Kız arkadaşımı çok takıyorum, yardım lütfen...

3 senedir bir sevgilim var brbirimizi deliler gibi seviyoruz faceyi çıktığımız tarihte kapattık 2 aysonra falan işte ilk zamanlar beni umursamazdı etmezdi kafsına göre hareket ederdi ama zamanla değişttirdm onu doğru neyse o oldu 14 yaşındaydı benle çıkmaya başladığında şimdi 17 yaşında çok olgulaştı ilk zamanlardaki hareketleri yok bakkala giderken bile bana söyler benden habersiz bişe yapmaz yani yapmak istemez benimsedi yani bu konuda beni bunaltmıyosun dio ben seni kocam olarak görüyorum dio ve mutluyuz annesi akrabaları herkez biliyo ama babası istemiyo ama tabi okadar naz olur ona bişe demedik ama çok fena takıntım var yani hiç bir zaman yoktuda bugün oldu faceyi kapattık 2 senedir ama bugün onun facesini öyle rastgele deniyim açılıyomu die açıldı dondurduğumz face ya bir mesajlarına bakim dedim yani ta 2011 deki benle ilk zamanlarımızdaki mejlar benle ilk 5 günümüzde eski sevgilisyle konuşuyomuş ama arkadaşça tabi ne eski sevgilisi bana geri dön yok nede benim sevgilim dön veya özledim seni muhabbeti yok napıyon ediyon sonra beni tanıdıkça hatta tanıdıkça değilde benle oolan 5 gün sonra bağlantısını kesiyo ama kafayı yicem benleyken nie konuşmuş etmiş die ama dedğim gibi öylesine konuşmuş ama bir tarafı dio acaba beni sevmiyormuydu tutunacak bir dalmı arıyordu benleyken nie konuştu ama bana dioki hiç bir nedeni yok sadece herhangi biri gibi konuştuk sonra sen giridn hayatıma kestim bağlantımı dio ama kafayı yicem 3 sene oldu ama ilk zamanlardki olay nie bukadr takıyorum anlamadım off şuandada yaparmı acaba ya da beni seviyormu die sorguluyorum kendimi o halden şimdiki hale nekadar değişti tam bir kadın oldu olgunlaştı ben olgunlaştırdım ben büyüttüm ama bu o olamazdı diyorum bazen. ya neolr yardım kafayı yicem taaa 3 sene önceki mesjları takıntıdan ölüyorum ama en baştada anlattığım gibi o halden o hale getirdim olgunlaştırdım büyüttüm yani bazen diorum cahillikti cocukluktu gerçek aşkı ben yaşattım diyorum bendn başka kimseyi düşünmez diyorum yardım
Kız arkadaşımı çok takıyorum, yardım lütfen...