Kıskançlık aşkın tuzu biberidir. Kadınını kıskanmayan erkeğin sevgisinden şüphe ederim. Kıskanmayan erkek benim gözümde Konya ovası gibi geniştir. Kısacası yok medeni erkekmiş, yok sevgilisine güvenen erkekmiş, yok efendim özgüvenli erkekmiş falan bunlar beni bağlamaz. Hiç kıskanmayan adamın sevgisine güven olur mu?
Kanka valla kıskanmak bazıları tarafından çok yanlış anlaşılabiliyor. Yani çok kıskanan boğar az kıskanan da sevilmiyor olarak gözükür. Bence kıskanmak dozunda güzeldir öyle miğdesiz olmadıkça çokta boğmadıkça güzeldir. İnsan sevdiği insanı kıskanır hal hareketlerini kontrol altına alır ve kendisinin rahatsız olacağı şeyleri karşı tarafın yapmasını beklemez. Ama bir yerlerde o kişiye güvenmek ve o kişinin de bize o güveni boşa çıkarmaması önemli
Sözde kıskanmayan biriyle çıktım. İlk 1 ay cidden hiç kıskanmadı, ilgisizdi. Sonraki 6 ayda deli gibi kıskanmaya başladı. İnsan sevdiğini kıskanır, sevmezse kıskanmaz. Bu insanın doğasında olan bir şey. Soruya gelecek olursak da kıskanmayan erkeğin sevgisine inanmıyorum. Sevgilin başkalarıyla flört ederken nasıl kıskanmazsın? Sevmiyorsan kıskanmazsın.
Kiskanmak elbette olabilir ama bu bizim ülkemizde magandalik olarak algilaniyor. Ve bunu seven kadinlarimizda var bu beni cildirtiyor. Yok söyle giyineceksin yok benimsin ya kara topragin gibi söylenen kiro cümleler ve bu zihniyet aslinda suanda bogustugumuz kadina siddet ve kadin cinayetlerinin özünü olusturuyor.
Ben eşimi seviyor ve kıskanmıyorum. Bana göre kıskanmak kaybetme korkusunun dışa vurumudur. Şu " seven kıskanır. Sevmeyen kıskanmaz." sözünü de doğru bulmuyorum. Sizin düşündüğünüz doğrudur diye bir kural yok. Bu sizin fikriniz. Seven insan değer verir. İncinmesini istemez. Saygı duyar. Kıskançlık krizine girip, ota b. ka karışanları da saygısız buluyorum. Partnerleriniz de birer insandır.
"Kişi kendinden bilir işi." diye bir söz vardır. Kısa etek giymeni kıskanmıyor, çünkü kendisi de yolda etek giyen kadınların bacaklarına bakmıyor. Erkek olan arkadaşlarını kıskanmıyor, çünkü o da kendi kadın arkadaşlarına farklı bir gözle bakmıyor. Kaçırma elindekini derim.
Her erkeğin kıskanma derecesi birbirinden farklıdır. Yani biri bunaltıcı şekilde kıskanır. Biri daha uçlardaki durumlarda kıskanır. Kıskançlığını bastıran erkeklerde çok ama sen kesinlikle haklısın. İlla ki bir yerde kıskandığını görmüyorsan, en azından hissetmiyorsan, problem var demektir
Herkesin yapısı aynı olacak diye bir durum yok, Özgüveni yüksek olan kişi kaybetmekten korkmaz. Eşine ve kendisine olan sevgisine bağlılığına inancı zayıf ise bu da kıskançlığa yol açar. Kaynak : www. hurriyet. com. tr/.../seven-insan-kiskanir-duygusu-yanlis-22669964
Eğer bir erkek kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven erkek bazen saçmalar ve tatlı kıskançlıklar yapar. Güvenmediği anlamı taşımaz bu. Onunla değilken sizi koruyamayacağından korkar. Sevdiği için aklını kullanamaz gerçekten seven erkek çocuk gibidir.
Kim ne düşünmüş hakkımda beni bağlamaz, ben bana bağlı ve beni seven kadını gereksiz kıskançlıklarla boğmam. Kendime güveniyorum sonuna kadar. Her şeyin dozu var. Hastalıklı düşüncelerim olacağına konya ovası gibi geniş desinler.
