Çok kız takip eden erkek?

Arkadaşlar selam, bir ay kadar önce birisi bana istek atmaya başladı ben tanımıyorum diye reddettikçe attı 4-5 inci seferde dedim ben bunu tanıyor muyum acaba ben onu takip ettim. Edince mesaj attı, nolur tanışalım vs gibisinden, yanıma gelmeye çalıştığını ama olmadığını söyledi, kibardı da yani rahatsız edici değildi. Bu arada fake falan değil bu adam çok iyi bir okulun çok iyi bir bölümünden mezun, yabancı okullarda da okumuş, yayınlanmış makaleleri olan falan bir tip. Fake midir diye araştırırken baya bilgim oldu. Neyse Ben de kibarca kimseyle instagramdan tanışıp konuşmak istemediğimi belirttim. Geçen gün tekrar istek atmış bu sefer kabul ettim, mesaj vs atmadı bu sefer. Sadece storyler imi takip ediyor foto falan da beğenmiyor bir sıkıntı yok. Görüntü güzel yaşam tarzlarımız benzer okey Ama profiline baktığımda farklı okullardan farklı şehirlerden farklı kızları takip ediyor, yani şöyle diyeyim 280 kişi takip ediyorsa 80i kız olsun, en fazla 40ını tanısın yani kalanı bence imkansız. Yenileri de etmeye devam ediyor.
Bilemiyorum koşarak uzaklaşayım mı, amacı nedir ne değildir.. Fikrinizi almak istiyorum
Çok kız takip eden erkek?