AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Seni çok seviyor hele hele hele paranı bu arda gerçekten bir kez dadi ödemedimi
Hic utanmıyorsa olmaz
Parası yoksa bile makul davranmalı
Adam hem seni yiyor hem parani yiyor. Helal olsun😀
Yani ben hiç odetmedim ben ödedim ama onun sana sürekli onu yapması hoş degil bir kezde sen öde de bakalım ne diyecek
Bı dakka herşeyde eşitlik diyen kezban diil misin sen..
Bence kullanıyordur seviyor gibi gözükmesinin nedeni de bulunduğu durumda kendini bir bok sanıp haz duymasından olabilir
Bu hoş bir tutum degil senin odemen gerekmez ya birlikte odersiniz ya da nezaket geregi erkek öder
Okurken onun adına ben utandım. Parasi olmayabilir ama insan biraz utanır.7 ay ne demek...
7 ay boyunca bunu anlamamanız sizin hatanız çocukta suç aramayın 🙄
:) ilginç bir vaka. Uzaaklaş o bencil ve gurursuz adamdan
bence normal değil. bir iki üç falan ama dört olduysa bir gariplik var bence bu işte.
Kız ya da erkek farketmeksizin çok itici bir davranış
Senin kendine saygın olsa böyle biriyle sevgili olmazdın duruşun tavrın çizgin olmalı biraz pasif kalıyorsun
Yani ödeyebilirsin ama ne biliyim sürekli sana yaptırıyorsa bir terslik var
Öyle erkek mi olur ya. Birde o malları adam diye piyasaya nasıl sürüyorsunuz hayret doğrusu
Etinden suyundan yararlanma denir buna. hadi ordan et iste
Ayrıl sen kafasınca bulmuşum kerizi kullanayım çekiyor
evde oturmayı seviyorum sevgilim olduğunda gelsin evde oturalım çay yapsın film izleyelim
Eğer sevgilinin parası yoksa hiçbir sıkıntı yok ödemende ama olmasına rağmen ödemiyorsa o zaman sıkıntı
Yani seni kullandığını anlaman baya sürmüş. İkizimi buldum 😂
Parasızlıktan kız kulesini izler olmuşsun😂 zalımlar 😊
@Ocumbala kız kulesi izlemek fakirlik değil, İstanbula ve denize aşık olmaktır. Fakirim ama bununla dalga geçilmesini sevmem
Ben espiri yaptım amacım dalga geçmek degildi. Zenginlik ve fakirlik insanların elinde olmadığını tabiki farkındayım. Bağışla amacım kırmak değildi
@Ocumbala kırılmadım. Zira bilirsin ki birinin sözüne kırılman için sözünü önemsemen gerek. Şaka için teşekkür ederim diyeyim o zaman. Kadere inanmak İslamın şartıdır katılıyorum bu arada.
Elhamdülillah. İnsallah inanan kullardan olarak can veririz. İnan ki şimdi yüreğim acıdı özür dilerim amacım kabalık etmek degildi
@Ocumbala yürek acıyacak ne var be. Abartmayalım. Ve Amin inşallah
Yüreğim hesap ödediniz diye acımadı ya farklı bir noktaya takıldı kafam
Xldfksjfjjs ya kusura bakma da komik yani, neden kullandırtıyorsun kendini?
Ayakta paranı olduğu gibi Yatakta da ona kendini veriyorsan iyiymiş yaani eee zaten ne demişler nerede beleş oraya yerleş demişler yaani 😁😁🍑🍆
Sence normal mi ya? Hangi kız bu kadar dayanır
Fakir deyip kıçına tekmeyi basman lazımdı
Davet eden ya da calisan oder. Ortaklasa odeyin ya da oyle yerlere gitmeyin
Bence çifteler bölüşerek hesabı ödemli daha mantıklı.
Aynen
Yanındaki kıza hesap ödeten erkek ağır vasıfsızdır parası olmaz bir iki defa ödersin eyvallah ama derdi gönül eylendirmek ve şöyle bir tabir var erkekler arasında kıza para yedirilmez ben parasını yiyorum siz yedirin diye mesela
Bundan daha kötü olanı ise, son kullanma tarihinin yakın olma ihtimali...
benim arkadaşımın başına da böyle bişey gelmişti uzak dur kesinlikle
Belli olmuyor mu seni kullandığı? Seven insan bu durumdan rahatsız olur.
