Erkekler niye kızların kalbini kırıyor?

Karanlıkta göz gözü görmezken kalp kalbi seçemez.

Kalpte kemik yoktur ama en çok kırılan yer orasıdır.

Dünyada hiçbir şey, sevdiğiniz insanın kalp atışı kadar değerli değildir.

Eğer kalp atmaya başladıysa, hiçbir şeyin manası kalmamış demektir.

Unutma dal kırıldığı yerden insan kırıldığı kalpten kopar.
Bak şu çeşmenin haline, su içecek tası yok; kırma insanın kalbini yapacak ustası yok.
Bak şu çeşmenin haline, su içecek tası yok; kırma insanın kalbini yapacak ustası yok.
Kalp katılığı, çok yalan ve hasetten meydana gelir.

Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır. Peki, ya o kırılan kalbi düzeltmek kırmak kadar kolay mıdır?

Kalbinin bulamadığını gözde ararsan kaybedersin çünkü sen kalbindekini hayal edemezsin. Onu ölesiye sevemezsin. Evet, gözler güzelliğin aynasıdır ama kalbin değil.
Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye var mısın?
Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye var mısın?
İçimde yıllanmış aşkımızın hatıraları, aklımda ise bana olan hareketlerinin dargınlığı var, bunu bil.

Güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım.

Sensiz adım atasım gelmez seninle bakarım yarınlarıma, dargın olsa da kalbim sana, adın aklımda bunu unutma.
bu da kapak olsun
bu da kapak olsun
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek.

Ben sana uzaktan bakmayı, ben seni uzaktan sevmeyi, ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bir tanem.
Erkekler niye kızların kalbini kırıyor?