Herkes 'İlk' Olmak ister, 'İlk Aşk', 'İlk Öpücük'... Oysa 'İlk' Geçicidir. ... Sahip Olduğunuz Hangi ilk Hala Sizin, ya da Sizinle Hiç Düşündünüz mü? Oysa Kimsenin Beğenmediği 'Son' da Durum Biraz Farklıdır. Ondan Ötesi Yoktur. Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu 'ilk' Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz 'Son' Elle Girersiniz Mezara.! Durup Tekrar Düşündüğünüzde; 'ilk' Olup Yok Olmak mı İstersiniz? 'Son' olup Sonsuz Olmak mı İstersiniz?
Son ne kadar önemli ve unutulmaz olursa olsun doğruları konuşalım. İlk aşkını kimse unutamaz. İlk öpücüğü ilk yazılan mesajları, ilk terkedilmeyi onun ardından dökülen göz yaşlarını kimse ilk aşkını unutamaz. Ama son olarak hayatınıza giren kişi de önemlidir. Ben hep ilk ve son olmak isterdim artık bu yaşta ilk falan kalmadı mecbur sonuncu olucaz napalım
Ne demisler kadinlar erkeklerin son aski erkekler kadinlarin ilk aski olmak isterler. Son olmak
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlk olmak herşeyin ilkini yasamak tabiki. Seveceğim kadının ilki olmak her anlamda. kimse önden arkadan yemiş oral çekmiş bir kadını eş diye evine koynuna almaz yani öyle bir dünya yok
Hem ilk hem sonsam muhteşem, ama sadece son olsam da iyidir. Gerçi şunu da unutmamak lazım, çoğu zaman ilkler unutulmaz. Bırakmak istediğin intibaya ve yaşamak istediğin şeye bağlı.
İlkler evet fiili olarak geçicidir ama aşk duygu sevgi gibi direk kavramları görünce aklına kendisini getirtir son olmakta bir nebze bencillikten doğar gibi bilmiyorum ben ilk diyim
İlk ve son olabiliyorsak en güzelidir. Ama aşık olduğumuz insanın d ailki değilsek yapacak birşey yok önemli olan geçmişin defterini kapatıp yenisini açmak ve onu hiçbir zaman kapatmamak.
En İyi Cevaplar