Şu an sigara içiyorum ve bol bol mutluluk hormonu salgılıyorum :D
sigaranın gerek mutluluk hormonu (serotonin) gerekse anti stres hormonu endorfin i kendisine endekslemesi olayı. yani sigara tiryakisi kendisini stressiz, mutlu, huzurlu hissedebilmek için nikotine ihtiyaç duyuyor.
Krsinlikle endorfin etkisinde olduğumu düşünüyorum. Çünkü cinsel arzu ve isteklerim üst seviyelerde, belki yaşın da etkisi var ama hormonal badkı çok bariz. Gün içetisindeki tatmin istek sayısı çok fazla. Düşürmenin bir yolu var mı sizce?
Hormanmu istiyor garip degilmi insan kendi düşünceleriyle hareket eder çikolata canım istiyor kendini kontrol edip istemeye biliyor cinsellik çok istiyorsun otobusde biriyle bakisiyorsun beğenmedim diye arkanı dönüyorsun olay bu
serotonin endofrin adrenalin gibi hormonlarının vücütta salınması nedeniyle saçma anormal davranışlarda bulunur insanoğlu dediğimiz organizma şimdi anlaşıldımı beybi 😂
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Anketler > Uyku, yemek, aşk, güven, cinsellik: "Ben değil, hormonlarım istiyor"😴💕🍝💏💋 dediğin... Hangi "hormonun" etkisindesin?
En İyi Cevaplar