Kalpte kemik yoktur ama en çok kırılan yer orasıdır.
Dünyada hiçbir şey, sevdiğiniz insanın kalp atışı kadar değerli değildir.
Eğer kalp atmaya başladıysa, hiçbir şeyin manası kalmamış demektir.
Unutma dal kırıldığı yerden insan kırıldığı kalpten kopar.Bak şu çeşmenin haline, su içecek tası yok; kırma insanın kalbini yapacak ustası yok.Kalp katılığı, çok yalan ve hasetten meydana gelir.
Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır. Peki, ya o kırılan kalbi düzeltmek kırmak kadar kolay mıdır?
Kalbinin bulamadığını gözde ararsan kaybedersin çünkü sen kalbindekini hayal edemezsin. Onu ölesiye sevemezsin. Evet, gözler güzelliğin aynasıdır ama kalbin değil.Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye var mısın?İçimde yıllanmış aşkımızın hatıraları, aklımda ise bana olan hareketlerinin dargınlığı var, bunu bil.
Güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım.
Sensiz adım atasım gelmez seninle bakarım yarınlarıma, dargın olsa da kalbim sana, adın aklımda bunu unutma.bu da kapak olsunGüneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek.
Ben sana uzaktan bakmayı, ben seni uzaktan sevmeyi, ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bir tanem.
Erkeklerin kızların kalbini kırma sebebi tamamen burada yanlıs erkekler daha fazla Şu an toplum içinde kızların karsısına çıkan doğru erkekler her kıza teklif etmediği için sadece kendi hallerinde takıldıkları için gerek görmedikleri için kıza mesaj istek teklif etmediği için edersede sadece arkadas olarak kaldığı için aylarca bu tür erkekler toplum içinde azdır, normal bir kıza 6-8 teklif gelir ama bunların birtanesi bile doğru insanmıdır %50 sorgulanır çünkü gerçek askı sevgi aranmaz arayan kisiler hevesten arıyor yalnız kaldıkları için arıyor tamamen sevgilim flörtüm olsun diyor bu yüzden karsısına çıkan ilk kızla sevgili olurlar ve hevesleri geçince giderler, doğru bir erkek nasıl anlasılır? kızla aylarca arkadas kalır 5-6 ay sonra veya en az 4 ay sonra ufaktan ufaktan belli etmek ister hoslandığını ama yinede tam sekilde belli edemez zaten doğru erkekler tipten dolayı kendilerine güvenmiyor olabilirler yani burada kimse tipini beğenmediği birinin karakterini merak etmez bu yüzden de doğru erkekler geride kalıyor, diğer bir sebeple doğru kızı bekliyorlar aramadan aranmaz çünkü gerçek ask sevgi, bu yüzden toplum içinde kızların karsısına çıkan erkekler daha çok kötü diyebiliriz kızlar bu yüzden üzülüyor tamamen.
Soruya bu kadar özlü söz koymaniz güzel olmamis. Erkekler niye kırar bilmiyorum ama bazı erkekler odun harbi odun olduğu için kırıyorlar sevdikleri kadınların kalplerini.
10 üzerinde flört-sevgili kısa ilişki vs. oldu kızlarda seks dışında ilgi çekicilik yok bıkıp gittiğimde arkamdan küfürler ettiler ama onlar hatayı kendilerinde aramalı. kimseye sadakat borcum yok sonuçta
En İyi Cevaplar