Arkadaşlar selam, bir ay kadar önce birisi bana istek atmaya başladı ben tanımıyorum diye reddettikçe attı 4-5 inci seferde dedim ben bunu tanıyor muyum acaba ben onu takip ettim. Edince mesaj attı, nolur tanışalım vs gibisinden, yanıma gelmeye çalıştığını ama olmadığını söyledi, kibardı da yani rahatsız edici değildi. Bu arada fake falan değil bu adam çok iyi bir okulun çok iyi bir bölümünden mezun, yabancı okullarda da okumuş, yayınlanmış makaleleri olan falan bir tip. Fake midir diye araştırırken baya bilgim oldu. Neyse Ben de kibarca kimseyle instagramdan tanışıp konuşmak istemediğimi belirttim. Geçen gün tekrar istek atmış bu sefer kabul ettim, mesaj vs atmadı bu sefer. Sadece storyler imi takip ediyor foto falan da beğenmiyor bir sıkıntı yok. Görüntü güzel yaşam tarzlarımız benzer okey Ama profiline baktığımda farklı okullardan farklı şehirlerden farklı kızları takip ediyor, yani şöyle diyeyim 280 kişi takip ediyorsa 80i kız olsun, en fazla 40ını tanısın yani kalanı bence imkansız. Yenileri de etmeye devam ediyor.
Bilemiyorum koşarak uzaklaşayım mı, amacı nedir ne değildir.. Fikrinizi almak istiyorum
Bilemiyorum koşarak uzaklaşayım mı, amacı nedir ne değildir.. Fikrinizi almak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kim bilir kimlere daha yazıyor
copy paste bile yapıyor olabilir 🤣🤣
Madem seni istiyor çıksın hepsini takipten sana da versin şifresini bu kadar basit
şu an bir muhabbetimiz yok ki, yazdı ben reddettim bir ay sonra tekrar istek attı bu sefer kabul ettim şimdi öyle bakınıyor sadece. Ama bana bakınırken seçenek arttırıyor galiba 🤣🤣
Sana yaptıgını hepsine yapiyor😊
Aynen katılıyorum ama beni nereden bulup bu kadar çok istek attı bu çok mantıksız geliyor bana kolay ezberlenecek bir adım bile yok 🤣 Net bir şekilde kendini reddeden birine tekrar tekrar ulaşmaya çalışmak ne bileyim
Önerilerde varsindir veyahut eski sevgililerinden biri önermiştir🤷♂️ ısrar edince kabul ediyomussunuz baksana bunu biliyodur yada🤣🤣
Çok komik :) Konu ısrar değil merak etmesem niye kabul edeyim. Zamanında mesaj atınca araştırdım çevremdeki çoğu adamdan daha vasıflı. Ben de meraktan takip ettim. Neyse tabi profilimi bilmediğiniz için böyle yorumlar da normal. Görüş için teşekkürler.
Profiline bişey dedigim yok. genel anlamda kast ediyorum demekki kız milletinin ısrar edince kabul ettiğini farketmiş adam. adamın vasıf olayina gelince niyeti gül gibi ortada. adam zenginmiş vs kendimi meze etme öyle kişilere.😊
Yani emin ol o takip atarken pp ne bile düzgün bakmamiştie
Zenginlik değil çevremde zengin çok. Ben tahsiline takıldım daha çok dürüst olmak gerekirse
olabilir tabi ki 🤣🤣
Tahsilinin gerçek olup olmadigini nerden biliyosun. inşaatta ameleyim falan yazani görmedim daha instada. olabilir boşluktasindir ilgi açliğin vardir onun bu denli ısrar etmesi vs egonu okşamıştir vs. Lakin emin ol öyle tiplerinde aradigi bu şekilde kızlar. ziyan etme kendini😊
Tabiki insanın egosunu okşuyor böyle şeyler. Ama zaten sık sık oluyor bu biraz daha farklıydı.
Tahsilini doğruladım da dediğim gibi bunların pek önemi yok konuşmayı düşünmüyorum, mesajlarda yazdıkları palavra değilse karşıma çıksın. Biraz daha takipleşir çıkarırım diye düşünüyorum
Yengeç burcumusun balık burcumu😂😂
Akrep 🤣
😂😂😂 sağlik olsun. prim verme öyle lavuklara ya🤣🤣niyeti belli adamın av ariyo
dediğim gibi konuşmıycam zaten, görüş için teşekkür ederim 🤣
Adresini ver temizleyelim şu herifi😎. bu meselede burda kapansın. başina bir iş getirmesin şu herif. ben iyice kıllandım🤣🤣
🤣🤣
Gerekirse roket atar adama mutluluklar dileriz😎 sen adres ver çukur her yerde😑🤣
Bende fazla takipçisi olana sıcak bakmazdım
fazla takipçisi yok 218 takibe 265 takipçi mi ne.. Sadece takip ettiği kızların hepsini tanıdığını düşünmüyorum
Ön yargı da olabilir
tabi
Bir konuş ama kendini de harcatma
Çok haklısınız, yok zaten instadan konuşmayacağımı kendisine açıkça belirttim 1 ay önce. Merak ediyorsa yerim yurdum belli çıksın gelsin
Konusmadan ve o ışığı vermeden gelmez
Ne iş yapıyor ki bu adam
Stalklarım sonucunda 🤣🤣 amcaları ve babasıyla birlikte orta çapta bir fabrikaları olduğunu buldum. İhracat yapıyorlar. Çocuk mühendis, exchange le birkaç ülkeye de gitmiş yani kız düşürmek için bunlar da insta ya başvuruyorsa..
Senden büyük sanırım sen öğrencisin bence kız düşürme değildir belki seni bir yerden falan görmüştür
Evet ben de mühendislik okuyorum ama 3-4 yaş büyük benden. Yani açıkçası konuşmasından onu anladım sadece profilinde takip ettiği kızlar garip geldi
Çocuğum instasını ver istersen değerlendireyim
Gizli maalesef, çok teşekkür ederim 🙏
Salla gitsin.
Engeli bass canım