Üvey kız kardeşim benden hoşlanıyor mu acaba? görüşlerinizi alabilirmiyim, hemcinsim ya da karşı cins fark etmez?

üvey kardeşimle aramızda on yaş var, babamın iki eşide vefat etti, üvey kız kardeşimi ben büyüttüm diyebilirim, herşeyi ile ben ilgilendim, babam hem bilmez hem ilgilenmezdi o yüzden hala da ilgileniyorum, maddi imkansızlıklardan hhala aynı odayı paylaşıyoruz, yani bazen yanlış mı anlıyorum yoksa normal mi anlayamadım, normalde kapalı bir kız, ama ev içinde normal giyinir dersin ama biraz sanki daha açık gibi son zamanlarda, tamam küçükken ben ilgilendim, onun bütün özelşeyleriyle ama (üstünü bile yanımda değiştirmeye çekinmiyor) sanki son zamanlarda daha yakın davranmaya çalışıyor, ikimizinde hiç sevgilisi olmadı, abi de demiyor, ismiimle sesleniyor, eve alışverişe beraber çıkıyoruz o evin içi ile ben evin dış işleri ile ilgileniyorum. babam evle ilgilenmiyor, bildiğim kadarıyla babamın dost hayatı yaşadığı kadın veya kadınlar var, sizde nasıl anlamalıyım üvey kız kardeşimin davranışlarını,
Üvey kız kardeşim benden hoşlanıyor mu acaba? görüşlerinizi alabilirmiyim, hemcinsim ya da karşı cins fark etmez?