Diyelim ki güzel giden ilişki kavgalar ve huzursuzluklar yüzünden bitti. Siz gittiniz bir tarafa gitti o bir tarafa. Ama şu bir gerçek ki ilişkinin sizin yüzünüzde bitmediğine eminsiniz. O kaybetti diyorsunuz. Hep bir gün haber alıyorsunuz yeni biriyle yeni bir ilişkiye başlamış. mutlu olabilir mi? #çarliabiniz
Sizi kaybeden yerinizi başkasıyla doldurmaya çalışsa ne hissedersiniz Mutlu olabilir mi?
Bir ilişkiyi' ya da sevdayı' tek şey bitirir' yalan'Bundan sonra onun en güzel sevdayı yaşıyor olması benim için etkiside olmaz'çokça' geceler düşünmüşlüğümle sabahlara kadar uykusuz kalmışlıklarBaktığım herşeyin ona dönüşen anları' boşa bir zaman olduğunu kabullenmek dahada zordu'İyileşmek' önceki kadar sağlıklı olmuyor bazen' taburcu ediliyorsun sadece'
Kanka İlk önce mutlu olur sonda mutsuz olur ve geri dönemez yani Sen kazanmazsın ama kaybetmesinde ama o kaybeder her zaman bir lafım var Kanka bana herkes laf sokar alay eder sıkıntı yok ama kimse bana posta koyamaz bunu paylaşacam şimdi ☺
Değmez değil de, yapacak bir şeyimiz yok.. Kol gibi girmiş, kız beni terk etmiş zengin yakışıklı kariyer sahibi erkek bulmuş.. Naapak ölek mi? Kuyruğumuzu kıçımıza sıkıştırıp oflayıp puflayacağız. en fazla bir küfür ederiz işte :D
En İyi Cevaplar