Çevreme bakıyorum kime sorsam "uzun ilişki insanı" olmadığını söylüyor. Sanıyorum ki uzun ilişki demek daha fazla özveri, sadakat, samimiyet, güven gibi duygu bütünlüklerinin en yoğun aşamada yaşanması sonucu oluşuyor. Görüyoruz ki yaşanmakta olan sadece kısa süreli birliktelikler. Hal böyle olunca insanların ilişkilere sıcak bakmak istememesini az çok anlıyor gibiyiz. Çünkü uzun ilişki gerçekten hep fazlasını istiyor daha kapsamlı bir profilden olaylara bakış açısı sunmanızı gerektiriyor. Oysa ki kısa süreli ilişkilerin tamamı "çıkar, menfaat" üzerine kurulu bana göre. Tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri de alternatif çokluğudur. Uzun ilişki bir süre sonra (eğer gerçek duygular, hissiyatlar birlikteliğe hakim değilse) sıkıyor ve çiftler birbirinden soğumaya başlıyor algısı var. Öte yandan kısa süreli ilişkiler daha heyecanlı, uzun vadede yaşanılacaklar düşünülmediği için de makul düzeyde tutkulu gibi görünebiliyor. En iyisi bu karmaşada size tavsiyem benim gibi olun. Hiç ilişki insanı kafa dinginliği, ruh bütünlüğü açısından gayet hoş. Peki ya sen, uzun ilişki beni sıkar kısa günün kârına odaklanırım mı diyorsun yoksa hayat zaten kısa ilişkiler bari uzun olsun mu diyorsun?
Kısa ilişki. Uzun ilişkide neymiş yıllarca sevgili oluyorlar 3-5yıl. Evlenirim daha iyi one öyle. Kısa ilişki olmasının sebebide anlaşamamak yoksa evlenirim zaten yıllarca sevgili olacak değilim. Ciddi birini gerçekten beni seven ben onu seven adam olsa ciddi düşünüyorum ama şimdi lay lom #ünivsrsite bekle beni geliyorum sevgilim.
Geçici heveslik yaşlarımı geçip yeterince tecrübe ve olgunluk kazandım zaten. Sorun olan tek şey edindiğim tecrübeler ve doğrular beni asla yanıltmıyor, bu yüzden hep yalnız kalıyorum. Ne zaman birini araştırmaya başlasam, ikinci gün demeden faul.
Bu kişinin bana olan sevgi ilgi ve hissettirmiş olduklarına göre değişiyor, ama uzun ilişki yürütmek öncelikli tercihim, çünkü bir insanı yıllar geçse bile tanımak güç oluyor.
bende ilişki konusunda değişim pek olmaz. Uzun ve tek ilişki olması benim için makbul olandır. Deneme tanışmayı sevmem, bir sorun oldu hemen ayrıl barış olayını sevmem. Eski kafalıyım bu konuda
Kısa ilişki hiç sevmem başlamam da zaten o niyetle ki bundan sonra ilişkiye başlamam o ayrı mesele. Uzun ilişkiler bana göredir. Az ve öz insan hayat felsefem olmuştur hep.
En İyi Cevaplar