Kıskançlık baskıcı insanlardan haz etmem ama az biraz her insanın içinde olur, sıkmadan da belli etmesi hoşuma gider yoksa cidden güven vermiyor ama fazla kıskançlıkta güven vermez bunu dengelemek gerekir
Aynen kıskanmayan erkek Konya ovası gibi geniştir hatta Çukurovadır o ilişki çukurdadır. Tesbit benzetme süper fenomenim😊🌺💐 sevmenin sevginin sahiplenmenin modernliği olmaz, canına ciğerine alıp basıp sakınacaksın😊 O'kkadar👍🌺💐😄
Duruma göre değişir. Eğer kıskanmasını gerektirecek şeyler yapmadığın halde kıskanıyorsa senin sevgine güveni yok denir. Ama kıskanmasını gerektirecek kıskançlıklar yapıyorsa bu seni çok sevdiği anlamına gelir.
yok medeni kadınmış kendi kararlarını kendi verirmiş okul okumuşmuş beni hiç alakadar etmem zincire vurur eve bağlarım kilit olsa şeyine kilit takarım ne ole kıskançlık krizi filan yok hiç gelemem ben
sevip ve ayrılmak zorunda kaldığım kadın bana kendini güvenilir olduğunu hissettirdiğinden nerede nasıl davranacağını ağır başlılını bildiğimden onu kıskanmazdım. ondan önceki az zilliydi beni yoruyordu elde tutmak için uğraştırıyordu
Hiç kıskanmayan zaten sevmiyordur. Özgüven falan filan hikaye. Minareye kılıf uydurmak o tamamen. İnsan sevdiği zaman sahiplenir, paylaşamaz ve kıskanır normali budur.
Kıskansan kro, maço, yobaz, gerici, bağnaz, medeniyet ve kültür yoksunu oluyorsun. Kıskanmasan geniş, güzel kardeşim, top vs oluyorsun. Bu nasıl ülke mk
genelde fuckbuddy ya da duygusal rolanti anlarında aynı donem icerisinde sarılınan gecici insanlardan olup da bunu farketmeyen/birbirinden habersiz kadınların beraber oldugu insanlardır. kıskanc olmama durumu olgunluk olarak nitelenirken bu etiketlemenin onlarin olmadigi ortamlarda ardlarından konusulanların varlığıyla boşa düştüğünün de farkında değillerdir.
1# Bir adam sevgilisini seviyor ise diğer erkeklerden gerçekten kıskanır, onun giyiminden tarzına kadar, eğer kıskanmıyor ise yine sevmediği anlamına gelmez onu kıskançlığı ile boğmak istemez tabiki onu doğal ortama rahat bırakır onu sıkmaz her dediğine (öfke, sinir, laf ataşması vs.) Aldırmaz onu her daim her halinle kabul eder..
insanların genelinde olan bir problem olarak şunu söyleyebilirim ki kıskançlığın asıl sebebi aidiyetlik hissidir. bir erkek bir kadını kıskançlık sebebiyle kısıtlamaya çalışıyorsa bu o kadına kendini ait hissetmesi ve kadının da ona ait olmasını istediğinin tuhaf bir şekilde belirtme biçimidir. şahsi fikrim olarak söylemek isterim ki kıskanmayan erkek veya kadın sevmiyordur.
taraflar birbirini hiç kıskanmıyorsa bir sorun vardır, kıskanmayan taraf olmaz, hele ki hiç kıskanmamak, problem,"seni kıskanmıyorsa vardır kıskandığı başkaları".
Kıskansa babam bile bana karışmıyo sen kim oluyosun sürekli herkesten kıskanıyosun derler kıskanmasa senin yazdıklsrını derler biz bu kayığa bindik ya derleeeeeer 🤣🤣🤣
Erkekler kadınını kıskanır ama başka kadınlara da abaza sapık gevşek gevşek ağızlarının suyu aka aka bakar bu kadar iki yüzlü bir toplum görmedim Ben cuckold biriyim bunu söylüyorum.. Ne derseniz diyin ... iki yüzlü olmaktan iyidir
Kıskançlık erkeklerin doğasında olan bişeydir sevdiği insanı sahiplenöe iç güdüsüyle yaklaşırlar tabi bazı erkeklerde bu değişkenlik gösterebilir seni sıkmamak için veya senin bana güvenmiyormusun sorunu duymamak için olabilir illa kıskanmıyor diye sevmiyor diye bişey yok
Serdar ortaç gibi bir yapıya sahip değilim kıskanırım onunda beni kıskanmasını isterim ama takılmalık gördügüm biriyse gercekten yanımda taytla gobegi acık istedigi gibi gezelzebilir yani sorun olmaz 😒😏
Kıskanmak bana göre özgüvensizlik belirtisidir durduk yere beni tanımadığımız insanlardan, arkadaşlarımdan ya da etrafımdaki insanlardan kıskansa kendini onlarla bir tutsa rahatsız olurdum ben
Hiç kıskanmamak da uygun değil fakat kıskanılmayı sevilmek zanneden kadınlar bunu anlamıyor Telefonunu karıştırtmaktan sürekli azar yemekten keyif duyuyor bazısı
En İyi Cevaplar