Sürekli olarak ne kadın ödemeli ne erkek herkes yiyip içtiğini kadarını ödemeli. Kullanıyor olabilir.
Bir kız sürekli hesabı ödemez. Ah be iyi kalpli insanları bulmazsınız gidersiniz kötü kalplileri seversiniz
vay enayi vay kusura bakma ama banada hak ver yani. Adam şrfsiz çıktı ama helal olsun 7 ay ha. Vay be
Seni kullanıyor seni üzmek istemezdim ama gerçek bu en acısı da sen yedi aydır buna izin veriyorsun
Etinden sütünden kemiğinden yününden hepsinden faydalanıyor bravo 🤣
Sen bence daha fazla uzatmadan direk ayrıl kullanıyor seni
kesinlikle kullanıyor
bence seni kullanıyor bu nedir ya ben utandım adam adına.
Aslında sen kendi sorunun cevabının farkındasın konu sadece maddiyatla ilgili değil diye düşünüyorum ben yazdıklarını okuduğumda ikinizin arasında bir sevgi olduğunu düşünmüyorum
Seni kullanıyor tek açıklaması bu. Başka birşey denilmez.
normal değil. yeri gelir sen ödersin yeri gelir o öder. böyle olmaz. kullanıyo belli.
Ulan ben kız bulsam iliğime kadar sömürttürürüm kıza millet kıxı sömürüyor adaletini skm dünya
Valla bir kere dolmuşa bindik onu ödedi o kadar alışkın değilim ki ufak çaplı bir şok geçirdim 3 dk kendime gelemedim 😂
😂 Soruyu tekrar tekrar okudum doğruymuş gerçekten garip bence dışarıda oturun siz
Evet seviyor paranı seviyor. 🤣😂Şöyle olamadık Bee hahaha
Ohooo iyi yere dükkan açmış çocuk. Kesin yakışıklı felandır sende benim olsun diye düşmüşsündür
Açıkçası hiç normal değil, medeni ilişkilerin belirli kuralları var, karşındakini aptal yerine koymamak lazım.
Aynen seni kullaniyor. Param yok de oyle dediginde ne diycek o zaman cikmayalim bulusmayalim derse ayril
Tamam ödeyebilir kadında ama sürekli de size ödetmesi de bir tuhaf bir düşünün bu durumu siz. Maddi açıdan sıkıntıda olabilir mi
maddi açıdan sıkıntısı varsa bankta da oturabilirler hadi bana kahve ısmarla hadi bana sinema ısmarla da demezsin yani
Haklısınız sürekli bir şey ısmarla demesi de tuhaf hani
7 ay boyunca aklın nerdeydi bacım ya. Temiz kullanmış.
O seni yemiş bence ayrıl bı kere olsun odese tarih yazar
Beleşi seviyor demekki😂
Hiç normal değil bende de vardı bundan bir tane 2 yıl besledim çocuğum misali sonra taktı boynuzu gitti şerefsiz
Cok guzel. ifade etmissin😅
Ben hep kızlara ödetmişimdir bilmiyorum
Neden böyle birşey girişiminde bulunuyorsunuz ki biraz da siz odeseniz
Onun midesini doyurmak zorunda miyim. Yedirecek yemeğimi verecek yol paramı
Cok yanlış düşünce sende olduğunda sen yap onda olduğunda o aynısını kardeşin için düşünseler? Zoruna gitmez mi
hayır
Otlatçıya bak. 😂 Kesin seviyordur seni.
Arkadaşımız bir hayli rahat 😂
Normal degil, ben ödemem parasi yoksa bende yokum
bence alman usülü olmalı her şey
Ayyy sümsük erkek ayril be
Alnında keriz yazmadığından emin misin?
Ya gamzeleri varsa :)
Senin yok kii
Vur vur vur yüreğime d😒😒😒
Yüzüne vururdum da gamzen yok 😬
Neyse sen şimdi susar 3 gün sonra yazarsın ;)
İyi dedin kral 😜
Eyw kraliçe
Sürekli olarak sana ödetiyorsa o işte bir iş var.
tam tersi olsa normal derlerdi
seni saf bulmuş anlaşılan yiyor