Romantizm çiftlerin birlikte kaliteli zaman geçirmesi demek bana göre ama herkesin aklına mum ışığı pahalı yemekler çiçek almak filan geliyor romantikmisin sorusuyla birlikte.. Bir zamanlar sevgilimle yemek yapmıştım mutfakta çok eğlenmiştim o an benim için çok romantik gelmişti mesala.. Romantizme bakış açım bu yönde birlikte kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek..:) Evet bunu başarabiliyorum.. ve romantik birisiyim
Kadına göre değişir o ilk tanışma anında biz erkekler romantik olabiliyoruz ilişki ilerdikce gezme tozma sinema vs doğum günü sevgililer günü artık zor gelmeye başlar romantizim biter. Aşşağıdaki yorumları merak etmiyorum 100 erkek evet romantigim diyecek Ben inanmıyorum 👍
Şiir yazdıracak, beste yaptıracak hatun vardı da biz şiir yazıp beste yapmadık mı? Vardı yaw :) şiir yazdım beste yapmadım 👍 Urfa'da oxford yoktu pardon hatlar karıştı 😜😂🤣
Daha önce romantik olduğumu anlamak için elimde bir fırsat falan olmadı. Normalde çirkinde değilim ama çok utangaç bir çocuğum bu yüzden çekiniyorum. Ama birgün kız arkadaşım olduğunda dünyayı onun ayaklarına serecekmişim gibi hissediyorum😊😊
Romantik insan kitap okuyan insandır merhametli insandır siyah bir taşa taş gibi bakmayıp belkide kömür olup elmasa dönecekti döngüsünü tamamlayamamış demekktir
Ben ne kadar desemde karşımdaki kişinin kararı verecek bunu öylemiyim yoksa değil miyim. Mesela ben hanıma dünyayı alsam neden yuvarlak der. Yani durum böyle
Romantizm anlayışı kişiden kişiye değişiyor. Sahilde bankta oturup çay içmek de romantik olabilir evde başbaşa yapılan yemek de... Bana göre ise bir kadını mutlu edebiliyorsam birlikteyken romantikimdir ;)
En İyi Cevaplar