar unutkan olur 😂
Soran+1 yıl😂😂evet bazen işime geliyor amaaa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?